Белтък в урината в девети месец

• 2 568
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, в 37 г.с. и 3 дни съм. Предстои ми секцио след седмица. Вчера си пуснах кръв и урина и ми излезе един плюс белтък в урината - има дадени референтни граници от 0-30 mg/dl и моето е 30, което според лабораторията било 1 +. Звънях разбира се на док. В сряда съм на преглед, каза тогава ще се видим. Не било нещо обезпокоително. Нямам апарат за кръвно вкъщи, когато ми е мерено на ЖК е било ок винаги. Кръвната ми захар също е в норма. Док. ме попита дали имам течение, можело от него да отчете по принцип. Чувала съм, че може за бременни да имаш някакво количество белтък в урината. На някоя от вас случвало ли се е?

# 1
да пиши на лични

# 2
И аз в деветия месец имах белтък -опал ,ако не се лъжа, стойностите не помня, но винаги през бремеността кръвното ми беше бетон 110/70 и не съм имала утоци(е накрая ми се подуха малко стъпалата, но може би от многото качени кг) ТА докторката ми не каза нищо притеснително и според мен не се шашай. Бъди спокна, ако е притеснително док. Ще т каже какв се прави, но щом си го докарала до 9 мес, няма страшно.

# 3
И аз в деветия месец имах белтък -опал ,ако не се лъжа, стойностите не помня, но винаги през бремеността кръвното ми беше бетон 110/70 и не съм имала утоци(е накрая ми се подуха малко стъпалата, но може би от многото качени кг) ТА докторката ми не каза нищо притеснително и според мен не се шашай. Бъди спокна, ако е притеснително док. Ще т каже какв се прави, но щом си го докарала до 9 мес, няма страшно.
Ох дано. Веднага гинформирах лекаря ми все пак. Не пише да е опал - няма изброени видове на изследването. И на мен леко ми се подуват пръстите на ръцете някои вечери. Все пак на 16ти ми е датата за секцио, сега сряда съм на преглед - ако преценят може и тогава. Все пак се надявам да е само този белтък и да не става някакъв проблем.

# 4
Изследвахте ли урина след раждането за да видите дали се е махнал белтъка? Няма как докато текат лохии да дам урина, предполагам се дава след като спрат окончателно?

Общи условия

Активация на акаунт