Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 158
  • 721
  •   1
Отговори
# 15
Да питам за Аче за цветно пране, течен - отзиви? Май е от средния клас, преди време беше дискутиран, но нямам спомен какво беше мнението...
Аче тук е много харесвано.

# 16
  • Бургас
PPP тук доста си говорихме за НЕизплакването:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=802326.msg29255429#msg29255429,но се върни малко назад.

# 17
Днес си взех прах за пране от марката на ДМ - с бебето отпред, сензитив варианта. Ще го ползвам за детските дрехи, че сано максимата ми привършва...
Грабнах и омекотителя без аромат на Денкмит също.. и едно Коколино бяло, още в промоция..
Но ги оставих в службата, че ММ ще ме изсели Mr. Green Ще ги внасям поетапно и тайно..

# 18
Ще ги внасям поетапно и тайно..
Сладурка  Joy Joy Joy  Hug

# 19
  • София
ММ, който месеци наред мърмореше, че с тия препарати само ни тровя, наскоро обяви с учудване, че дрехите най-после са престанали да миришат на блато  Mr. Green И най-после спря да нарежда.
Оцениха ме, един вид, и вече няма да ми подмятат какво и защо съм купила  Laughing

Тета, остави го да се вмирише и ще видиш как ще запее друга песен  Joy

# 20
запис от мен.за сега нито течен нито прахообразен прах за пране не ми е правил пяна.даже пробвах  да пера розов  Первол за деликатни с омекотител.дрехите се изпраха хубаво,но имаше една кърпа стана на джапанка и заскърца като развалена врата  ooooh! и така реших да си доизползвам без омекотител докато го изхабя.вече нямам този проблем със скърцането,но не мирише така приятно както с омекотителя.имам също отделно капсулки Персил ,които пробно пуснах с пране без омекотител и ми хареса.хем махна всички петна,хем си остана миризмата на Персил.

# 21
  • Бургас
При мен "скърцане" на дрехи се получава, когато някое плетиво попадне в обикновена пералня. Някога, ако е по-непретенциозна блуза или жилетка, я натъпквам при другите, на 40 градуса с течен или по-често с прах за цветно. След изпиране скърцат лекичко, ама на следващото изпиране, заедно с другите плетени и с подходящия препарат и с макс дозата омекотител, се оправят.
Миналата седмица си купих отново златен ленор и два софтлана, течния Персил лавандула (ммм), та сега смятам да поспра малко. А колко прахове имам...
Сега ще ви чета само.
Благодаря за темата!   bouquet

# 22
Благодарение на тази тема научавам и тествам различни марки препарати, които доста често подминавам, бях предубедена за този Бинго Старинайт за черно и благодарение на добрите отзиви на Yulmana и други момичета реших да пробвам, ами много ми хареса, чак не ми се вярва, но ми освежи тъмните дрехи, взех малка кутия за проба, но май ще се купува по-голяма опаковка, благодаря ви  bouquet
P.S Има много лек аромат след изпиране, направо не го усещам, което е супер за такива като мен, които искат да си остава миризмата на омекотителя, защото имам един гел,  с който нищо не се съчетава Crossing Arms

# 23
Благодаря на всички, предложили препарат за вълна и деликатни тъкани.   bouquet  Ще ги погледна за да си избера.Медикс знам къде да търся, но другите не . От къде купувате Dash и Soflan ?
Сега погледнах - жълтият Софлан е с аромат на ванилия ! Обожавам ванилия  Heart Eyes

Аз купувам от Клийн и Космос. Peace

Благодаря ти, но се надявах в някоя верига да ги има, защото съм от Варна. Днес смятам да се сдобия с препарата за вълна Денкмит от ДМ, да видим как ще е. Надявам се да е поне на половина толкова добър, колкото течния за цветно с лотус и алое, който ми е фаворит в момента  Heart Eyes

# 24
  • София
PPP тук доста си говорихме за НЕизплакването:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=802326.msg29255429#msg29255429,но се върни малко назад.

Мдам... май ще се включва бутона за интензивно плакнене...

Сутринта обаче, пуснах профилактика на 90 градуса и за да не съм капо, сложих вътре 2 хавлиени кърпи. Пералнята протече. Не много, може би 1 чаша отпред под люка се беше събрала на пода, но ме побърка. А програмата дълга 2 часа, докато свърши, умрях от притеснение. Но повече теч нямаше. Само в началото, докато пълнеше водата, после при плакненията нямаше...
После извадих филтъра, почти нищо нямаше в него, измих го, сложих го и... сега ме е страх да пера повече... Ще видим ММ какво ще се изкаже довечера... Той смята, че най-вероятно не съм затворила добре чекмеджето... Може и така да е, но нямам спомен...

# 25
Благодарение на тази тема научавам и тествам различни марки препарати, които доста често подминавам, бях предубедена за този Бинго Старинайт за черно и благодарение на добрите отзиви на Yulmana и други момичета реших да пробвам, ами много ми хареса, чак не ми се вярва, но ми освежи тъмните дрехи, взех малка кутия за проба, но май ще се купува по-голяма опаковка, благодаря ви  bouquet
P.S Има много лек аромат след изпиране, направо не го усещам, което е супер за такива като мен, които искат да си остава миризмата на омекотителя, защото имам един гел,  с който нищо не се съчетава Crossing Arms

Само като вметка - Бинго Стеринайт не е за черни, а за цветни дрехи...
Прах за черни дрехи знам на Сано Максима, че има..

Но е важно, че си доволна как изпира, в крайна сметка Hug

# 26
Не е за черни , но точно черните ги освежава -направо стоят като нови - дънки и анцузи / тъмносини/
 Бинго има и за черно пране ,но е течен препарат
 Първо Вики го похвали Бинго Стар найт и беше написала доста изчерпателно за него.
 За този също сподели ,че е хубав . Аз още не съм го пробвала.

# 27
Сега се сетих, че някой търсеше или се интересуваше от прах за пране на завеси /Гес, ти ли беше  или се бъркам?/, та видях ето този... Може да го знаете, но да споделя:

http://www.bg-mamma.com/shop/1526-prakh-za-prane-na-zavesi-dato- … 015000301268.html

И това също
http://www.bg-mamma.com/shop/1587-prakh-za-izbelvane-na-zavesi-d … 008455046013.html

# 28

Само като вметка - Бинго Стеринайт не е за черни, а за цветни
Прах за черни дрехи знам на Сано Максима, че има..

Но е важно, че си доволна как изпира, в крайна сметка Hug
Старинайт или Стеринайт, както и да му е точното произношение на това Бинго, наистина е за цветно, подвела съм се по опаковката, да бързам да споделя Laughing, та ми хареса и как изпира, ние нямаме кой знае колко мръсни дрехи, нито петна по тях, нито кал, нищо, та не мога особено да преценя, но например хваления тук Изи не ми хареса, след него дори и сравнително чисти дрехи ми се виждаха като неизпрани, сега да не ме линчувате, че не съм фенка на Изи  Peace Whistling Rolling Eyes Crazy

# 29
  • София
Сега се сетих, че някой търсеше или се интересуваше от прах за пране на завеси /Гес, ти ли беше  или се бъркам?/, та видях ето този... Може да го знаете, но да споделя:

http://www.bg-mamma.com/shop/1526-prakh-za-prane-na-zavesi-dato- … 015000301268.html

И това също
http://www.bg-mamma.com/shop/1587-prakh-za-izbelvane-na-zavesi-d … 008455046013.html

Много скъпи ми се виждат...

Общи условия

Активация на акаунт