Звездни компромати- 233 част

• 39 136
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
  • София
http://instagram.com/p/y0_-e6haKw/?modal=true Щерката на Джони. Защо на всички снимки това момиче е с брутално затъпена физиономия  newsm78

# 121
Me and Rihanna are on Beatles now...
 Joy hahaha

# 122
  • София
http://instagram.com/p/y0_-e6haKw/?modal=true Щерката на Джони. Защо на всички снимки това момиче е с брутално затъпена физиономия  newsm78
О, недей. Сега ще ти кажат колко уникално красива е. (Също колкото и милиони други момичета, ако питаш мен.  Wink)

# 123
  • София
Ами аз не мисля, че е грозна. Просто ми е странно всичките ти снимка да са със затворени очи или ако са отворени, погледът да е неадекватен  Crazy

# 124
Нормално изглеждащо момиче според мен. Даже на една- две снимки ми напомня на Майли, което не е кой зане какъв комплимент.

# 125
Какво странно има. Така става, когато се изкифлиш.

# 126
Презервативите, залепени на огледалото, някаква специална роля ли играят? Thinking

# 127

Брей, тя можела да изразява емоция. Но погледът й е все така празен.

Направо душата ѝ е умряла. Пеевски я е смазал, докато е лежал отгоре.
а, що да трябва той да е отгоре  Mr. Green

# 128
  • София
С тия габарити надали има кой знае какъв избор откъм пози.  Crazy Всъщност не искам да си представям.

# 129
Презервативите, залепени на огледалото, някаква специална роля ли играят? Thinking

Сигурно за Свети Валентин се подготвят.. Mr. Green

# 130
С тия габарити надали има кой знае какъв избор откъм пози.  Crazy Всъщност не искам да си представям.

Ми аз за това казвам ,че едва ли той ще се мъчи да пуфти и да прави излишни движения.А девойката с него обича достатъчно парите за да и  е проблем да изпълнява желания  Mr. Green

# 131
     Гледам снимки на Цв. Янева и забелязвам,че понякога много приличам на нея.  #Crazy newsm78   
    Това май не е много хубаво....

# 132
  • Варна
Честно да ви кажа, не мога да си ги представя като двойка - Пеевски и Цецката..... има ли снимка някъде да са заедно?!?!

# 133
  • София
Честно да ви кажа, не мога да си ги представя като двойка - Пеевски и Цецката..... има ли снимка някъде да са заедно?!?!
Защо да не можеш - абсолютна к*рва и чичко паричко  Grinning Перфектни са , не са нужни даже и снимки за доказателство  Laughing

# 134

Общи условия

Активация на акаунт