Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е оптималното съотношение за смесване на масла и продукти за растеж на косата?
Кои съставки са най-подходящи за маски за коса с Тривитаминол?
Какви резултати могат да се очакват от използването на маски с масло и Тривитаминол?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е оптималното съотношение за смесване на масла и продукти за растеж на косата?
-
Кои съставки са най-подходящи за маски за коса с Тривитаминол?
Най-подходящите съставки за маски с Тривитаминол включват само масла, като зехтин и стимулант. Други съставки като кисело мляко и жълтъци не се препоръчват, тъй като те могат да намалят ефективността на Тривитаминол. Чистите масла помагат за подобряване на състоянието на косата и стимулиране на растежа.
-
Какви резултати могат да се очакват от използването на маски с масло и Тривитаминол?
При правилно приложение и последователност, маските с масло и Тривитаминол могат да ускорят растежа на косата, което води до растеж от 1 до 2 см на седмица. Косата също става по-гъста и по-малко склонна към чупене. Въпреки това е нормално коспадът да бъде повлиян от хормоналните промени известно време след раждането.
-
Как да подобрим ефективността на маската за коса?
-
Как да се справим с косопада, причинен от хормонални промени след раждане?
Знам, че сигурно има доста такива теми, но искам да споделя нещо, което открих преди малко и поне при мен работи почти от момента на нанасянето. Имайте в предвид обаче, че аз не съм боядисвала косата си от няколко месеца и боята доста ми е паднала. Та, реших да премахна колкото мога това, което е останало като боя по косата ми и доста се рових в нета. Имаше все едни и същи неща и аз реших малко да променя рецептите. За целта използвах няколко таблетки витамин C, НО го смесих с маска за коса (вместо шампоан), мед и малко лимонов сок. Навлажних леко косата си и започнах да нанасям кашичката, като разтърквах косата си между дланите на ръцете ми. Е, иде ми да се гръмна, след няколко минути започнах да виждам лека промяна, която силно се надявам да не е плод на въображението ми, но като се гледам наистина има такава!
Ще поседя още час и нещо и ще видя накрая колко съм успяла да постигна.
А сега да кажа и ритуалът ми за растеж. Смесвам зехтин extra virgin със стимулант на икаров и познатият на всички тривитаминол в пластмасово шишенце от някакъв предишен продукт, който е свършил и го загрявам в гореща вода, щом маслата са хубаво нагряти натривам на ръцете си, навеждам се с глава надолу и масажирам скалпа така пет минути и оставям да престои на косата няколко часа, минимум два за още по-добър ефект. Обикновено косата расте с по сантиметър на месец, но с този трик в зависимост от това, колко я третирате, тя може да расте с от един до два сантиметра на седмица.
та искам пак дълга коса