Звездни компромати- 233 част

• 39 126
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
И аз снимки не съм виждала,ама нали е "медийна всеобща" тайна  Mr. Green Кво да ги прайш...обичкат се като Марчето и ХРиско.

# 136
Снимки от сватбата на Джони и Амбър. Толкова са далечни, че не съм сигурна дали са те.  Laughing

http://radaronline.com/photos/johnny-depp-world-exclusive-weddin … tos/photo/858974/ На сватбата е подухвало, като че ли.  Mr. Green

# 137
  • Варна
Честно да ви кажа, не мога да си ги представя като двойка - Пеевски и Цецката..... има ли снимка някъде да са заедно?!?!
Защо да не можеш - абсолютна к*рва и чичко паричко  Grinning Перфектни са , не са нужни даже и снимки за доказателство  Laughing

Та той изглежда покъртително....

# 138
  • Варна
По света:
Миранда Кер

и у нас:
Жана Бергендорф на корицата на Грация. Май са я повталили мъничко, няма лошо, но в лицето са я направили различна.

Гери Дончева е издала втора детска книга. Дамата с нея ми е позната в лице, някоя Йордана Димитрова.

# 139
Какъв чичко, той е на 32-33 години, доколкото знам. Нищо, че изглежда потресаващо. Ама и тя не е красавица небесна, все пак.

# 140
Палма се вие, превива, Жони се за пудел венчава...

# 141
Палма се вие, превива, Жони за пудел се венчава...
Joy
Никой чичко на неговата възраст няма да откаже млада мадама, пък бил той и Джони Деп. Амбър не е чак толкова лоша, даже като се замисля, въобще не е.

# 142
Нека, нека се венчават, народний певц ще ги възпее, по мед и масло да им върви...

# 143
ЧРД на Татяна Лолова!
 На младини сега на сцената

# 144
# 145
  • София
Какъв чичко, той е на 32-33 години, доколкото знам. Нищо, че изглежда потресаващо. Ама и тя не е красавица небесна, все пак.
Чичко -паричко беше по-скоро израз, нищо общо с възрастта му  Laughing Не е грозна лично за мен, даже напротив бих казала, че е хубава, на фона на останалите фолк змейове  Peace А между другото може ли малко пояснение защо наричате Амбър пудел  newsm78 Нещо във външния й вид ли или какво?

# 146
Разбирам го Джони, пък и всички мъже около 50те. То не е лесно в тази възраст със съпруга в критическата. Или мислите, че Ванеса не я е треснала критическата? И известните, и богатите ги удрят топлите вълни.
А Амбър е свежа мръвка. Що не? Младо, хубаво, усмихнато, свежо, весело....

Да, да, ок, знаем. Ванеса е класа само защото е била преди Амбър. Амбър е лошата, пудела и т.н.
Въобще новата винаги е лоша, а старата е неоценнена!  Rolling Eyes

# 147
Кимката, потресающа
Скрит текст:

# 148
  • срещу двата комина :)))
Натали Портман

# 149
Аз не виждам нищо хубаво в Цецка. Грозна усмивка и зъби, тъп кравешки поглед. Малък увиснал  бюст. Лика прилика са си. Даже Пеевски можеше да си хване някоя по-красива златотърсачка.

Общи условия

Активация на акаунт