Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 812
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
И аз вчера бих път чак до МОЛ-а заради намиращия се в него ДМ. Дестинацията ми е крайно неудобна, но как ще остана без новите капсули! Аз, за разлика от Ev_e , поне успях да се въздържа и взех само за цветно /не че имам нужда/

# 586
  • Sredets/Burgas
Ааа, ужасни сте!  Mr. Green
Явно и аз ще "трябва" да изпробвам това ново, персилско мини чудо...  Crossing Arms

# 587
  • София
На мен ми пристигнаха вълнените топки за сушилнята... миришат на овца Simple Smile Днес мисля да ги изпробвам с едни кърпи(дано не замиришат и те на овца)... пише, че който обича ароматизирано пране може да им капва  по няколко капки  етерично масло.

# 588
На мен ми пристигнаха вълнените топки за сушилнята... миришат на овца Simple Smile Днес мисля да ги изпробвам с едни кърпи(дано не замиришат и те на овца)... пише, че който обича ароматизирано пране може да им капва  по няколко капки  етерично масло.
Забелязах поста ти преди време. Тези топки дали могат да се използват само при пране, без сушилня?

# 589
  • София
Ами не знам, не съм много сигурна, водят се за сушилня, все си мисля, че за пералня по-добре от тези... силиконови ли какви бяха там или направо тенис топчици... но това ако ще переш неща с пух, иначе не виждам нужда нещо сред прането да се блъска.

# 590
Ами не знам, не съм много сигурна, водят се за сушилня, все си мисля, че за пералня по-добре от тези... силиконови ли какви бяха там или направо тенис топчици... но това ако ще переш неща с пух, иначе не виждам нужда нещо сред прането да се блъска.
Точно за пухените якета ме беше идеята. Ползвам си сега топки за тенис и се получава добре.
Благодаря ти за отговора. Успешно приложение и да споделиш за резултата.

# 591
А какви точно топки за тенис ползвате? Може ли снимка?

# 592
  • София
Ми стандартни за тенис http://rusetennis.com/files/2011/01/tennis-topki2.jpg, само трябва да не пускат цвят Simple Smile

# 593
  • София, Младост
Аз си оцветих едно яке с тенис топки. Отделно и пуха си се събра на едно място, та голямо чепкане му дръпнах след сушенето, а суших в сушилня. От тогава само на химическо чистене давам въпросното яке  Naughty

# 594
  • София
А в сушилнята слага ли топки? Аз знам, че някои такива се продават с топки директно, иначе пухени якета нямаме, обаче ще ми предстои завивки да пера и суша напролет, за това съм се заинтересувала. Иначе мисля като стигна до този момент да си взема топчици за пералнята просто , силиконови ли какви са там, не с тенис...

# 595
  • София, Младост
И в сушилнята слагах. Ама не повторих.

# 596
Angel_Dust, благодаря ти. Имам едно хубаво зимно яке и ме беше страх да го пусна в пералнята. Ще пробвам с такива топки.

# 597
Аз влизам, за да споделя нещо много учудващо: "Сано Максима" почти не мирише на моите дрехи, но пък розовата "Малиция" направо изби рибата. И на синтетика, и на памук еднакво силно се усеща, а при допир като че ароматът се засилва. И много добре омекотява, чак се учудвам, защото "Сано"-то колкото и да го харесвам, не правеше така.

# 598
аз отдавна не съм влизала, но да споделя, че не съм много очарована от сатното. верно доста силен аромат има, но никакво омекотяване. на първото ми пране сложих цяла доза, както е оказано на бутилката. е ми удуших се, но мекота..... семаната ми омекотява по-добре от сано. чудя се ако смеся този омекотител от ДМ дето е без миризма, но уж омекотявал, със сано дали ще се получи?

# 599
Като чета темата и реших и аз да пообиколя малко града и да видя има ли някой от тук коментираните .
  Тук нямаме ДМ ,ама нали от години си пазарувам наблизо и реших да проверя може пък да има магазин за паралелен внос или както му казвате .
  Отивам на пазара - имаше едни магазинчета ,от които си купувах прахове и препарати на добри цени .......и няма ги .
 Начииии обикалям и откривам един за насипни прахове със странни имена -май са турски и още един и виждам Бинго на 5лв и течното на 6 / ами в моя магазин се е по -евтино./

После намерих в един супермаркет Изи и купих за проба / там пък и Бинго нямаше / - ограничен избор.
 И установих ,че в магазина до нас има по голям избор / може и други магазини да има де -ама не ми се разкарваше / . Обхода ми беше около 4км и само едно Изи открих Grinning
  Все едно живея в друга страна явно Grinning
 Няма Сано /Максима / ,и т.н.
  Изи пере добре ,дрехите са меки .
 Но аз прах леко или почти незамърсени дрехи и незнам как е други.
Като изсъхнат дрехите си ухаят . Аромата не ми допада много де.
/ Касиерката ,младо момиче / магазина си беше хранителен като цяло / странно ми се усмихна и подчерта ,че този прах бил много хубав. Не съм я питала нищо и ми стана странно Grinning /

Общи условия

Активация на акаунт