Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 13*

• 27 086
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Mераба............... Hug Hug Hug Hug Записвам се за броенето................ Party    Диди.............. Hug Hug Hug Hug Hugмного липсваш............... Peace   

# 316
Хайдеееееееее, темата ни на втора страница ooooh! ooooh! ooooh!

Тагът за тази вечер #emirinkararı  решението на Емир

Когато Емир взима някакво решение то това на сто процента вреди по някакъв начин на Йиит. Да видим какво ще е решението на Емир този път newsm78 newsm78

Габиииииии Hug Hug Hug
Лили................. Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 317
Габи Heart Eyes Hug и аз рядко коментирам по време на епизода-само чета Лили Simple Smile
И аз тъй праИм............... Wink  Hug Hug Hug Hug Hug

# 318
Бойче Hug Hug

Нов туит: Все по-голям шанс имат Керем и Серенай да бъдат партньори в "Мави", защото Франсиско и Фрида вече са станали партньори!

Супеееееееер! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 319
Малко снимки за настроение преди епизода ...  Heart Eyes Heart Eyes

Мъничето ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 320
# 321
Бойче Hug Hug Hug
ГабиHugи аз прочетох това за Керем и Серенай за реклама на мави. Ха, дано де! Това ще е голяма радост за Дидито, пък за една моя приятелка от друга тема това ще е направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire hahaha hahaha hahaha hahaha

Сибел ще се опита да спечели отново Йиит!

# 322

Коментар от туитър под тази снимка: Малееее, погледнете само.Кюбра, миличка, когато можеш да имаш такъв красив мъж като този тук, защо ти е на теб Йиит? hahaha hahaha hahaha hahaha

Със сестра ми обсъждахме това кой е по-красив. Шюкрю или Керем. Според нея Шюкрю е по-красив и по-представителен от Керем.  Отговорих й: Несъмнено Шюкрю е по-красив, но когато Шюкрю се усмихне, очарованието от красотата му започва да бледнее. Но пък Керем не е красив, но като се усмихне целият започва да сияе, става страшно харизматичен и магнетичен.. Излъчва сексапил. А за играта му  и двете сме на мнение, че може да играе невероятно момчето. Шюкрю също играе страхотно, доставя ми удоволствие да го гледам. А пък сцените на двамата цена си нямат. Шюкрю нали каза, че се радвали като деца, когато имали да снимат общи сцени. Веднага се обаждали един на друг: Братле, знаеш ли, че ще снимаме заедно сцена. Пък двамата сладури се обърнали веднъж към Алтан хожда с молба да не ги правят такива големи врагове тези двамата

# 323
Емир е пред прага на вземане на трудно решение след неочакваното предложение!

# 324
# 325
  • близо до брега на морето
На линия съм и чакам HugПриятно гледане и безпроблемен нет Hug

# 326
  • Яко в Матрицата...
 wavey Привет, момичета! Hug Hug Hug

# 327
Г:И на мен ми отнеха сина, не знам къде е.
Й:Гюл, сега ще ми кажеш къде са, защото ето тук сега ще те убия.
Г:Какво повече от това би могъл да ми направиш?
Й:Виж, повече няма да те видя на тези места тук, защото в протевне случай ще направя така, че да съжаляваш за това, че не си умряла. Шахин!
Ш:Да, г-н Йиит?
Й:Отведи я оттук и повече да не я виждам, защото в противен случай ще накажа теб.
Е:Трябва търсим в болниците, автгогарите и т.н.
 Разбраха, че Кюбра е тръгнала с автобус. Човекът ги попита: Момент, това дете какво ви се пада на вас?
И Йиит и Емир едновременно: Това е моето дете!

Сега пък спорят кой от тях да тръгне д9а търси Кюбра, защото Нериман се обади, че Зелиха се чувствала зле.

# 328
Й:Ало, вие не сте ли мъжете на г-н Хаккъ, какво търсите тук?
М:Да
Й:Какво правите тук?
М:Трябва да пазим тази госпожа тук. Някой е нападнал сета й и насила е взел момичето оттам. Г-н Йълмаз ни прати тук.
Й:Сега махайте се оттук! Аз съм този, който нападна тозе сет, сега си вървете.
С:Какво става тук?
Й:Ти влез, вътре, любима!
С:Какво говориш ти, я?
М:Извинявайте, батко, ние не знаехме, че госпожата е наша йенге.
Й:Вече знаете, сега си тръгвайте.
М:Добре.
С:Йиит, ти сега какво се опитваш да правиш?
Й:Казах ти, че не искам да те виждам по телевизора и по билбордовет. Затова няма да  яснимаш тази реклама.
С:Ти не можеш да ми кажеш какво да правя!
Й:Ти сега какво се опитваш да правиш? Ха? Хвръли въдицата на сина на шефа ли? Искаш да ни въвлечеш във  вътрешна война ли? Влез вътре и ти казвам, че повече няма да снимаш тази реклама!

Хаккъ научи, че Йиит е този, който е отвдлякъл Сибел от сета и че Йълмаз си пада по това момиче, но то е гадже на Йиит..

# 329
Е:Хайде, слизай, тръгвамче сди.
К:Ти полудя ли? Ккаво търсиш тук?
Е:За тези неща ще говорим в колата.
К:Емир, няма да дойда с теб.
Шофьорът: Някакъв проблем ли има, госпожо?
Е:Няма, братко, това е семейен проблем.
М:Гсоподинът ваш съпруг ли е?
К:Няма да дойда с теб.
Е:Ще дойдеш, иначе този автобус няма да тръгне оттук.
Е:Още веднъж ви се извиняваме, лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт