Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 13*

• 27 101
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
# 271
# 272
# 273
Тук Бурджу е много красива! Heart Eyes

# 274
# 275
Привет Hug Hug

Честит ви празник, независимо дали празнувате деня на влюбените или деня на виното, най-важното е да сте здрави, щастливи и обичани! Hug Hug Hug

Скрит текст:
Празникът в Турция днес е помрачен от едно много жестоко убийство. Студентка на 20 години се качила на автобус, за да се прибере у дома си и повече не се прибрала. Днес я намерили мъртва край една река.  Била е изнасилена, после наръгана многократно с нож и после тялото й било изгорено.. Предполага се, че момичето е било изнасилено от страна на шофьора, баща му и още един техен познат.. Цялата общественост в Турция е разтърсена от тази жестока трагедия. И аз като Керем  и Ханде казвам твърдо НЕ!!! на физическото и сексуално насилие над жените!

Последна редакция: сб, 14 фев 2015, 12:24 от LiLiSy

# 276
Привет Hug Hug

Честит ви празник, независимо дали празнувате деня на влюбените или деня на виното, най-важното е да сте здрави, щастливи и обичани! Hug Hug Hug

Скрит текст:
Празникът в Турция днес е помрачен от едно много жестоко убийство. Студентка на 20 години се качила на автобус, за да се прибере у дома си и повече не се прибрала. Днес я намерили мъртва край една река.  Била е изнасилена, после наръгана многократно с нож и после тялото й било изгорено.. Предполага се, че момичето е било изнасилено от страна на шофьора, баща му и още един техен познат.. Цялата общественост в Турция е разтърсена от тази жестока трагедия. И аз като Керем  и Ханде казвам твърдо НЕ!!! на физическото и сексуално насилие над жените!

Лили, благодаря ти мила, тъкмо се чудех какво е станало с това момиче и ти се появи да ни осведомиш както обикновенно newsm51 Разбира се, че напълно подкрепям тази теза, зад която застават всички интелегентни и прогресивно мислещи хора  newsm10  newsm10 newsm10

# 277
Лили, Джиджи! Hug Hug

Дано по-малко жени бъдат жертва на насилие и дано хората, направили това да получат заслуженото си! Много съжалявам за момичето, а в този момент не знам просто как се чувстват и близките й ...  Cry Cry Cry

# 278
Няколко красиви гифчета на Шюкран. Невероятна е! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 279
# 280
Снощи в Меджезир пяха тази песен сладурите там..
Нека да ви я пусна и на вас Peace Peace

# 281
Габи Hug Hug
Феновете веднага изнамериха онези части от репортажите на Керем, в които той говори за жените..

Керем Бюрсин: Много е трудно да бъдеш жена на този свят, в тази държава! Уважението, проявявано към жените или е малко, или липсва.. Независимо къде се намира и колко е часът една жена би трябвало да се чувства в  безопасност.. Ако тя не може да го направи, значи тука е налице някакъв проблем.. Всеки един  от нас ни е раждала жена. Онези, които изнасилват жени, се разхождат наоколо така, сякаш нищо не са направили.. Това е много грешно, това много ме разстройва.. Джентълменството изчезна..

# 282

Керем Бюрсин: Още от детството ми насам баща ми винаги е бил много ясен и даже строг  относно това как трябва да се отнасям към жените.. Разказа ми как трябва да се отнасям като човек, като мъж към двете най-скъпи жени в живота ни - майка ми и сестра ми.. Каза ми: Ако това можеш да го направиш вкъщи, тогава и навън ще можеш да го правиш добре.. С баща ми винаги сме говорили за тези неща и аз винаги съм се опитвал да изпълнявам това, което ми е казвал..

# 283
# 284
Много, ама много красиви думи от страна на Керем! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лили, благодаря за превода! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт