Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 733
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Angel_Dust , меки са заради сушилнята. Аз през зимния период, когато я ползвам, изобщо не слагам омекотител и нямам твърда хавлия. Ела да видиш лятото - понякога и с омекотител са като шкурка. Аз също пера хавлии на 60-90 градуса. Никога на 40.

# 466
  • София
Ами аз си я ползвам целогодишно Wink Иначе имам спомени от хавлии като дъски от простора или радиатор свалени, но не мисля че толкова в препаратите и градусите е проблема.

# 467
  • Бургас
Точно! И аз се замислям да си я ползвам непрекъснато, ама пуста икономия...

# 468
Здравейте!Бихте ли ми препоръчали прах за бяло пране.Искам да отбележа,че съм използвала какви ли не марки и оставам разочарована-дрехите не се изпират при яката и маншетите,чорапите също,а не бих казала ,че са много замърсени.

# 469
Бихте ли ми препоръчали прах за бяло пране.

Пробвай с това Peace

# 470
  • На брега на реката
Здравейте!Бихте ли ми препоръчали прах за бяло пране.Искам да отбележа,че съм използвала какви ли не марки и оставам разочарована-дрехите не се изпират при яката и маншетите,чорапите също,а не бих казала ,че са много замърсени.

Мога да споделя аз какво със ползвала и съм доволна: Скип за бяло /гръцки/, Омо и Персил мегаперли. В момента съм с мегаперлите и много ми харесват.

# 471
  • София
verra32, от личен опит установих, че има ли видими следи от замърсяване, значи е силно замърсено. Опитай с дозировка за силно замърсено пране, по-висока температура и по-дълга програма, евентуално предпране. Омо прах би следвало да се справи с яки и маншети при всякакви положения. Можеш и да напръскаш с препарат за петна преди прането.

# 472
Много благодаря за отговорите!Този препарат за бяло го пробвах -нищо.Омо и персил-но не с перли също нищо.Така,че ще пробвам с перли!Щепробвам и на по висока температура!

# 473
Много благодаря за отговорите!Този препарат за бяло го пробвах -нищо.Омо и персил-но не с перли също нищо.Така,че ще пробвам с перли!Щепробвам и на по висока температура!

Познат до болка проблем. Маншетите и яките на ризите, когато забележа, че са не добре изпрани натривам хубаво с домашен сапун и разтривам с мокра четка. Оставям около 30 мин и слагам в пералната. Има винаги добър резултат
.  По същия начин се справям и с бели чорапи.

# 474
Замених домашния сапун с евтин шампоан - върши същата работа с яките и маншетите.
Вече не ползваме бели чорапи и не знам, как ще се справи шампоана.

# 475
Бебешкият сапун също действа много добре за петна - особено Бочко.

# 476
Бебешкият сапун също действа много добре за петна - особено Бочко.
Всички сапуни ,с изключение на крем-сапуните, вършат работа с петната.

# 477
  • София
С какво бебешките сапуни и шампоанът превъзхождат премиум марки перилни препарати  newsm78

# 478
С какво бебешките сапуни и шампоанът превъзхождат премиум марки перилни препарати  newsm78
За сапуна мога да кажа, само от практиката ми - в много случаи изпират силно замърсени части от дрехи. Не във всички,зависи какъв е причинителят на петното.
За шампоана много отдавна ме светна една приятелка специално за мъжките яки и видях ефекта.
Но да се хвана да пера с шампоан или сапун, ако това намеквате, няма да стане и не е ставало.
Всеки си преценява с какво да си третира упоритите петна. Аз специално и от Вениш съм доволна.

# 479
Аз рядко пера петна. Преди повече, когато малкият се цапаше повече. Сега натърквам петното със сапун, оставям 10-ина минути и пъхам в пералнята или изпирам на ръка, ако е нещо дребно. Обикновено прахът за пране се справя добре с дрехите, дори и нацапаните от детето. В момента пера с Бонукс колор макс.

Общи условия

Активация на акаунт