Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 13*

• 27 097
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
# 286
# 287
# 288
Керем е харесал снимката на изнасиленото и убито момиче, пусната от сестра му Мелис Бюрсин, също така и други седем снимки със същата тематика..

# 289
Керем за пореден път показва какъв човек е! Heart Eyes Heart Eyes

Две снимки от сета ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 14 фев 2015, 19:39 от GabDineva

# 290

Туит от Керем Бюрсин: Тъжен съм, боли ме сърцето....срамувам се! Няма какво да се каже.. Срамувам се от човечеството. Молитвите ми са за теб и семейството ти #OzgecanAslan..

Последна редакция: сб, 14 фев 2015, 22:50 от LiLiSy

# 291

Туит от Ханде: тъжни сме..ядосани сме..срамуваме се..

# 292
şükran ovalı ‏@ovalisukran 4h4 hours ago

#TacizeTecavüzeHayır #kadinasiddetehayir #KadınCinayetlerineSon şu yazdıklarım bile utanç verici .. #ÖzgecanArslan yazıklar olsun

Туит от Шюкран: Дори това, което пиша ме кара да се срамувам.. Много жалко!

burcu biricik ‏@burcu_biricik

Beynimden geçenleri öfkeyi nefreti kelimelere dökemiyorum ne yazsak rahatlarız ki allah belanızı bile vermesin !!!

Туит от Бурджу: Това, което си мисля, гневът ми, омразата ми, не мога да ги изразя с думи. Какво ли трябва да напишем, за да ни олекне, така че, дори и Господ да не ви накаже..

# 293

Гражданската позиция на Керем  по отношение на физическото и сексуално насилие над жените в туити..

# 294
  • Яко в Матрицата...

Гражданската позиция на Керем  по отношение на физическото и сексуално насилие над жените в туити..

Лили,   love001  love001  love001  love001  love001  благодаря ти, мила, за всичко, което споделяш с нас! Много, много силни думи от всички хора на изкуството.

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 295
Я, сега да ви оставя един усмихнат Керем Peace Peace

И да си припомним как Йиит при миризмата на памперса пита Елиф на кого се е метнала така, на майка си ли? hahaha hahaha hahaha hahaha

http://www.videoclip.bg/watch/444948_seref-meselesi-12-epizod-lu … na-iiit-kum-bebet

РениHug Hug  love001  love001  love001чисто и просто днес много ми е криво на душата, нещо ми е заседнало на гърлото и ме души.. Като една майка споделям мъката и скръбта на родителите на това момиче..

# 296
  • близо до брега на морето
Лили, Благодаря за преводите. Но каквото и да пиша в момента-няма смисъл (жестоко е само като четох.Всички цял ден пишат за това-и те са хора като нас.Но ги прави Човеци с главно Ч

Последна редакция: сб, 14 фев 2015, 22:21 от ludetina ulusoy

# 297
Добро утро милички Hug Hug Hug и хубава Неделя ви желая  Hug Hug Hug

Щастлива се, че съм фен на едно страшно възпитано и благородно човешко същество  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes гордея се с теб Керем Бюрсин  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да започнем деня с усмивката на това очарователно създание  newsm17 newsm17 newsm17

# 298
Феновете веднага изнамериха онези части от репортажите на Керем, в които той говори за жените..

Керем Бюрсин: Много е трудно да бъдеш жена на този свят, в тази държава! Уважението, проявявано към жените или е малко, или липсва.. Независимо къде се намира и колко е часът една жена би трябвало да се чувства в  безопасност.. Ако тя не може да го направи, значи тука е налице някакъв проблем.. Всеки един  от нас ни е раждала жена. Онези, които изнасилват жени, се разхождат наоколо така, сякаш нищо не са направили.. Това е много грешно, това много ме разстройва.. Джентълменството изчезна..

Керем Бюрсин: Още от детството ми насам баща ми винаги е бил много ясен и даже строг  относно това как трябва да се отнасям към жените.. Разказа ми как трябва да се отнасям като човек, като мъж към двете най-скъпи жени в живота ни - майка ми и сестра ми.. Каза ми: Ако това можеш да го направиш вкъщи, тогава и навън ще можеш да го правиш добре.. С баща ми винаги сме говорили за тези неща и аз винаги съм се опитвал да изпълнявам това, което ми е казвал..

Лили, Hug  bouquet Hug  ето за това няма да престана да казвам, че обичам това момче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иска ми се хората да се интересуват повече от това, що за човек е, какво мисли по съществени въпроси и какви послания прави към обществото, отколкото от това, коя харесва и защо аджеба точно нея  Peace

# 299
Здравейте, момичета! lovekiss
Нека оставим лошите неща на страна и да се радваме на прекрасна усмивка на Керем Бюрсин, от снимките които сте пуснали! Благодаря ви момичета, а Керем е неповторим! Hug Hug txtloves

И малко по-сериозен ...  Mr. Green Blush Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт