Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 13*

• 27 001
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
# 61

Йиит: Красавице моя, моля те не плачи! Аз и без това разплаквам всички жени в живота си. Поне ти не плачи! Виж, още отсега научи това. В живота си никога не позволявай някой мъж да те разплаче. И без това докато мен ме има, това е невъзможно!

# 62

Ендер, Селим, вие тука магазин за детски храни ли ще отваряте? hahaha hahaha hahaha hahaha

# 63
Нали ви бях писала, че в неделя ще има репортажче с Керем в 360 тв. То предаването било за макси дами като мен hahaha hahaha hahaha

репортерката пита: Имали ли сте приятелка с макси размери?
К:Това какво е?
Репортерката: Размер 42.
К: Защо да нямам?
Репортерката го попитала за колко време се е приготвил за идването на премиерата. Керем отговорил, че излязъл от сета, приготвил се за пет минути и тръгнал.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 64
   Мераба............... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 65
Четирите сериала, за които най-.много се говорило в социалните медии за седмицата 2 - 8 февруари..

2-8 Şubat Haftası Sosyal Medya'da En Çok Konuşulan 4 Dizi
1.#KirazMevsimi:32.71
2.#KardeşPayı:28.05
3.#ŞerefMeselesi:26.15
4.#Medcezir:18.50

Лили.............. Hug Hug HugТва бива да го метнеш и при ятото.............. Wink Да го види Ивето............... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 66
От обектива на Мустафа Бозкурт Peace Peace

И преди малко пусна тази снимка с думите: Сега погледната наобратно..

# 67
Четирите сериала, за които най-.много се говорило в социалните медии за седмицата 2 - 8 февруари..

Лили.............. Hug Hug HugТва бива да го метнеш и при ятото.............. Wink Да го види Ивето............... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А, Бойче, сърце не ми дава да й пусна това. Че тази седмица и рейтинга на Меджезира беше зле.  Тази Едже повлече сериала в глуха линия,  ooooh! ooooh!добре че са Яман и Мира, също така келебека и шебека, че иначе не знам.. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 68

А, Бойче, сърце не ми дава да й пусна това. Че тази седмица и рейтинга на Меджезира беше зле.  Тази Едже повлече сериала в глуха линия,  ooooh! ooooh!добре че са Яман и Мира, също така келебека и шебека, че иначе не знам.. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Не ми напомняййй ooooh! #2gunfire
10 серий гледахме Надир и Лейля а Асъм и Судето даже те са по главни от Ямира.... ooooh!
Да не говоря за Кираза изкопираха всеки сериал специално ГБ и цепят мрака от рейтинг... ooooh!

# 69

Hug Hug Hug Hug Аз само се шегувам.............. Mr. Green   Embarassed Embarassed Embarassed

# 70
# 71
Диди............ Hug Hug Hug страхотни фотки си напускала...........Йит- Елиф.............. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes искаше ми се да ги повторя всичките............. Peace

# 72
# 73
# 74

Общи условия

Активация на акаунт