Звездни компромати- 233 част

• 38 988
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
На мен пък,не ми харесаха Николетините чанта и ботуши.Цвета е грозен.Направо си е зле.Ама роклята на Риана от вчера я искам.Много ми хареса.И за да не ми се присмивате ще си я обличам и ще си я нося дома.

# 61
  Аз нямам толкова пространство в стаята, за рокля като на Риана:) Ще съборя нещо.

# 62
  • In The Middle Of Nowhere
Ами защото имаше някакъв коментар по-назад, че някой не е достатъчно стар да го помни или нешо от сорта и чуденки защо имал толкова грами. Така че старостта в случая е майтап. За мен със или без ефекти песните са си супер и въобще не се учудвам за наградите, които е получил. Ето и парчето, което Инфантилна е пуснала доказва, че е добър изпълнител. Разбира се, че има и много по-добри от него съфорумки, които могат и 100 награди да получат, въобще не се съмнявам.
Съжалявам, че за мен крещенето на "Ever, ever,ever" не е музика. Не говоря за това, че аз съм по-добра от него или която и да е съфорумка, а че има изпълнители с много по стойностна музика, които нямат толкова много награди.

Ами какво да се прави, вселенска несправедливост. И за мен нечии други крещенета не са музика и не ме кефят, но са харесвани и си печелят наградите... Като, че ли някой ни пита нас. Имат си своята пубилка. Всъщност затова има различни категории за вид, стил и т.н, всеки си печели в неговата. Дано другия път Джей Зи да го задмине по грамофончета за да не бърка толкова в здрвето на хората с тия 21бр.

# 63
  • Sofia
Риана може да беше като ягодова торта на Грамитата, но аз сега им разглеждам гримовете, съвършена е, много ми харесва как е гримирана.
много е нежна,красавица Crazy

# 64
Кейни или Кание е този, последно?  Thinking
edit: Ютюб каза "Кание".
В училище му харесвах някои песни, например Golddigger и Stronger. В последните години изобщо не го гледя, вече не гледам и музикални канали. Последното, което съм чула и ми е харесало от него, е една песен от саундтрака на новия "Гетсби", No church in the wild.

# 65
  • София
Дано другия път Джей Зи да го задмине по грамофончета за да не бърка толкова в здрвето на хората с тия 21бр.
Проблем ли ти е, че някои от нас не го харесват? Просто споделяме, че не ни кефи. Мен и Бийбърчо не ми харесва, но пак си е мега звезда в нечий девически взор.  Mr. Green

# 66
Дано другия път Джей Зи да го задмине по грамофончета за да не бърка толкова в здрвето на хората с тия 21бр.
Проблем ли ти е, че някои от нас не го харесват? Просто споделяме, че не ни кефи. Мен и Бийбърчо не ми харесва, но пак си е мега звезда в нечий девически взор.  Mr. Green

Веднага ще бъдеш анатемосана, че не харесваш Бийбъра  Mr. Green Какви са тези неща  Crossing Arms
Иначе Джей Зи наистина е по-добър от Кание, според мен.

# 67
  • In The Middle Of Nowhere
Боже, да ми е проблем  Laughing, разбира се, че не, приемам всякакви мнения. Но така изложено по-нагоре по-скоро ми се стори, че на някого му е проблем музиката и наградите му и се опитвах кротко да обясня, че на мен ми харесват някои от 'старите' му парчета и че не зависи от нас на кого ще дадат награда. Явно от музикалните среди са го оценили в конкретния момент. То човек да не каже нещо.
Разбрах, че не го харесвате пак да кажа на мен не ми е проблем и ми е все тая, аз също не съм му някаква фенка, особено пък откакто е с КИм.

# 68
Ще ми се смеете ли много, ако си призная, че Кание го разбрах кой е, заради Ким-ионката  Mr. Green
Пуснах си линковете, нищо не ми е познато, а не съм от младите.
Бързо ги спрях, не ми харесва музиката му.

И аз така.Детето обаче слуша Кание,но Кимката коя е не го интересува Mr. Green

# 69
 Аз пък скоро бях на клуб с едни турчета, 90-тарски набори, и пуснаха Homecoming (тя е с Крис Мартин, не е само Ever!Ever!) и много се изкефих, не бях я чувала отдавна, а хлапетата казаха, че не е лош певец, ама жена му е по готина. Аз ей такива очи Shocked И да, готина била Ким, Иги, Big ass, twerking...

# 70
  • Русе/София
И да, готина била Ким, Иги, Big ass, twerking...
Whistling ;

# 71
 Аз понеже съм по дърта, това с twerk-ването още не мога да го възприема, но гледам, че приятелчетата ми хлапета из ФБ много му се радват. https://www.youtube.com/watch?v=-yhpgHNcKaM
 Бели денс ми е красиво, ама това  ooooh!

# 72
Аз пък скоро бях на клуб с едни турчета, 90-тарски набори, и пуснаха Homecoming (тя е с Крис Мартин, не е само Ever!Ever!) и много се изкефих, не бях я чувала отдавна, а хлапетата казаха, че не е лош певец, ама жена му е по готина. Аз ей такива очи Shocked И да, готина била Ким, Иги, Big ass, twerking...

Не че нещо, ама те си харесват сочни жени Laughing  Peace

# 73
 Ама тя е като круша, Иги също. То хубаво сочни, ама да са съразмерни поне малко.

# 74
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Канието има песен към саундтрака на един много, много любим филм, за която вечно ще го уважавам. Иначе не обичам хип-хоп, но понеже не го обичам и не го слушам, не смея и да го оценявам.

Общи условия

Активация на акаунт