Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 428
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 855
  • Варна
Мислите ли, че вече съм за освидетелстване, защото един съсписващ в тази тема ми напомня за Jukebox_hero  Mr. Green

Да ходя ли да се застрелям или по-лекото, да й спра тока на технологията?

# 856
Еми, нали акъла, чувството за хумор ала-бала  Mr. Green
Какъв акъл, бре. Аз като му видях дупето, ми увисна ченето, ти за акъл ми говориш.  Joy Е, после установих, че и с акъл е подплатено. За жалост на 24 г. вече му личеше, че откъм коса няма да го бъде, но компенсираше щедро с други неща.

Да, де хубаво че подплати с акъл, че с едно голо дупе не знам дали щяхме да я докараме дотук  Joy

# 857
Първо е опаковката. Ако тя не струва, не стигаме до останалото  Grinning

Кои сте вие?

# 858
Мислите ли, че вече съм за освидетелстване, защото един съсписващ в тази тема ми напомня за Jukebox_hero  Mr. Green

Ааа съвсем нормално е, то вече като си наплашен и от всеки ъгъл виждаш опасност  Mr. Green

# 859
  • някъде по морето
Специално за Корделия - Зумбааа, еееееееее! Hug

# 860

Браво, Звездна! Hug

# 861

Задръж си рестото. Joy

# 862
  • някъде по морето

Браво, Звездна! Hug
Върнах се преди час, супер заредена....страхотна е нашата Мария....

# 863
Е то и аз си харесах мъжа ми по външност, какво да се прави  Flutter То пък после се оказа шестица от тотото, ама под секрет ви казвам, че тогава бяхме колеги, ама после аз напуснах, че не ставаше схемата  Mr. Green

пп - златото сега ми направи един чай с много ром, то вярно, че на въпроса "Колко" му отговорих "Люсни щедро!", ама не очаквах толкова пък да не му се свиди. Така че ща не ща след малко ще ви напусна по независещи от мен причини  Drunk

# 864
Мър, ти пък! Поне на второто се откажи  Laughing

# 865
  • Euskal Herria
 missNoir, брой ме и мен  Grinning.

# 866
  • София
Е то и аз си харесах мъжа ми по външност, какво да се прави  Flutter То пък после се оказа шестица от тотото, ама под секрет ви казвам, че тогава бяхме колеги, ама после аз напуснах, че не ставаше схемата  Mr. Green
Мър, аз теб те харесах преди години, точно като описваше мъжа ти (тогава още гадже) и разните му романтики. Толкова истинско, толкова красиво разказваше, без грам да е досадно, за разлика от една наша видна съфорумка, която е като излязла от роман на Арлекин.
Аз и мъжът ми също се загаджихме в офиса, но никой от нас не се е чувствал длъжен да напуска. В началото малко се криехме, ама не мож` се скрият страстите.  Laughing

# 867
  • София
Хаха, скици  hahaha Бърди е на Тонка тайната съфорумка, браво на Ванини и Джулката  Hug
А писмата с общата ни приятелка пазя и до ден днешен след сигурно 4-5 сменени жилища от тогава, много са ми скъпи. От Тони също имам де, те ми пишеха трите грации от техния клас - те двете и третата им дружка.
А с момичето и до днес сме страшно близки приятелки, кръстница е на децата ми  Heart Eyes
Обожаваме да разказваме как сме се запознали - аз в заешката като понаучих малко английски и писах до музея на Битълс в Ливърпул. Оттам ми пратиха разни фен материалчета, уникален кеф и чудо в онези години! След няколко месеца идва писмо от Видин - така и така, аз фенка на Битълс, писах на музея, дадоха ми твоя адрес, не знам колко си голяма, но ако искаш да си пишем.
5 години писма и накрая се събрахме в София Grinning

# 868
 newsm44   Hands Clap признаниееееее! Така понеже не бях определила коефицент за Бърди позналите ще спечелят по парче от тортата ня Яна, след като я направя  Mr. Green

# 869
  • Луната ни пази
Аз имах един обожател от Ловеч. Той ми пускаше писма, пишеше ми стихотворения и какво ли не. Но колуминацията беше на един свети Валентин. Пратил ми червени дантелени прашки и ....ъ....обидно малък сутиен  Crossing Arms Глупак!
Изхвърлих ги! Но писмата и картичките си пазя. Всъщност имам цял кашон писма и картички от всякакви приятелки и приятели и една вечер, наскоро, ги четох и много се смях. Толкова забавни  Joy
Вие пазите ли си писма?
Пазя ги, имам много Simple Smile
Пазя и едни мейли от един, който много ме преследваше. Та в мейлите описва, че ме следил на сватбата ми, че се вмъкнал на ритуала и стискал палци да кажа "не", после описва ресторанта, после дискотеката, на която ходихме. Стряскащото е, че не е от града, в който се женихме с мъжът ми, няма познати там, което си е чисто доказателство, че е следил събитието отстрани. Накрая цветно ми обясни, че никога няма да се отърва от него. После, месец след смъртта на мъжа ми, ми писа мейл, с който ми предлага брак. Изчакал месец, защото смятал, че това е приличния период!  Заклеваше се, че ще ми гледа детето като свое. newsm78 И това човек, с когото и едно кафе не съм пила. Пазя тези мейли, че ако случайно някой ден ме убият, да го имат предвид. Показвала съм ги на ММ и на МП, който е полицай. Шантав е човека, много шантав. Понякога ми е смешно, понякога страшно. Това май не беше история за Св. Валентин, а за хорър филм, но Нино ме подсети...

Общи условия

Активация на акаунт