Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 263
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
.....
В момента съм със синьо Коколино, което се усеща много слабо на изпраните дрехи, даже почти не се  Sad Можете ли да ми препоръчате омекотител, който да се усеща силно след изпиране? Харесвам син ленор, синя семана и подобни.
Очудвам се за синьото Коколино. Синьо ли е в действителност или е пасифлора и бергамот? От Коколино Blue splash, дрехите ми миришат много силно, от пасифлора и бергамот при мон също няма кой знае какъв аромат.

# 166
Здравейте! Прочетох цялата тази тема! Имаме вече нова пералня и ще се радвам да ми препоръчате прахове за бяло, цветно и черно пране, също така и омекотител! Досега ползвах праховете на Персил, но не съм доволна, но може да е от пералнята, затова я махнахме! От коментарите разбирам, че омекотител Сано Максима бял е хубав. Благодаря ви предварително

# 167
Здравейте! Прочетох цялата тази тема! Имаме вече нова пералня и ще се радвам да ми препоръчате прахове за бяло, цветно и черно пране, също така и омекотител! Досега ползвах праховете на Персил, но не съм доволна, но може да е от пералнята, затова я махнахме! От коментарите разбирам, че омекотител Сано Максима бял е хубав. Благодаря ви предварително

Здравей, на 8-ма страница имаше едно мнение от guess who, в което бяха изброени няколко добри варианта прахове за бяло пране. Аз лично на първо място бих сложила Ариел - и за бяло и за цветно, но ми се налага да ползвам прахове за чувствителна кожа, защото народа вкъщи е с разни дерматити. Хубав ден!

# 168

Преди малко взех това за 3 лв,тия дни ще дам отзиви  Peace
Ще чакам отзиви, намален е в Метро 2 за 5 лв, не знам дали важи още промоцията де.

# 169
svedi ухае добре,ще видя довечера какво ще сътворим с него и пералнята  Peace

# 170
Рошличка,благодаря за инфото ще пробвам с ацетон,пък ако не стане здраве да е. Simple Smile
Само да предупредя( от личен опит), че може да избелее там, където е третирано с ацетон, особено, ако е памучна дреха, дънки, панталон. Много пъти съм пробвала и първо, че не става вече изсъхнало лепило(става само, ако е още мокро и то трудно) и второ- твърде вероятно да избелее материята. Казвам, защото съм маникюристка и ми се е налагало да махам петна от лак или лепило за нокти, което е подобно, но то пък понякога човек просто трябва да пробва де, може да стане при вас Peace Thinking

# 171
Засъхнало секундно лепила няма махане. Аз си бях накапала една домашна тениска и не само, че не се махна с нищо, ами и с времето и с пранетата точно на мястото на петното материята започна да се цепи. Няма спасение освен ножицата и някаква апликация отгоре.

Здравей, на 8-ма страница имаше едно мнение от guess who, в което бяха изброени няколко добри варианта прахове за бяло пране. Аз лично на първо място бих сложила Ариел - и за бяло и за цветно, но ми се налага да ползвам прахове за чувствителна кожа, защото народа вкъщи е с разни дерматити. Хубав ден!
Да, ама някои не може да ги намери никъде. Laughing

За бяло съм много доволна напоследък от тези двата.
Скрит текст:
Скрит текст:
Особено от първия.

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 14:53 от Guess Who

# 172
Ех, ще се ходи явно до този ДМ. Доста ми е далеч и в момента на съм много мобилна, но с тези позитвни отзиви за тяхната марка прахове - ще трябва задължително да се пробва  Laughing (освен това имат и сензитив варианти, което сега ме вълнува особено много).

# 173
Праховете им са хубави наистина (за течните - не знам все още, докато не пробвам малката опаковка за цветно), но не прави грешката да купуваш омекотител освен ако не е ultra sensitive без миризма. Другите откъм мекота го докарват доста сносно, но нямат абсолютно никакъв остатъчен аромат, което е загуба, защото ароматите са приятни.

Заради наскорошните обсъждания, днес си купих прах Бинго 2 в 1 за 4.39 лв. с подарък 200-милилитрова бутилчица с някакъв крем от рода на Cif. В Кауфланд е поне с лев и петдесет по скъп. За бургазлиите, които се интересуват, промоцията е в магазините „Дени 90“.

# 174
При нас/ местна верига магазини/  мисля ,че е под 5лв -4,85 -редовна цена ,няма подарък ./  Към течния има прилепена такава бутилчица ,аз съм хвърила око на този за черно пране.
  Вики пък казва ,че при тях е по -евтин -около 4 лв . /  Миналата година ми направи впечатление ,че в Червен бряг праховете за пране в магазини тип левче са на доста по -ниски цени от нашите тук ./.
Та тази цена на Бинго за около 6лв и то в Кауфланд ми се струва прекалена направо.
Малка кутийка тук купувам за 0,89лв. Интересно ми е на други места как е?

# 175
  • София
Заради наскорошните обсъждания, днес си купих прах Бинго 2 в 1 за 4.39 лв. .
Точно този от Бинго си бях взема малка кутия за проба преди известно време. Много приятно мирише и ароматът остава след изсъхване, но от изпирането не съм особено доволна. Прах средно замърсени бели дрехи с него и не ги беше изпрал добре.
Малката кутия при нас я взех за 1.20 от магазинче за паралелен внос.

След многото похвали на Тема днес се изкуших да си взема прах за цветно. Като го пробвам ще пиша отзиви. Преди това ползвах този Первол за цветното и не съм очарована - посредствено изпиране и никаква остатъчна миризма. Первол определено няма да купя скоро отново, не ми хареса нито този за цветно, нито за черно.

# 176
Да питам аз, може и да  не е съвсем за темата.... Blush
Как ползвате течния перилен препарат?
Като го сипя в отделението за прах, той се изтича веднага в пералнята.... newsm78

# 177
Като го сипя в отделението за прах, той се изтича веднага в пералнята.... newsm78
В мерителна чашка и в барабана при прането.

# 178
  • София
от 1ва страница:
Цитат
Къде и как да дозирам течния перилен препарат?

Течните перилни препарати се изсипват в мерителна чашка и поставаят в барабана върху дрехите. Причината е, че са прекалено гъсти и водата, която налива пералнята, невинаги е достатъчна да ги отмие правилно. В крайна сметка, вместо да достигнат до дрехите, течните се полепят по тръбата, водеща от отделението до казана, и с времето може да предизвикат лоша миризма, а и некачествено пране.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в барабана!  Wink

# 179
  • София
Съвсем си е по темата даже.

Можеш да го изсипеш направо върху дрехите в барабана - така няма да се отлага по тръбите на пералнята. Аз лично така действам.

Общи условия

Активация на акаунт