Примерна схема за захранване - 34

• 128 363
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Добре дошла в клуба Simple Smile Колко часа са ми отишли в "образоване". Пустият пащърнак, трябваше да родя, че да разбера, че съществува  Laughing

# 601
Ставаме две Joy

# 602
И аз заради малкия го открих  Mr. Green и той е луд по него 😊

# 603
  • София
Хихи, всички сме луди по него. Иначе ако не бяха децата и авокадо нямаше да си вземем. Спомням си когато ММ за пръв път го вкуси. Бях му казала, че бебето (сега батко) много го обича. Човекът си обелил едно и отхапал голяма хапка с идеята за нещо сочно и сладко като зряло киви... Sick сещате се каква била изненадата и разочарованието.  Party Повече не шпвтори.

# 604
Поне авокадо ям отпреди малкия 😊

# 605
Аз и с авокадото съм излагация  Mr. Green

# 606
Кристи, добре дошла. Ще намериш много полезна информация тук!

За да съм в тон с последните постове, следва и аз да кажа, че покрай дребното и аз открих непознати за мен храни - пащърнак, фенел, елда, просо, амарант. Сигурно и други ще открия, ама още не им е дошло времето.

# 607
Киноа, булгур аз много ги ползвам и за малките, и за нас.

# 608
Здравейте, ще споделите ли от кога давате киноа?

# 609
Здравейте а при захранване на 6 месеца от кога мога да въведа две ядения на ден - например на обяд зеленчуково пюре а към 17 часа безглутеенова каша?

# 610
Здравейте а при захранване на 6 месеца от кога мога да въведа две ядения на ден - например на обяд зеленчуково пюре а към 17 часа безглутеенова каша?

Аз от 6 до 7 месец давах само зеленчуково пюре, а от 7 нататък започнах плодовото пюре или безглутеновите каши, като ги редувах през ден за разнообразие. Hug

# 611
Mardji, тоест веднъж в диня даваш зеленчуково пюре, а следобед примерно плодово пюре или безглутенова каша?
Аз купих елда ще давам нея.

# 612
Mardji, тоест веднъж в диня даваш зеленчуково пюре, а следобед примерно плодово пюре или безглутенова каша?
Аз купих елда ще давам нея.

Един месец давах зеленчуково пюре на обяд, а през останалото време адаптирано мляко, тъй като нямам кърма и се храним изкуствено. Това беше в периода между 6 и 7 месец. Като навърши 7 месец и започна 8, започнах да давам плодово пюре или каша следобед. Т.е. станаха 2 заместени яденета - на обяд зеленчуково, следобяд плодово или каша. Другите хранения продължават да са адаптирано мляко. Аз започнах с каша ориз, после каша грис, но може и елда, стига бебето да я харесва. То ще си покаже, не се тревожи.

# 613
Аз не замествам хранене, педиатърката така каза. Не знам защо. Но моята принцеса яде през 3 часа че имам малко кърма. Не знаех че грис също е безглутенова каша. Какво друго е безглутеново - елда, грис, царевица....?

# 614
Здравейте, ще споделите ли от кога давате киноа?
8-10 месец е ок да се въведе. Киноата, както доста варива е добре да се накисне преди готвене за няколко часа.

Общи условия

Активация на акаунт