Звездни компромати- 233 част

• 39 112
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
  • някъде
Признавам,че не съм запозната с кариерата на Паради,моите впечатления са от снимки /както и за другите звезди/.Но усещането,което тази жена оставя в мен не е за изтънченост и финес в никакъв случай.Напротив.За мен има излъчване на мръсна,дрогирана хипарка.Такова усещане ми оставя и Кейт Мос,която също е символ,икона и .......какво ли още не.

# 196
Кейт Мос е икона на т.нар. "хероинов шик", там нещата са много лесно обясними.

Ванеса не знам защо ти се струва мръсна. Част от френския шик е да си малко неглиже, несресан, раздърпан, но свеж. Може би затова.

# 197
  • Бургас
Постъпката на Деп с имената на децата ми е грозна и неморална,ако ще тук това да е демоде.
Харесвам Ванеса и как остарява.Те французойките малко на себе си приличат в това отношение като гледам нея,Бардо,Парийо и други.Няма ботокс,гол гъз по килимите като баба ти Мадона с голямо уважение и към последната.
Като млада мразех Ванеса! Mr. Green
Беше мнооого красива!

Куинче,има разлика в това кога ще те остави мъжа ти заради млада фльорца.На 30 не е като на 50.

Историята ще продължи и ние ще си чешем езиците. Laughing
Като се  обичат младите....нали? Mr. Green

# 198
  • София
Споделям мнението на Жекова. Нито шик, а най-малкото пък свежест не виждам при Ванеса. Като чорлава клошарка ми е.

# 199
Звезделина

Изобщо не смятам Ванеса за класическа красавица ,  Naughty
Нека не се правят генерални заключения .
За мен такава е Моника Белучи,  Heart Eyes

# 200
  • където ми харесва
Лелее, кога изписахте предната тема, кога изписахте и 10 страници от новата?!  Mr. Green
За протокола-на мен Ванеса Паради винаги ми е била противна... Rolling Eyes

# 201
  • някъде
Благодаря ти за обясненията,Songes   bouquet Но!За мен няма нищо шикозно в момичетата по подиумите,които живеят само на наркотици и цигари.Нито пък разбирам как може да е шикозно /па макар и по френски/ да си "малко неглиже, несресан, раздърпан".

# 202
  • София
Защо се опитвате да убедите тези, които не харесват Ванеса в това колко е красива, изящна, еротична , богоизбрана и прочие?? Грозна ми е и с клошарско излъчване и толкоз, дреме ми какъв стил и шик притежава  Laughing

# 203
Куинче,има разлика в това кога ще те остави мъжа ти заради млада фльорца.На 30 не е като на 50.

Пак казвам - зависи от отношенията вътре в двойката.  Wink Може и да ме зарадва, с това, че ме е оставил.  Laughing Тя и Ванеса си има нов. Може пък да е доволна, че е "оставена".  Rolling Eyes

Аз във връзката Деп-Паради виждам по-скоро изоставен мъж, който показва на жена си, че още е вървежен. "Виж хванах си млада. Виж и се ожених за нея. И от яхтата си те заличих. И на друга я дадох. Виждаш ли, че няма да страдам по теб? Виждаш ли, че мога?" Ей това ми говори неговото поведение. Жена му го е изхвърлила и си е намерила нов.  Laughing

# 204
Напротив, има основание да се правят генерални заключения, защото има ясно установен критерий - пропорциите на лицето.
А че всяка от нас може да изброи своите красавици с индивидуалния смисъл, който влага в тази оценка, е ясно.
"Хероиновият шик" е тенденция от 90-те, поставена от Кейт Мос, и не е шик в познатото значение на понятието. Ванеса няма нищо общо с него.
Жекова, щом с Паради не мога да те убедя, виж градския стил на Клеманс Поези . Същото е, но момичето е друго.

Не се опитвам да втълпя никого на нищо. Водя разговор и излагам гледната си точка. След като във всеки пост във форума трябва да го уточнявам, се замислям дали да не си го поставя в подписа.  Laughing

Да водя разговор ми се струва много по-интересно от "всеки гледа нещата от своята си камбанария, дайте да видим задника на Ким К.". Това е най-безконфликтният път, но е скучен.

# 205
  • някъде
Това момиче не изглежда мръсно  LaughingДа,рошава е ,но като някакъв акцент,ефект.Докато при Ванеса просто от снимките й дори сякаш  понамирисва  Mr. Green /в преносен смисъл/.
А също така си мисля,че може пък Ванеса да не е такъв ангел по характер,да е невротична,капризна,деспотична и каква ли още не.И може заради това Джони /или Жони ако искате/да е потърсил щастието си другаде.Защо мислите,че щом са разделени и жената автоматично е жертва и нещастна?Защо мислите,че се е оженил от глупост и наивност?Защо не допускате ,че това момиче може и да има нещо,за което да си струва човек да го обича?

# 206
   Абе, някой няма ли да покаже задника на КК??

# 207
# 208
  • Бургас
  Абе, някой няма ли да покаже задника на КК??

Joy

Не съм го виждала има-няма два часа! hahaha

# 209
Веднъж и на мен да ми се прииска някой да покаже задника на Ким К. и да се свършва вече!

Общи условия

Активация на акаунт