Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 88 143
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 245
Янтре, само недей да четеш темата във форума за санирането  Mr. Green

# 1 246
  • Пловдив
Не съм в Тракия. Отговаряме на условията.
Какво ще ви струва имах предвид.  Peace
Аз всъщност ИСКАМ да направят конструктивното обследване на сградата Simple Smile И да, ако не ни одобрят изглежда, че ще го плащаме ние Simple Smile

Янтре, само недей да четеш темата във форума за санирането  Mr. Green
Аааа, закъсня, чета я Simple Smile

Да ви кажа - аз съм доста песимистично настроена.

# 1 247
Белинда вярвай твоето е ангелче сравнено с моите ,особено синът ми .
 Онзи ден чувам от кухнята някакъв страшен рев -помислих ,че се е порязъл и какво ли не -той опитал питката и му се сторил странен вкуса и пищи -Аз колко пъти съм казвал ,че това нещо не го обичам и тя го сложила в питката !
 Значи преди две седмица в хладилника се появи странна миризма / то било едно забравено тесто ,ама аз докато разбера / .Та нямаше какво да е и решихме ,че мирише от хряна / от село ми донесоха няколко корена / . Та той си помислил ,че в питката има хрян .А то май беше от сиренето ,но нямаше чак такъв странен вкус.
Ама каквато майката такива и децата -аз съм още по зле Grinning

# 1 248
Искам само да си похваля гарджето. Върнах се преди малко от родителска среща. Най-добрата ученичка е Heart Eyes. Март месец ще ходи и на първото си състезание. Чак се изчервих като го съобщи госпожата. Blush

# 1 249
Мерида , да ти е жива и здрава отличничката  Hug Браво на детето !  Simple Smile

# 1 250
  • Ямбол
Браво на добрата ученичка. Все такива неща да се чуват за нея.
Приятно е, когато разбера за някое дете, че е добре в училище, че има моменти, в които се отчайвам.

# 1 251
И от мен браво на ученичката!

Янтра, според мен ще имаш големи разправии с това саниране,но пък ще има материал за темата  Laughing

# 1 252
  • Луната ни пази
Браво на добрата ученичка. Все такива неща да се чуват за нея.
Приятно е, когато разбера за някое дете, че е добре в училище, че има моменти, в които се отчайвам.
Съгласна съм с теб!

Да, сега чух по извънредната  ooooh! емисия по Нова, че тръгвал за Брюксел и докато излетели, трябвало да кацнат!

# 1 253
Благодаря ви много!!!  Hug
Положението в класа не е много розово за съжаление. И то с българския език. Peace Но учителките й а наистина добри. Peace Надявам се малката да запази ентусиазма си и любовта си към ученето.

# 1 254
Извънредни емисии за Бако ли правят?  hahaha

# 1 255
  • Луната ни пази
Извънредни емисии за Бако ли правят?  hahaha
thumbsup
Светът беше поставен под заплаха.  supermama

# 1 256
Искам само да си похваля гарджето. Върнах се преди малко от родителска среща. Най-добрата ученичка е Heart Eyes. Март месец ще ходи и на първото си състезание. Чак се изчервих като го съобщи госпожата. Blush

Да ти е живо и здраво детенцето, все така да се учи и успява с лекота в живота.

Обаче учителката .... така не се прави, по простата причина, че сега има едно семейство, в което цари радост и 25 други, където се чудят къде бъркат децата им, или недай Боже, налагат доста по-сериозни санкции. Отделно има, сигурна съм, поне пет деца на ниво "отличник".

# 1 257
Може учителката и на други 5 майки да е казала, че техните деца са най-добри Wink

# 1 258
  • Пловдив
Не е ли забранено да се говори за децата пред всички родители? Защото при нас първо има обща родителска среща и бла-бла, после индивидуално с всеки родител.

# 1 259
Касита, голямо клише ще кажа,  но ще го кажа.  Ти не си учителка за държавата,  в която работиш като такава.  Simple SmileТъй де, не си мисли, че Онзи те е благословил като ти е дал показалка и химикал.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт