Перилни препарати и омекотители - 29

• 68 303
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз сега гледах брошурата на ДМ, до 11-ти са  на 7 лв за 14 пранета, ако имам път в този студ ще си взема още една кутия... иначе и аз преди това бях ползвала течен, прахообразен, други капсули и таблетки персил и ни едно не ми харесваше, та се радвам, че прочетох Guess Who  за тези и реших да ги пробвам, приятно ме изненадаха Simple Smile

# 571
Обикновеният персил прах за цветно е гола вода.
Хм, с това изобщо не мога да се съглася. В смисъл, ясно, че това е твоето мнения, но моето е на противоположния полюс.

Идвам да споделя колко съм очарована от Лидълския  Формил Актив концентрат за бяло пране  Heart Eyes
Хавлиите ми буквално искрят от белота!
Мога да го сравня смело с Омо-то .
Предоволна съм и откъм аромат и дозировка също,цената пък е повече от добра/6,80лв.-28 пранета/

Скрит текст:

Гес,пробвала ли си го?
Ако обичаш, стига ми пуска фитили. Само той ми липсва. Laughing Hug

Днес си заминах от Лидл с един зелен омекотител Doussy. Чаках го много отдавна са се появи - напоследък имаше само син, жълт, бял и червен. Като го видах, след хвалбите за марката тук, реших да си взема. Пък да видим. Нямам големи очаквания.

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 21:55 от Guess Who

# 572
Девойки, малко майтап  Laughing

# 573
  • София
Хм, с това изобщо не мога да се съглася. В смисъл, ясно, че това е твоето мнения, но моето е на противоположния полюс.

Аз също съм изключително доволна от Персил на прах за цветно и въобще не купувам вече паралелен внос за цветно.Отделно избягвам прането с течни,но винаги поддържам наличност от Персил гел за цветно и от него също съм много доволна. Peace

# 574
  • София
Joy Половината от тези означения аз също не познавам. Никога не съм ги срещала по дрехите.  newsm78

# 575
Don't wash tennis balls е готино, обаче Bumper car with no legs ме срина.

Рошличка, защото това са американските символи.

# 576
  • In transit

и аз съм доволна от цветния Персил.  Peace

# 577
  • София
Върти ми се в главата, че някой беше питал за този препарат, но не го намерих Embarassed ,та и аз ще попитам за мнение, моля
http://www.chistdom.com/images/1762/product-1762-full.jpg

# 578
mariyka, на таз фирма съм ползвала обезмаслителя, с аромат на марсилски сапун, много съм доволна. Но за перилният препарат нищо не мога да кажа.

# 579
mariyka, на таз фирма съм ползвала обезмаслителя, с аромат на марсилски сапун, много съм доволна. Но за перилният препарат нищо не мога да кажа.
Може ли да дадете снимка на обезмаслителя от тази марка?
Благодаря предварително.

# 580
Ето го
Скрит текст:

# 581
Pipi.  Благодаря ти.

# 582
Наскоро купих същият обезмаслител и съм много доволна . Чисти и петна. Вчера петна от соев сос засъхнали на бяла плетена блуза.

# 583
Върти ми се в главата, че някой беше питал за този препарат, но не го намерих Embarassed ,та и аз ще попитам за мнение, моля
http://www.chistdom.com/images/1762/product-1762-full.jpg

Аз съм ползвала точно този и съм много доволна  Peace. Дори след време ходих да го търся пак в магазинчето откъдето го купих, но го нямаше и купих друг  Sad

# 584
  • София
И друг път съм споменавала разхитителното въздействие на тази тема, но да знаете, че минахте всякакви граници  Twisted Evil

Вчера, подчертавам - без да имам никаква нужда - купих от новите персилски капсули. И за бяло, и за цветно, че да не избирам.  Embarassed

Пробвах тези за бяло - от кутията миришеха доста странно, след прането остана много деликатен типично персилски аромат, който за мое съжаление почти напълно изчезва след изсъхване. По-важно обаче е изпирането, което (за моите замърсявания и по моите критерии) е първокласно. На стандартна програма за памук, 60 градуса, изпра идеално кухненска кърпа, която беше лекьосана с поне 3-4 вида петна, както и чисто нова бяла тениска, залята с червено вино (виното преди два дни напръсках с препарата на Лидъл за петна). Имам дори чувството, че една по-стара кърпа със засечени жълти петна също е без следа от тях, но не съм съвсем сигурно дали не бяха изпрани отпреди. Не видях дали се разпенва, защото точно оправях детето за сън, но следващия път ще обърна внимание. Изключително съм доволна с три думи  Peace

Гес, спомена, че съставът е много сложен. Наистина се чудя как толкова малко количество препарат изпра така добре пълна пералня. Визуално тези капсули са доста по-малки от ариелските примерно.

Общи условия

Активация на акаунт