Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 13*

• 27 116
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Момичета! newsm76
През тази една седмица, за съжаление Диди, няма да пише в темите, тъй като е банната. Cry Cry Всичко, което й се налага да пусне тук, ще го пускам аз в темата. Heart Eyes
Е, да минава вече тази седмица ...  Whistling

Макар и Диди да не пише, няма да ни остави без нейните красоти!  Two Hearts  Kissing Heart

# 241
alliskaHug  bouquet

ГабиHug разбрах за Диди.  Sad  Само не мога да проумея защо са я баннали, но явно има правила, които не знам.  newsm78 Карай, да минава тази седмица, че без нея ще е скучно. Wink Heart Eyes

# 242
alliskaHug  bouquet

ГабиHug разбрах за Диди.  Sad  Само не мога да проумея защо са я баннали, но явно има правила, които не знам.  newsm78 Карай, да минава тази седмица, че без нея ще е скучно. Wink Heart Eyes

Да, има някои причини, и аз не съм запозната много с правилата. Както казваш - да минава тази седмица! Whistling

# 243
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
 wavey wavey wavey wavey wavey
Да мина и от тук  преди да се отправя към т.нар "ловни полета" Joy hahaha Че тази вечер мернах много хубава фотка на Буржу. А и отдавна не съм ес разписвала тук. Аз съм на 8-ми епизод и като ви чета виждам, че сюжета вече съвсем зави в турски вариант, все по-далече от оригинала. Те си знаят, ама не знам колко фенките ще се върнат към него като излизат толкова нови дизита, дето дори мен привличат .

Да се отчета - днес съм гласувала за Керем, но от жените сложени там - за Нургюлката. Аз нея я тача отдавна. Тя има гореща кръв и е много разнообразна актриса, нищо че вече е бая подпухнала.

Това, че някой може да е баннат за втори път го чувам. Първият път беше преди две години. След това никнейма на това момиче не го видях. Сигурно го е сменила. Има и срокове за липса на достъп ли? И кой го прави - тати ли мама ли? И защо? Фенка може ли да банне друга фенка? Сега например ако пусна тази фотка дето ми хареса дали някой ще ме банне  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Да се знае обаче че не рекламирам Ягмур. Фотката с крачетата ми хареса и дънките - като за тези с които докарват Ясеминката.

Чудесна вечер ви пожелавам  Hug Hug Hug Hug Аз наистина ще се мъча да правя след малко това smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

# 244
Скрит текст:
wavey wavey wavey wavey wavey
Да мина и от тук  преди да се отправя към т.нар "ловни полета" Joy hahaha Че тази вечер мернах много хубава фотка на Буржу. А и отдавна не съм ес разписвала тук. Аз съм на 8-ми епизод и като ви чета виждам, че сюжета вече съвсем зави в турски вариант, все по-далече от оригинала. Те си знаят, ама не знам колко фенките ще се върнат към него като излизат толкова нови дизита, дето дори мен привличат .

Да се отчета - днес съм гласувала за Керем, но от жените сложени там - за Нургюлката. Аз нея я тача отдавна. Тя има гореща кръв и е много разнообразна актриса, нищо че вече е бая подпухнала.

Това, че някой може да е баннат за втори път го чувам. Първият път беше преди две години. След това никнейма на това момиче не го видях. Сигурно го е сменила. Има и срокове за липса на достъп ли? И кой го прави - тати ли мама ли? И защо? Фенка може ли да банне друга фенка? Сега например ако пусна тази фотка дето ми хареса дали някой ще ме банне  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Да се знае обаче че не рекламирам Ягмур. Фотката с крачетата ми хареса и дънките - като за тези с които докарват Ясеминката.

Чудесна вечер ви пожелавам  Hug Hug Hug Hug Аз наистина ще се мъча да правя след малко това smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

Вани Hug, наистина много се отметнаха от оригинала, ще видим какво ще стане по-натам. Но със сигурност е много интересно! Heart Eyes

Колкото до "баннването" или още блокирането. Форума си има най-различни правила, които трябва да се спазват. Дават най-различни срокове, понякога повече от 1 седмица, че дори до 1 година. За наша радост Диди се размина с малко време! Whistling

Благодаря за фотките! Hug

# 245
И както знаем, утре е премиерата и в България на "50 нюанса сиво", да видим с кого сравняват Керем. Трябва ли да споменавам кой е по-прекрасен? Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 246
Да си припомним прословутото "Ice bucket challenge" ...  Mr. Green Blush

# 247
# 248
# 249
# 250
# 251
Колкото и пъти да ги гледам Йиит и малката, е няма как да ми омръзнат. Не знам за вас. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Момичета, съжалявам, ако снимките се повтарят ...  Embarassed

# 252
# 253
# 254
От снимките, на които беше Керем в мола пишеше, че на връщане от тренировка се е отбил в Зарлу. Както винаги е бил очакван от много негови фенове/предимно фенки/, а той не e отказал на снимки и автографи. Party Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт