Звездни компромати- 233 част

• 39 124
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
Скрит текст:
Какъв чичко, той е на 32-33 години, доколкото знам. Нищо, че изглежда потресаващо. Ама и тя не е красавица небесна, все пак.
Чичко -паричко беше по-скоро израз, нищо общо с възрастта му  Laughing Не е грозна лично за мен, даже напротив бих казала, че е хубава, на фона на останалите фолк змейове  Peace
А между другото може ли малко пояснение защо наричате Амбър пудел  newsm78 Нещо във външния й вид ли или какво?

Не съм в течение, но предполагам, че е галено вместо кучка.

# 151
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нещо не мога да те разбера, Айс куин. Теб като те тресне критическата и ще сметнеш за напълно нормално мъжът ти да те захвърли като мръсен парцал?
(това без никаква връзка с Джони и благоверните му, просто изказването ти е абсурдно и потресаващо, излязло от устата на жена. Освен ако жената си мисли, че на нея не и се случват нещата, които се случват на другите жени)

Амбър я нарекох пудел аз, защото ми прилича на такъв с глуповато заоблената си муцунка и празния поглед. Като видя нейна снимка и започвам да се ослушвам за характерното пискливо джафкане Laughing. Защо я наричат така останалите- не мога да кажа, може да имат същите асоциации.

# 152
  • София
Ахам, ясно. Никой от тук пишещите няма как да знае защо всъщност да се разделили Джони и Ванеса , странни са тези коментари от сорта, горката захвърлена Ванеса  Laughing Добре си е жената има си богато гадже. И за да е хейта пълен винаги съм намирала Ванеса за смъртно грозна  Crazy А намирам Амбър за много красива Simple Smile

# 153
"Пудел" вече е добило гражданственост в темата, а както знаем, добие ли някакво название гражданственост, нищо не може да се направи срещу него.
За моите цели "пудел" беше най-подходящата дума, защото има точния брой срички, за да ми се получи стихът.
Против Амбър нямам нищо, звездичката прави каквото може, за да оцелява. Имам против Жони, защото вече не е Джони Деп, а Ридж Форестър.
В цялата ситуация победител е Ванеса.
Това е, не търсете драма там, където я няма.

# 154
Нещо не мога да те разбера, Айс куин. Теб като те тресне критическата и ще сметнеш за напълно нормално мъжът ти да те захвърли като мръсен парцал?

Ако обичам мъжа си, ще ми е неприятно да ме изостави и на 20 и на 30 и на 50 години. Ако нещата между нас не вървят може да сме се разделили нормално, а в очите на някой като теб да изглежда все едно ме е натирил и си е хванал нова.  Wink

Та... познаваш ли Джони Деп? А Ванеса? А Амбър?
А не може ли Ванеса да е искала раздяла? Да има други планове за живота си, други тръпки?
Що пък трябва да е в ролята на горката изоставена женица?  Thinking

# 155
Ти нали видя какво написах? Всеобщ въпрос ти зададех, защо пак връщаш към тия тримата?
И най-малко съм тръгнала да жаля по Ванеса, коментарите ми са единствено към Джонката- непонятния му (по моето мнение) вкус и смешките, които ни сервира, откак е с девойката. Четейки темата, не виждам и някой друг да е тръгнал да рони сълзи по съдбата на изоставената с обезщетение 100 млн.

# 156
Мммм дааа какъв вкус имат тия мъже значиии! Деп си взел Амбър, Гущеров си взел Мария... тц тц тц. Ами това си харесали, това си взели хората.
Деп се влюбил в Амбър и ѝ подарил старата си яхта, а след това си направили сватба на острова му.
Кое е смешното?  Rolling Eyes 
На теб може да ти е смешен, а той просто да е щастлив.   33uu

# 157
Може, как да не може Laughing. Само че ние тук коментираме нашите си мисли, а не неговите.

# 158
  • София
Ахам, ясно. Никой от тук пишещите няма как да знае защо всъщност да се разделили Джони и Ванеса , странни са тези коментари от сорта, горката захвърлена Ванеса  Laughing Добре си е жената има си богато гадже. И за да е хейта пълен винаги съм намирала Ванеса за смъртно грозна  Crazy А намирам Амбър за много красива Simple Smile
Винаги ми е било странно как с такава страст се коментира живота на звездите, че и спорове се водят. Джони и Ванеса са ми толкова грозни и двамата, особено втората, че напълно ги разбирам, че са разделени. Колкото беше сладка като тийн Ванеса, толкова сега ме плаши. Джонито ми е като изпаднал клошар. Горкото Амбърче Simple Smile Да взима каквото може и да бяга.

# 159
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз пък ви се чудя какво толкова я съжалявате тази Амбър  ooooh!
Че, тя си развява п......а за пари, да не я е закарал някой на сила при Жонката Rolling Eyes И вятъра взел, че я довел нея - устата й, както и други й атрибути за продаване при този чичак. А, можеше и при друг да я отвее.... Whistling Та, какво й е горкото - не знам точно.

# 160
Мисля, че Циндил-Пиндил се изрази иронично, а не, че я съжалява наистина Wink

# 161
  • bad@ss
Николета: "сегашните плеймейтки са жаби"  Joy

Цитат
Достойната за носителка на титлата “Мис Плеймейт” трябва да притежава елегантен сексапил, а не евтина и пошла, даже отблъскваща маска и тен, постигнати с 3 тона фон дьо тен".

"Жабки, не се мислете за лебеди! Моля ви, не превръщайте конкурса в блато. Когато визията ви не е силният ви коз, търсете просперитет чрез други формати”, заяви Лозанова, която стана „Мис Плеймейт" преди цели 8 години.

# 162
  • Once there was a Hushpuppy...
А, може Peace
Но, не знаем за всички дали важи иронията. Може да има и такива, които на истина да я съжаляват Rolling Eyes
Пък и аз не се обърнах конкретно към Циндил - Пиндил, по-скоро към всички, които от време на време нещо намират да я оплакват, че е с "тоя Джони" - Срамота! hahaha

# 163
Деп се влюбил в Амбър и ѝ подарил старата си яхта, а след това си направили сватба на острова му.
Кое е смешното?  Rolling Eyes 
Тук мога да дам конкретен отговор. Смешното е, че това е била старата яхта на семейството му, чието име Vajoliroja е било съставено от срички от имената на Жони, Ванеса и децата им. И какво прави Ридж Форестър, след като изтрещява? Преименува яхтата на Amphitrite и я дава на зайчето като сватбен подарък.
Прав е Кание Уест, не ти трябват книги. Животът предлага най-чудатите истории. Всеки ден стават неща, които никога не биха ти минали през ум. А след като станат пък, умът ти не може да ги побере. Па ако можеш, пиши, па ако има кой да чете - още по-добре.  Peace

# 164
Аз пък не разбирам защо Амбър да е пудела, след като е очевАдно,  че тя казва скочи Жони, а той пита, колко високо да скоча. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт