Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 328
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Луната ни пази
Шаги Joy Нищо кой знае какво не е станало. По-добре с неприбрал се колесник, отколкото с непоказал се hahaha Ама нали е Той Flutter
Ама как въобще го написаха  Naughty, това е богохулство  Crossing Arms :
Цитат
Министрите на транспорта и на МВР, както и шефът на НСО са посрещнали Бойко Борисов след инцидента. Премиерът не се е уплашил, дори се шегувал със ситуацията.
Как ще се уплаши?! Той е ТОЙ!  newsm52 People Angel

# 1 276
Шаги,  Joy Чък Норис не го вдига пред нашия Боко  Joy

Яна, и аз съм тук  yes

# 1 277
  • Луната ни пази
Шаги,  Joy Чък Норис не го вдига пред нашия Боко  Joy

Яна, и аз съм тук  yes
И аз правя една презентация за един изпит и ви следя  Heart Eyes

# 1 278
Мерида, прочетох!  Heart Eyes Братовчедка ми е родена с рекордно ниското за времето си, преди 34 години, тегло от 750 грама. Днес има лекции в един щатски университет и е гост преподавател в още два Simple Smile.

# 1 279
 nuts много сме!

Одри, днес почива и ще липсва.

# 1 280
  • София
viliandar, въпреки че не си падам по кемпери, палатки и т.н., това, което показваш на снимката, е съвсем прилично, сравнено с Бг къмпинги по морето. Мъжът ти как се справя с изхранването на място на децата?

Повече от прилично е там. Тонка  Peace. Супер уреден къмпинг с магазин, ресторант, басейн, детска площадка,  санитарните помещения се чистят по 4-5 пъти на ден, има общи хладилници... отделно помещения за пране(+перални с монети), отделно помещение за миене на чинии.
Изхранването - макарони, спагети, сандвичи, оставям в буркани супи, сготвено ядене. Има ток, хладилник.

Ценното е, че си сред природата, цял ден на въздух под сянката на дърветата, виждаш морето и децата по цял ден с колелетата обикалят.

На къмпинг в България в наши дни не бих отишла, определено!
Viliandr, извинете ме , че нахлух в темата и се намесвам ,но би ли споделила къде е къмпинга? На тази вълна съм и също правя проучвания за приличен къмпинг за каравана.

# 1 281
Леле, всички си резервират лятните почивки! Аз ще се размина това лято, но пък ще чакам снимки  Heart Eyes

# 1 282
  • Луната ни пази
nuts много сме!

Тя и Антигона отдавна не се е вясвала. Тия двечките по гаджета май, а? Нищо, време им е!

# 1 283
  • Пловдив

Янтра, колебая се какво да ти кажа, душа. Дълбоко вярвам в идеята и някой ден нещата ще се случват и тук. Но като знам какво е състоянието на административния капацитет в момента, като гледам, че обществените поръчки по смр-тата ще се възлагат от общините, като човек, работил по оперативна програма още от предприсъединителния период - т.е. сърбал попарата в цялата й красота...не знам дали ако ти кажа да не се занимавате и да си го направите със собствени средства, няма да ти направя истинска приятелска услуга Confused Честно. Може всичко да мине идеално, обаче може и на такива пачи яйца да се насадите...Виждала см го безброй пъти, за съжаление. Малко е до късмет работата, а не бива такива важни неща да опират до късмет.
Не можеш да ми кажеш нищо, което да не съм си го помислила. Както казвам аз съм силно скептична. Но едни около 10-12 съседа са много агресивно за идеята, още 20тина са умерено за. Не искам да ги спъвам. Но цялата работа е силно недомислена. Прост пример от днес. Никъде в методическите указания не можах да намеря какво става ако апартамента не е на един собственик. Всички собственици ли трябва да се подпишат или може само един? После, в тия протоколи има място само за един адрес, обаче всеки от нашите входове се води със собствен номер. Трето - всички апартаменти в блока са около 90% от собствеността, другите 10% са гаражите, които са отделни единици. Гаражите трябва ли да ги включваме при общите проценти за саниране? Дали важат за определянето на 67% за образуване на сдружение? Мога да продължавам още и още.

# 1 284
nuts много сме!

Тя и Антигона отдавна не се е вясвала. Тия двечките по гаджета май, а? Нищо, време им е!

Антигона учи  newsm03 така казва де  Mr. Green

# 1 285
Янтра, аз нищо сложно не видях във въпросите ти. Сигурна съм, че бързо ще си ги изясните. Въпросът е после какво ще се случва.

# 1 286
  • Ямбол
Мерида, сигурна съм, че детето ти е много добро, без да искам да го подценявам, но искам да ти споделя за тези състезания на СБНУ - пълна аматьорщина и загуба на време. Изключително елементарни задачи, само събират пари и дават сертификати на всички, т.е. не е никакво състезание. Моята дъщеря ходеше в първи и втори клас, никога не е имала под 50 точки и какво от това. Тази година я спрях, не ми допада, твърде елементарно и заблуждава децата, че се състезават.

# 1 287
  • Sofia
Писателките, неуморни сте, значи...
Разшавала съм се тия дни и не мога смогна да ви изчета  Crossing Arms,ама пусто любопитство  Mr. Green, преборих страниците.
Да кажа, че утре чакам моите (родители) да пристигнат за РД на внука и се почва три дена яли и пили, циганската  Hug Надявам се всички да устискаме здрави.
Писма хартиени имах само от една дружка и няколко мои, които съм писала на мама...от ухажори сякаш само картички,ама пък не помня да ги пазя  newsm78. Електронни писма по-имам,но съм ги поизтрила.
На Шаги историята много страховита  #Crazy
Жаки,твоят мъж голям сладур ще да е-шареничък,гиздав и най-важно,че си носи придобивките с кеф  Peace
Ски и аз не карам-страшно ми е. Мъжете-да, ама малкият все по-малко се навива, хич не му се мори да чака по опашките  Crazy.
Албена на нас ни е задължителното безплатно море. Моите родители имат къща в едно близко село и прекарваме доста време всяко лято там. Обичам го тоя курорт, от дете прекарвам летата си там, първа работа, първа любов и всякакви други първи неща...  През септември-Гърция или Турция,това обикновено е нашата лятна програма. А и вкъщи много си обичаме през лятото, младежът си кани гости на басейн и аз им слугувам, разбира се  hahaha.

# 1 288
Леле, всички си резервират лятните почивки! Аз ще се размина това лято, но пък ще чакам снимки  Heart Eyes
  що? Аз водих мънечкото на 40 дена. Седяхме 11 дни на морето, отлично ни се отрази Simple Smile

# 1 289
  що? Аз водих мънечкото на 40 дена. Седяхме 11 дни на морето, отлично ни се отрази Simple Smile

Сериозно? Дали ще може? Очертава се да е на 4-5 мес. живот и здраве де. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт