Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 295
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Euskal Herria
Янтра, и аз съм кандидат-гледач на юнаците  Grinning.
Белла, каквото - такова. Да се роди по живо, по здраво, после ще си показва характера. Нали знаеш - всичко, дето е хубаво - от мама; всичко, дето дразни - от татко си го е взел  Joy.

# 1 321
Самоизтезавам се с обща възрастова психология. Стига сте ме пращали по гаджета  Laughing Цвети, много хубави дечица имаш  Heart Eyes

Хепбърн, 18-ти наближава, мислила ли си?  Mr. Green

# 1 322
  • София
Браво, Антигона! Учи! А на 18-ти какво се случва? Нещо ви изпуснах с Одри. А нощната смяна хич я няма.
Благодаря за комплимента за малките!  Heart Eyes

# 1 323
  • Euskal Herria
Аз пък да изклюкаря (нали сме в Клюкарника все пак), че разгледах всички снимки. Мернах и таткото. Или бъркам? Обаче Цвети, теб никъде те няма. Да се поправиш!
А децата ти са сладури!

# 1 324
  • София
Да, таткото е. Благодаря, Яна  Heart Eyes Моите са в другия албум. Утре ще кача и от тях, че сега вече съм през телефона. Нещо много малко стража тая нощ! А Белла нещо ми зачезна!

# 1 325
  • Луната ни пази
Чета ви и аз, приключих вече с презентацията. Още малко по презентирането ще поработя, съдържанието го избистрих. Сега ви казвам лека нощ, че утре съм цял ден на работа. Което значи, че като се прибера, ще имам да чета 1234567890.... мнения, страници и т.н.
Лека нощ, момичета!  Hug

# 1 326
Аз защо не мога да видя снимката?

Тук съм,  ама да ви кажа изнамерих томовете на Чудомир и ги препрочитам  Laughing

Антигона, ти се завърна  Hug

# 1 327
Добро утро!
Аз съм си изчела всяка страница от темите без пропуск:)
Янтра, аз за средния ли сгодих Жаки, той ли беше ящен? Ако да идеално ше дойде ,щото и тя е родена на 18 юли, ще минават с един масраф:))
Заведохме я на 40 дни на море, прекарахме чудесно! Тя кротичка, аз я кърмих, никави ангажименти, хараната налице топла и прясна, бебето спеше по 18-19 часа на денонощие. На плажа не сме я държали много, редуваме се с баща й, а кака й я гушкаше след обяд да спят и така, две седмици стояхме.
А точно на шест месеца я доведохме в Тайланд, също много добре прекарахме, нито се разболяваме, нито плачеше, изобщо нищо общо с пършинга, който е сега! Луди ни прави и то, защото няма нито едно дете на нейната възраст на плажа и й е скучно.
Родена кокетка е това дете! Само рокли и червила иска, а вчера й купих едно пръстенче, пощуря от радост, цяла нощ го стиска в ръчичка и още не отворила очи пита къде и йоклята с пеперудите и пръстенчето:)))
Лети времето, като ти е хубаво, след два дни става месец, сякаш вчера дойдохме, пак ще има рев на тръгване:)
А, обожавам гръцката храна! Пътували сме 200 км в посока, само за дълъг обяд. Няма кой да напарви калмари и скариди, като тях! А хляба и сиренетоооо, а маслинитеее, мммм!
Ама за евтино, не е, на Кавала бяхме в едни бунгала, избрах ги заради това че са буквално над морето и цяла нощ чувах плясъка на вълните в скалите. Далеч са от лукса, две легла, хладилник, баня- 60 евро за двама. Ние ядем много и под 100 евро за харана трудно, може, ако се съобразявам. Но предвид, че в Гърция ходим за кратко се отпускам повече.
Иначе от къщи до Кавала ми е около 230 км, по- близо ми е от нашето море.
Шаги, много красиви снимки показа, искам да ида да видя тези гробници.
Жади, вчера, като те нямаше си рекох, айде ще ставаме лели:) 4500! Моята мишка се роди 2,450:))) 45 см:)
Мерида, поздравления за ученичката!
Цветано, хубави дечица  Heart Eyes

# 1 328
  • София
Добро утро!
Искам да ви кажа че много, ама МНОГО се радвам на тази тема!
Не пиша често, но почти всичко изчитам ... и се чувствам като на кафе с приятелки Hug
Толкова ми олеква от трудното ми ежедневие, изпълнено със стрес!

Интересно ми е всичко което пише Жаки (между другото суетния и мъж е баш като моя  Laughing, моят си купил червени обувки ooooh! и се фръцка вечно с цветове несъвместими с възрастта му), стискам палци за ученето на Антигона, чудя се какви препятствия преодолява Лиляна, чакам Бела дона да ни зарадва, чета умните приказки на Бърди (която познавам от една друга тема Wink) и на Касита (въпреки че ме нарече дърта радетелка на красотата - ама май това е най-точното определение за простотиите, които върша на преклонна възраст Mr. Green), кефят ме и страшно ме развеселяват постовете на Тонка...
Въобще няма да изреждам всички, стига сантименти Peace

Само да ви кажа как снощи, докато гледах някакъв тъп сериал, изведнаж прочитам края на някакво извънредно съобщение " ....... кръжи над София..... чакайте извънредна емисия ...." и си викам "извънземни!!!! урааа ... дойдоха!!!! дочаках ги!!!!
Тичам като луда на двора, облаци..... нищо не виждам да кръжи!
И след малко мъжът ми идва да ме търси и вика "Ало, лудата ... прибирай се вътре! Нема извънземни! Бат Бойко бил кръжал!
Баси разочарованието Blush

Днес ми е много фатален денят, дано свърши успешно  Praynig защото работата и спокойствието на много хора зависят от едно решение!!!

# 1 329
На мен ми е интересно да чета всички.

Дъщеря ми се роди в края на юли, след една седмица (след изписването Simple Smile) бяхме в Морската и на плажа. Не съм я оставяла на пясъка, правехме въздушни бани.  Simple Smile Не е боледувала, не е пила антибиотици. Аз ходих на плаж, след като ми беше минал терминът. Обичам да се разхождам по брега и да плувам, не мога да се залежавам на едно място.
Мъчно ми става, като чета за болни дечица. Да оздравяват  Hug

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 10:20 от cordelia

# 1 330
  • някъде ... тук ...
Моите не са ходили толкова рано на море поради разни причини...
С големия нямахме ни кола, ни пари. Първото му море е 3 дневно септемврийско на година и половина. А дребния беше на 3м., когато пратих таткото и баткото сами на море. Достраша ме, честно казано. И той беше на 1,5 год., когато ходихме всички на море.

Цвети е скрила снимките с парола.

# 1 331
Леле, всички си резервират лятните почивки! Аз ще се размина това лято, но пък ще чакам снимки  Heart Eyes
  що? Аз водих мънечкото на 40 дена. Седяхме 11 дни на морето, отлично ни се отрази Simple Smile

Сериозно? Дали ще може? Очертава се да е на 4-5 мес. живот и здраве де. Mr. Green

Жади, моя приятелка роди август месец. Първият месец на детето го празнуваха на рали с каравана. До сега, вече 6 месеца от както е родена малката, са ходили на не знам колко места, все с детето.

# 1 332
  • Пловдив
Добро утро!
Аз съм си изчела всяка страница от темите без пропуск:)
Янтра, аз за средния ли сгодих Жаки, той ли беше ящен? Ако да идеално ше дойде ,щото и тя е родена на 18 юли, ще минават с един масраф:))
Може, може. Ама ако си падне по някой от другите двама?!

# 1 333
  • София
Добро утро!  Grinning

Вие за едно море се кахърите, а наши приятели си качиха на Мальовица бебето, което беше на 20 дни.  Whistling Жената сега се чуди с какъв акъл са го направили.

Lucie, хахаха, при цялата ми убеденост, че извънземни има, много ме е страх от близка среща с тях.  Crazy Ако съобщят, че кръжат над София, влизам в гардероба и не мърдам, понеже съм чувала, че отвличат хора, не че от мен биха имали голяма полза, но предпочитам да се застраховам.

Янтра, твоите момци като почнат да ти водят снахи, представям си каква манифестация ще е.  Joy Ще се наложи да си самата любезност.  Wink

# 1 334
Добро утро!
Снимките на Шаги видях, от любимият ми регион. И една сладурка Simple Smile
Миналата година карантината за варицела се почна от началото на май, тъкмо си мислех, че всичко свърши и седмица преди морето изби поредното детенце, та хайде още 20 дни карантина. Оплаквам се аз на педиатъра, а той ме пита, че какъв ти е проблемът дали тук ще се разболее или там, все тая е. Резервирам смело, но не мога толкова рано, защото при мъжът ми отпуските са малко трудна работа. След седмица примерно го пускат в отпуска, защото трябва да изчисти стара такава. И никой не го пита трябва ли му или не, а лятото понякога не успява да излезе.
Мерида, браво на ученичката ти, все така да продължава!
Бела, и март да родиш, има достатъчно време до лятото, за да заведеш детето на море. Аз родих средата на юли, хич и не помислих за море, едно, че се чувствах огромна, друго, че в началото бях като зомби, септември ми се доходи на море, обаче времето се развали. Та ти имаш време и да се настроиш и да свикнеш. А и на тези месеци повече спят, освен, ако не ти се падне дзвер като моя, който спеше само в движение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт