Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 153
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
Все още има концентрати, но тези са на промоция до неделя.

# 76
Само белия, розовия и един червен са оставили като концентрати. Синия го няма. Sad

# 77
Обезмаслител Меглио или Спот и се махат без проблем / и да допълня - махала съм мазни петна точно от тъмни дрехи и нито един от двата препарата не ми е увредил тъканите и цвета /.
Охх, благодаря за инфото и двата ги имам, но не смея да ги "приложа" върху тъмните дрехи, само върху покривки съм ги тествала, но не и за мазни петна, сега ще действам смело  bouquet

Точно Меглио недей върху тъмна и памучна тъкан. Аз си съсипах една пола, писала съм по темата вече.
Наскоро се коментираше за мазните петна, че най-добре е да се напоят хубаво с веро, да престоят известно време и след това да се изпере дрехата.
Благодаря ви за отзивите, ще пробвам това с верото, а за Спот и Меглио, ще имам ендо наум Hug

# 78
  • Русе
Аз сега се сещам - някой не беше ли писал за талк върху мазни петна newsm78

# 79
Само белия, розовия и един червен са оставили като концентрати. Синия го няма. Sad
Да, наистина бяха само тези трите, като розовия (пролетна свежест) беше станал на малеби. Всичките бутилки.

# 80
В момента има промоция на  Essex-2 броя по 20 пранета всеки за 6лв. общо, течен, не мога да разбера за цветно ли е и във виртуалното пространство нищо не мога да открия Rolling Eyes Thinking newsm78

# 81
От другата седмица в Кауфланд  Woolite гел за пране  - 2 л за 33 пранета / за деликатни ,цветни или тъмни тъкани / - 6,99 лв / стара цена 12,49/
 Мисля че дозировката му може да е като на Формил за тези от серията за деликатни и т.н. тъкани - за 2,5-3кг пране . Та  ако пише на него 33 пранета си е направо наполовина - 12 за 5кг / ама сегашните перални както започват от 6кг нагоре ../

# 82
Аз съм една от тези, които са споменавали за талка. Прочетох го във форума и оттогава го прилагам. От опита ми до момента този се оказа най-ефикасния и безопасен начин за отстраняване на мазни петна, особено върху по-фини или тъмни материи, които не търпят агресивно третиране или висока температура на пране.
Последно миналата седмица махнах голямо петно от винегрет върху тъмносини джинси. Талкът "изсмука" мазнината, а прахът изпра останалото на 40 градуса.
Със Спот и обезмаслител съм съсипвала дрехи - мазните петна се махнаха, но цветът изсветля.
Пробвала съм също сапун за петна и спрей за петна на Ариел. Справиха се, но не от първия път, както очаквах, а и с тях има риск от изсветляване.

# 83
Аз съм една от тези, които са споменавали за талка. Прочетох го във форума и оттогава го прилагам. От опита ми до момента този се оказа най-ефикасния и безопасен начин за отстраняване на мазни петна, особено върху по-фини или тъмни материи, които не търпят агресивно третиране или висока температура на пране.
Последно миналата седмица махнах голямо петно от винегрет върху тъмносини джинси. Талкът "изсмука" мазнината, а прахът изпра останалото на 40 градуса.
Със Спот и обезмаслител съм съсипвала дрехи - мазните петна се махнаха, но цветът изсветля.
Пробвала съм също сапун за петна и спрей за петна на Ариел. Справиха се, но не от първия път, както очаквах, а и с тях има риск от изсветляване.
Колко е хубаво като има кой да помогне със съвет, супер сте всички, благодаря ви  bouquet

# 84
При мен не се случвало да изсветлее плата или да се повреди при третиране на петното със Спот или Меглио.
Просто слагам директно на петното малко препарат и слагам дрехата в пералнята при останалите . Черни дънки ,тъмносини памучни анцузи и какви ли не материи.
 За пръв път ползвах Спот за петно от трева върху тъмносини дънки  -от него нямаше и следа .

# 85
  • София
just user, имаш ли впечатления дали талкът се справя с фиксирано мазно петно (прано веднъж, но неизлязло)?
Веднъж в отчаянието си напръсках черна памучна блуза (която ММ смята за официална и много се вкисна) с мазно петно директно с Мелио (беше изпрана и изгладена и чак тогава забелязах неизпраното петното) и то излезе идеално, без цветът да пострада изобщо. Но по принцип си е рисковано, след като има случаи на изсветляване.

Вече няколко пъти хваля спрея на Лидъл за петна - той обаче май не им е в постоянния асортимент. Досега не е имал прошка към никакво леке (от скоро го ползвам де) и никакъв проблем с цветовете и материите.

# 86
Само на мен ли ми се струва, че Коколиното не е това, което беше.Харесвам аромата на синия, с бергамот. В началото като го пуснаха...цялата къща ухаеше, гардероба също.От известно време, въобще не ми мирише... newsm78

# 87
  • в огледалото на живота
Е,не....втора тема в която пиша е вече поредна започната нова,а аз нямам известие за нея.... Crossing Arms
Връщам се да ви чета  Hug

# 88
Някакви отзиви за новите silan

Скрит текст:

# 89
От новите Силан съм недоволна - не оставят аромат.

Също така съм разочарована от омекотителите Бинго. Оставят много слаб към никакъв аромат върху дрехите и мекотата не е впечатляваща. Но нищо, бутилките ще вършат идеална работа да си прехвърлям омекотителя от пълнителите на Максима, защото са с идеалната вместимост и на капачката има удобно означение докъде са 100 мл.

Общи условия

Активация на акаунт