Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 852
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна - Черна гора
Имам питане - мога ли прах да слагам директно в прането вътре в пералнята както е с течния препарат за пране?
Пералнята ми е с горно зареждане. След като затворя барабана, го завъртам и изсипвам праха върху него. Не се е случвало да остане неразтворен прах върху дрехите.
Не използвам предвиденото отделение за прах, защото водата не може да го избута от там.
Моя опит казва "Да, може!"  Peace

# 631
  • Sredets/Burgas
И моя Simple Smile...
За 25 години с пералня Перла 05,
веднъж не видях майка ми да сложи прах в чекмеджето...
Никога не е имало проблем...  Peace

# 632
Много благодаря  Hug

При мен причините са чисто практични, пералнята ми е под плот и нямам особено удобен достъп до чекмеджето за препаратите. Та реших да питам става ли и така, явно ставало.  Laughing
Омекотител не ползвам от години, предпрограми пък още по-малко, т.е няма изискване препарата да се взима в точно определен момент.

# 633
Здравейте, искам да почиста/дезинфекцирам пералнята, преди да пера бебешки дрешки, може ли да ми препоръчате препарат? Имам на Лидл червеното шишенце за почистване на пералня, чувала съм и за Импресан, но Не знам дали са подходящи в случая..?

# 634
  • Бургас
Подходящ си е препарата от Лидл.И аз мисля тези дни с него да почистя.

# 635
  • София
Лидлският или някой подобен са подходящи. Heitmann, d-r Bеckmann, DM от собствената им марка също имат такива.

# 636
Щом е препарат за почистване на перални, слагай смело. Ползвала съм този от Лидл, след него миришеше на свежо, а колко почиства отвътре, никой не може да каже.

# 637
  • София
Ей, сега в лидлската тема прочетох - "След използване на препарата като видях какво ми изтече от пералнята направо се уплаших, сега ще заредя и на 3 месеца по едно прочистване. "... в смисъл явно почиства нещо все пак...

# 638
Интересно ми е как се вижда каква вода изтича при почистването?

# 639
  • София
Само предполагам, че не е  вкарана директно в  канал, а се оттича в коритото на мивка или тоалетна или нещо такова и се вижда.

# 640
  • София
Похвалвам Бингото с омекотител за бяло. Мирише хубаво и изпра едни стари петна на бяла хавлия.

# 641
Похвалвам Бингото с омекотител за бяло. Мирише хубаво и изпра едни стари петна на бяла хавлия.
За Бингото което в момента е на промоция в Кауфлад ли?

# 642
  • София
За Бингото което в момента е на промоция в Кауфлад ли?

Да, оттам го взех. Ето го: http://tsakhiur.com/wp-content/uploads/2014/05/302.jpg

# 643
L'Agent благодаря ти. Видях го, мирише хубаво, но не взех. Следващия път ще взема обезателно, че имам една бяла хавлия, която много ме затруднява в поддръжката на снежното.

# 644
Това означава ли, че Бинго съдържа доста избелител?

Общи условия

Активация на акаунт