Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 236
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Euskal Herria
Тук се готвят за карнавал - цяла седмица е. Почнаха да застрояват крайбрежието заради него. Има си церемония по откриването, програма, в която включват и публиката. Хората си ходят костюмирани по улиците, даже и по работните си места.
Скрит текст:
Това е от церемонията по откриването миналата година

Farolin y Zarambolas : Официално е даден старт на карнавала

# 1 171
Чак ме е страх да отида на Камен Бряг сега. Имам прекрасни спомени от преди мноооого години.
Много ме е яд, че не си купихме място там, макар че сега щях да го мисля.
Отивам да спя. Ако пускате снимки, пращайте на лична, защото никоя от вас не съм виждала. (освен Каси).
Аз, като се науча да правя селфита ще ви се пусна.

# 1 172
  • София
Прави сте за северното черноморие, любимо ми е и на мен. На тоя етап обаче ми е по-далече и по-скъпо от Гърция - иначе сме ходили доста и натам.

# 1 173
  • Euskal Herria
Down Under, приятна ти почивка! Всички снимки, които съм пускала, си стоят, нищо не съм махала. Ако ти се рови назад...

# 1 174
# 1 175
Тук се готвят за карнавал - цяла седмица е. Почнаха да застрояват крайбрежието заради него. Има си церемония по откриването, програма, в която включват и публиката. Хората си ходят костюмирани по улиците, даже и по работните си места.

И тук почва карнавал, но ще е кратък - два дни. Затова пък половината лято е все карнавали.  Crazy
Детето ще е на училище чак другата сряда. Днес свършиха тестовете, два дни почивка между двата срока, после уикенд, после карнавал и това ми идва в повече. В България се радвах като не е на училище, защото все проблеми някакви с училището имаше, тук се радвам като не е в къщи, защото не се трае. В рамките на една година така се промени, че едва я изтрайвам. Все си казвам, че е период, ще взема да науча как се медитира, че да си повярвам.

# 1 176
  • някъде ... тук ...
На Албена ходихме две години подред, когато големият се броеше още за дете и имаше промоция за децата. Да пробваме и ние какво е АИ/УАИ. Хубаво беше като цяло. Просто установихме, че не е нашия тип почивка - с обвързващото ядене и хотел с много хора.

Аз съм фен на гръцките пекарни, сладкарнички, пазари и рибни магазинчета/сергии Crazy
Миналото лято за 10 дни "опасахме" една саксия с босилек за 2Е от пазара в Никити, а що риби изядохме от рибното магазинче на Порто Кофу. Манджи никога не сме си поръчвали, а гироси не купувам.

Искам и аз да гледам карнавал...

# 1 177
Down Under, приятна ти почивка! Всички снимки, които съм пускала, си стоят, нищо не съм махала. Ако ти се рови назад...
Яна, твоите са прекрасни. Дай линк на албума, който направи - ако си го направила де (оттървх темата по някое време).
Утре и аз ще кача снимки, току виж някой се реши да ме посети Simple Smile.

# 1 178
Искам и аз да гледам карнавал...

Няколко снимки от карнавала във Венеция през 2010. Имам много снимки, но на почти всички има други хора и не мога да ги сложа.
Скрит текст:

Има много и много по-хубави снимки разбира се.
https://www.google.com.mt/search?q=venice+carnival+2010&espv … ival&imgdii=_

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 17:15 от Анонимен

# 1 179
На тоя етап обаче ми е по-далече и по-скъпо от Гърция - иначе сме ходили доста и натам.

Защо по-скъпо? Белинда описа нещо като недобри условия за 40 евро на вечер в Гърция, ние за апартамента, за който писах по-назад (В Топола до Tracians Cliffs Golf) платихме 80 лева за нощувка, две спални, лукс и вътре всичко необходимо ако искаш да готвиш. Плажовете наоколо са вълшебни. Снимка от терасата.
Скрит текст:

# 1 180
Чек, този апартамент дава ли се свободно под наем? Много искам такава гледна от прозореца си, докато съм на почивка.

# 1 181
Чек, този апартамент дава ли се свободно под наем? Много искам такава гледна от прозореца си, докато съм на почивка.

Даваше се доскоро. В момента не знам.

# 1 182
Ако научиш, че се дава, моля те прати ми инфо на ЛС, ако не те затруднява.

# 1 183
# 1 184
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ние на Тасос извън сезона, втората половина на септември плащахме по 50 евро стая за двама, която беше обзаведена с някакви разностилни мебели, тип "обери хладилник". Наречена е студио, понеже има един котлон и хладилник, беше чисто, но понеже старо, миришеше на мухъл и белина, но най-противното беше, че банята барабар с тоалетната беше на половин крачка от леглото ми. Всички миризми от тоалетна и влага от къпане съпътстват съня ти...Отделно, гледката - калкана на хотела пред теб. От двора на хотела се влиза директно в стаята - няма някаква обща част, където да седнеш на пейка или на масичка, да си поседиш. Трябва или да си в стаята, или извън хотела, по улиците. А те - без тротоари, при всяка преминаваща кола или мотор, се залепваш за сградата, докато премине. А бе не ми хареса хич...

Общи условия

Активация на акаунт