Звездни компромати- 233 част

• 39 145
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Много са й дълги краката на Николета  Mr. Green

От зор да покаже новите придобивки е забравила да обработи снимката.  hahaha

# 106
  • София
Скрит текст:
Не проумявам как тази гримьорка е толкова популярна  Shocked Shocked То цялото лице само руж, егати  Crazy И пари да ми даде няма да й разреша да ме гримира  Sick

# 107
Не е компромат, но ми стана смешно...http://prikachi.com/images.php?images/919/7913919A.jpg

# 108
Язък за Джони, във всеки един смисъл.

# 109
  • Бургас
Скрит текст:
Не проумявам как тази гримьорка е толкова популярна  Shocked Shocked То цялото лице само руж, егати  Crazy И пари да ми даде няма да й разреша да ме гримира  Sick

Все едно възглавницата й пуска боя  Mr. Green

# 110
# 111
Не може. Не може никой да получи своите 15 минути слава, без брат'чеда да довтаса на сцената и да заобяснява как всички били disrespectful. Аз Бек не го бях виждала от 10 години сигурно, ама ето че отново беше засенчен от брат'чедщината.

# 112
  • Варна
Последните страници с коментарите ви ме разсмяха няколко пъти  Simple Smile
Благодаря ви!
Тоже и на професора !  Laughing

# 113
  • Бургас
Целулитът на Ким  ooooh!
http://woman.-spam082-/n/tselulitut-na-kim-snimka-.39469.html

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 14:34 от begeli

# 114
ЧАРЛС, КЪРТИ ПРОСТО Laughing

КОЛКО ЛИ МОНАРСИ МОГАТ ДА СЕ ПОХВАЛЯТ, чЕ СЕ ОБИчАТ ЦЯЛ ЕДИН ЖИВОТ

# 115
Само синът му, което потвърждава все по-настоятелните слухове за напрежение между пудела и Лили Роуз.

Ако е вярно, че Амбър е разрешавала на малката да пуши, и аз да бях на Ванеса и аз нямаше да пускам дъщеря си около блонди, но пък и Ванеса е пушачка  Mr. Green

пп Пуделите не са ли къдрави  hahaha

# 116
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря за статията   bouquet
Посмях се.

# 117
Едва ли Ванеса би спряла само едното дете да отиде. По-скоро е личен избор, макар че те двете (Амбър и Лили Роуз) по едно време май бяха доста близки.

Цветелина Янева да не получава оргазъм на втората снимка.

# 118
# 119
Едва ли Ванеса би спряла само едното дете да отиде. По-скоро е личен избор, макар че те двете (Амбър и Лили Роуз) по едно време май бяха доста близки.

Именно  Peace

А може да търсим под вола теле, просто момичето е предпочело точно в този момент да остане при майка си, аз бих  Peace

Общи условия

Активация на акаунт