Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 88 121
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 290
Аз моите на по 4-5 месеца ги къпах в морето.

# 1 291
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Извънредни емисии за Бако ли правят?  hahaha
Дори не е смешно вече Tired

# 1 292
  • Луната ни пази
Леле, всички си резервират лятните почивки! Аз ще се размина това лято, но пък ще чакам снимки  Heart Eyes
  що? Аз водих мънечкото на 40 дена. Седяхме 11 дни на морето, отлично ни се отрази Simple Smile
Жади, не се излагай. Родих май, края на август бяхме на море с дете. Седем дни!  Peace Откакто имам дете, всяка година задължително сме на почивка, преди това беше, ако имам време и т.н.

# 1 293
Аз моите на по 4-5 месеца ги къпах в морето.

newsm44 тъкмо ми беше тъпо.Аз обожавам морето  Heart Eyes

# 1 294
  • Пловдив
Янтра, аз нищо сложно не видях във въпросите ти. Сигурна съм, че бързо ще си ги изясните. Въпросът е после какво ще се случва.
Въпросът е, че методическите указания са подготвени набързо. Идеята не е ли с методическите указания желаещите от един блок да успеят да се справят сами с подготовката на документите. Въпросите са даже елементарни. Абе направо не ми се говори. Затова се скатах. Няма да спъвам съседите да кандидатстват обаче.

НИКОЯ от вас не се е завлякла с по-малко бебе от мен на море. Средния е роден на 18 юли, август бяхме на море. Новороденото, под двегодишния му брат и цееееееееелия багаж. Двете бебешки колички и ние Joy Joy Joy

В противовес на зловещите предсказания на бабите му относно здравето на бебето, точно това ми дете не боледува. Практически тази зима е бил болен веднъж, съвсем леко, кара го на крак. Антибиотик не е пил никога, защото не му се е налагало.

# 1 295
Белла, живи и здрави да сте, ще го помислиш като дойде време  Hug

# 1 296
Най-хубавото ни море беше, когато синът ми беше бебе. По цял ден си спеше. Бела, то на 5-6 месеца ще е баш за море Simple Smile

# 1 297
  • Ямбол
Аз бебета на море не съм мъкнала. Оставях ги до 3 годишни при бабите им. Морето, слънцето и мръсният пясък не са за малки бебета. А и майка им отива там заради плажуването, не бебета да гледа.

# 1 298
Знаех си, знаех си!  А ММ ми обяснява: ти луда ли си с толкова малко бебе на море, ще го уморим, ще ни се смеят хората...  blahblah ох, викам, добре може аз да бъркам. Заминаваме и ние тогава  Crossing Arms

# 1 299
  • Пловдив
Аз бебета на море не съм мъкнала. Оставях ги до 3 годишни при бабите им. Морето, слънцето и мръсният пясък не са за малки бебета. А и майка им отива там заради плажуването, не бебета да гледа.
Ъъъъ, аз и сега бих ги оставила. Такова.... дали би искала да ги гледаш? (тук си представи как те гледам с грейнали в очакване очи)

# 1 300
  • София
Най-хубавото ни море беше, когато синът ми беше бебе. По цял ден си спеше. Бела, то на 5-6 месеца ще е баш за море Simple Smile
И на мен така! Голямата я заведохме август, на 3 месеца в Гърция. Малкия обаче пропуснахме и чак на годинка го огря.  
Добър вечер, момичета!
Размазах се от работа и продължавам. Напрегнатата седмица се очертава до края да е такава. Голямата се обади от зеленото училище само веднъж днес, за да ми каже, че е добре и да че пита може ли да си купи корона  Shocked Сетих се за сънищата на Белла и Жаки  Mr. Green
Янтра, дай ги на мен. Аз доброволно ще ги взема за малко. Ако знаеш колко обичам понякога да събирам всичките деца на дружките ми с мен - те са 6 точно с моите и за по цял ден ги отвличам. Страшен купон пада. Питали са ме "Извинявайте, всичките ли са ваши"?

# 1 301
  • Пловдив
Янтра, дай ги на мен. Аз доброволно ще ги взема за малко. Ако знаеш колко обичам понякога да събирам всичките деца на дружките ми с мен - те са 6 точно с моите и за по цял ден ги отвличам. Страшен купон пада. Питали са ме "Извинявайте, всичките ли са ваши"?
Ок, записвам те за три дни през лятото.

Други желаещи??

# 1 302
  • София
Синът ми  ще е безкрайно щастлив, че от 6-те деца, 5 са момичета, само той миличкия е момче. И без това тази година, лятото, съм си обещала да постоя малко в Пловдив!

# 1 303
Знаех си, знаех си!  А ММ ми обяснява: ти луда ли си с толкова малко бебе на море, ще го уморим, ще ни се смеят хората...  blahblah ох, викам, добре може аз да бъркам. Заминаваме и ние тогава  Crossing Arms
как ще го уморите? няма да го препичате годеник на Николета я, разходки по плажа и топкане тук там, слънчеви бани и сте  ок.

# 1 304
Ок, записвам те за три дни през лятото.

Други желаещи??

Аз се чудя, ама 4-ма юнака дали няма да са ми много  Thinking този път може мойто да е в щайгата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт