Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 88 319
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 560
Нино, дай ми я снаха!  Flutter

# 1 561
Давам я.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 16:18 от NinoTino

# 1 562
Леле душица мъничка .
А моят син спеше само не едната страна и после главичката му се беше деформирала / ама ние де да забележим ,че кой казал на ММ / .
Та на 3 месеца ходихме на физиотерапия . Оправи се де .

# 1 563
Ох, дунда сладка!

# 1 564
Ох, много се смях-за Омнията и кофата на Жаки! :hahaha

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 15:45 от biskit

# 1 565
Ой, дундата.  Heart Eyes

# 1 566
Ох, много се смях-за Омнията и кофата на Жаки! :hahaha

И аз успях да кача!

П.С. Каква е тази снимка на този със секирата незнам. Joy Иначе другите са на малката като бебе и сина като малък.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 15:46 от biskit

# 1 567
Ах, че разкош, Бискит! Мина ми еретична мисъл за трето, мъжът ми каза, че ще замине  надалеч и задълго, демек не е навит:) Така, като гледам снимки се разнежвам, вечер, като реве Жаки съвсем друга песен пея:)))

# 1 568
Мерси, Жаки! Hug Моята показва такъв характер и е толкова писклива, че и да искам не мога да издържа трето.В този смисъл шапка свалям на тези с три и повече.   bouquet
Пък и много трудно раждам иначе имам две безпроблемни бременности.Но накрая-едното с форцепс, другото с операция. А като се сетя, че някои майки са на задържане, а аз успешно се бях натоварила с поне 10 килограмова диня в седмия месец-луда! ooooh!

# 1 569
  • Луната ни пази
yulmana прекрасни са. Мале, каква усмивка.
Силви, ако прецениш, че няма да се оправи след изключване и ново включване, по-добре се възползвай от гаранцията. На мен само веднъж ми заби така, ама аз си бях виновна - реших да пробвам дали мога да кача целия архив на Читанка на него.
Там е проблема, че се появи замръзнал пясъчен часовник на страницата, и нито се включва, нито се изключва. Ще се носи на сервиз явно, само жалко за изтеглените книги, ако ми ги затрият.
Силве, таблетът ми беше на 4-5 дни, когато ми направи така. Остави го да му се изтощи батерията, ще се изключи сам, зареди го и го включи. Няма да има проблем, просто си му претоварила процесора.  Peace

# 1 570
Дано не ми се сърдите, но аз не харесвам бебета, оприличавам ги на ларви, предпочитам попораснали дечица, които вече наподобяват хора Simple Smile А от бебешката фотография, където ги слагат в разни парцаливи кошници, покрити с китеник, направо ми се вдига кръвната захар. Най-интересни са ми през годините. Като големият стана на 10, бях изпадла в романтично настроение и си направих албумче от 10 снимки - от всяка година по една Simple Smile Трябва да направя и за малкия и всяка година да добавям по още една.

# 1 571
  • Euskal Herria
Моят мъж в началото искаше поне три деца. Ама след сина, като му подметнах за трето, би отбой: "Ааа, абсурд! Още един като него и направо ме отпиши, няма да оживея."  Joy  А децата доста време врънкаха - за братче, за сестриче, накрая "Добре, де, по едно от двете, бе татееее".  Joy

# 1 572
Дано не ми се сърдите, но аз не харесвам бебета, оприличавам ги на ларви

Joy  Ми те на това приличат. Виж го каква черна ларва е малкото. Голямото беше руса ларва.

# 1 573
А моите и двете приличаха на голи охлюви, малкият на сърдит гол охлюв с дълъг нос. Бррр.

# 1 574
Nino много е сладка малката, макар че и аз не съм много по бебетата. Сега, като се замисля освен моето, съм гушкала само две. Не ми идва отвътре, все ми изглеждат малки и страшни Simple Smile.
Проблем е, че ме харесват дребните и ми се лепят, а аз идея си нямам какво да ги правя.
Сега приятелките ми имат разни дребосъци и от време на време ги отглеждам.

Общи условия

Активация на акаунт