Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 243
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Цената на този Ариел в СВА наистина е убийствена!
Моля, някой да ми каже в кои точно магазини на СВА го има и до кога е промоцията (наблизо имам СВА, но там никога няма нищо и дълбоко се съмнявам, че този път ще е по-различно - за София става дума).

Butterfly_Lovehunter, защо само "прилично" изпиране? По-лош ли е от тези, които в момента се продават от офицален внос? От официалния внос съм много хепи Simple Smile

Нали е за цветно - поне от снимката така ми изглежда?

# 211
Този Ариел е с доста силен аромат, който остава и в върху дрехите.

# 212
  • In transit
Преди това ползвах този Первол за цветното и не съм очарована - посредствено изпиране и никаква остатъчна миризма. Первол определено няма да купя скоро отново, не ми хареса нито този за цветно, нито за черно.

аз пък съм много доволна от този Первол. Изпира добре и мирише страхотно и трайно, също омекотява дрехите. Като пера с него никога не слагам омекотител. Бях си взела една туба от 4.5л преди време и все още имам.
Розовия за вълна също има трайна миризма, но се пени малко повече от синия.

# 213
  • София
Този Ариел е с доста силен аромат, който остава и в върху дрехите.
Гес, а като качество на изпиране как е в сравнение с официалния внос в момента?

# 214
  • Sredets/Burgas

Butterfly_Lovehunter, защо само "прилично" изпиране? По-лош ли е от тези, които в момента се продават от офицален внос? От официалния внос съм много хепи Simple Smile
Нали е за цветно - поне от снимката така ми изглежда?

Не е за цветно - универсален е... Grinning
Ами, ако е гръцки ще е по-добър в изпирането със сигурност...
С нашия официален внос мисля са на едно ниво...
Испанския вариант е по-слаб, но те като цяло испанските и португалски прахове са зле...

# 215
  • София
Щом е универсален, отпада  Mr. Green Че шкафът се пука по шевовете от гръцки Ариел, Скип, Ленор и официално Омо.... Направо съм се оляла.

Мерси, Butterfly!

# 216
teta75, Благодаря за бързата реакция. Да, има миризма, неприятна работа. Изпрана, а пък като я гладя миреше, няма смисъл да продължавам. Остава неприятната истина, че блузата не е чиста. Лошото е, че повечето тениски са цветни, ако ги пусна на 60 с прах за бяло няма ли да ги избеля?

От едно изпиране няма да има проблем, така мисля. Колкото да се премахне миризмата.. Само да не се боядисат.. Thinking ако са различни цветове. Нека се включат по-опитните Praynig

Работни тениски на ММ, преди да намеря темата, също след изпиране миришеха на пот, което значи, че не са били изпрани на практика.

# 217
Преди това ползвах този Первол за цветното и не съм очарована - посредствено изпиране и никаква остатъчна миризма. Первол определено няма да купя скоро отново, не ми хареса нито този за цветно, нито за черно.

аз пък съм много доволна от този Первол. Изпира добре и мирише страхотно и трайно, също омекотява дрехите. Като пера с него никога не слагам омекотител. Бях си взела една туба от 4.5л преди време и все още имам.

А доволна ли си от розовия ? Пухкави ли се плетивата и ползваш ли омекотител за тях или само Первола е достатъчен ?

# 218
  • Варна
На Ариела пишеше на гръцки (100%) и беше за цветно (пак на 100%) Peace Имаше изложен само един вид-за цветно (не този от снимката).Става въпрос за Варна.Значи казвате да купувам  Mr. Green
Снощи прах с Ариела с Ленор,от Кауфландската промоцията.Не ми е премахнал напълно миризмата под мишниците.Това ми е основният критерий при праховете за цветно.
Онзи ден пък Ариел,пак от КФ ми изпра червено вино на два дена.

Последна редакция: чт, 19 фев 2015, 11:33 от gali-presi

# 219
  • Sredets/Burgas
На Ариела пишеше на гръцки (100%) и беше за цветно (пак на 100%) Peace Имаше изложен само един вид-за цветно (не този от снимката).Става въпрос за Варна.

E, ние как да знаем кой Ариел е, като не е този от снимката?!  Mr. Green
Щом е гръцки, трябва да е читав...
Ама си гледай и датата, че доста стари прахове ни пробутват напоследък...

# 220
  • Варна
 Mr. Green Цената беше тази,пранетата бяха тези,в кутия,но за цветно.

# 221
  • In transit

А доволна ли си от розовия ? Пухкави ли се плетивата и ползваш ли омекотител за тях или само Первола е достатъчен ?
да, доволна съм. Пера с него от много време, основно 100% вълнени блузи и мерино. Нито са се свили, нито са си променили цветовете. Изпрани, ароматизирани и омекотени. Не слагам допълнително омекотител.

# 222
  • София
Нямам идея, може да съм уцелила кофти партида от Первол-а. Миризмата е съвсем деликатна още в бутилката, а след изпиране никаква я няма. Само че аз и от самото изпиране не съм особено доволна, така че просто явно това не е моят препарат.

# 223
Благодаря ти, Mikkey ! И аз май ще пробвам Первол за плетива, допада ми аромата  Peace

# 224
Нямам идея, може да съм уцелила кофти партида от Первол-а. Миризмата е съвсем деликатна още в бутилката, а след изпиране никаква я няма. Само че аз и от самото изпиране не съм особено доволна, така че просто явно това не е моят препарат.
Хммм, явно и аз съм уцелила кофти партида  Whistling , защото и на мен, ама хич не ми харесва, нито как пере( дори и на моите сравнително чисти дрехи, без петна, пак имах чувството, че не са хубаво изпрани, не знам как да го обясня...), нотп аромата, пробвах и за черно, но и той не ми хареса..повече Первол, направен за нашия пазар-Не ooooh!

П.С Аз моите Перволи съм ги купувала от промоции, говори се, че в КФ. ги разреждат нещата когато са на промо, може и за това да са били кофти. Peace

Общи условия

Активация на акаунт