Звездни компромати- 233 част

• 39 030
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Снимки от сватбата на Джони и Амбър. Толкова са далечни, че не съм сигурна дали са те.  Laughing

# 77
Жони Деп толкова се смахна, че се превърна в Ридж Форестър. Плажната сватба е венецът на изглупяването му.  hahaha
Във водата има столове - защо? Да не ги кръщават в морето и искат да поседнат, че е по-удобно?

# 78
  • Бургас
Права си е приказката "Няма по-голям глупак от стария глупак."
Това за Джонката и Пудела,както я нарича Джой,че ме накара да търся кученце на една от снимките.
Джой,уточнявай каква кучка имаш предвид. hahaha

# 79
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Прощавай, Славче, ще добавям и цвета за в бъдеще Joy

Роклята на Леа Сейду
Скрит текст:

# 80
  • София
Снимки от сватбата на Джони и Амбър. Толкова са далечни, че не съм сигурна дали са те.  Laughing
Кой ги гледа пък тия. Вижте острова, острова...  Heart Eyes

# 81
Ама това Леа Сейду ли беше? Като гледах БАФТА-та, си мислех как се е накуклила Скарлет Йохансон.
Леа е толкова красива, никакъв грим и прическа не и трябват. Да беше отишла като камериерката Клотилд от "Хотела".

# 82
# 83
Аз пък да си призная Кание го слушам само докато тичам, някак си ми образува повече спийд тоя човек.  Mr. Green
Иначе и аз смятам, че е талантлив, но тотално се е самозабравил. Особенно дразнещо е изказването му, как щял да повлияе на американския купувач никога вече да не избира стоки Луи Витьон, понеже видиш ли, човека бил зает и неможел да го приеме, когато на Кание му било кеф. Ей му на Луи сега да види! Да беше мислил на кой отказва среща!  Mr. Green

# 84
О, в САЩ много обичат да му се подиграват на глупостите. Има едно есе в "Ню Йоркър", написано "от негово име" в подкрепа на изказването му, че не обичал да чете книги, а предпочитал да живее истинския живот. Много е забавно.

# 85
Смятайте какво е да имаш цял остров!  Heart Eyes

# 86
Те се оженили на "Амбър бийч" на този остров. Жизъс... Ридж Форестър има какво да научи.

# 87
Тая Амбър добре се е уредила...еми завиждам за острова и това си е! И аз искам!

# 88
  • Пловдив
Смятайте какво е да имаш цял остров!  Heart Eyes
Е...та негов ли е  Rolling Eyes

А какво стана с Боби Кристина?

# 89
  • София
Още нещо смешно за Канйе

Честно да ви кажа, ако не беше скандала с Грами-тата, изобщо нямаше и да разбера, че Бек има нов албум. Наградите са бизнес и мейнстрийм, а Бек е твърде далече от това Thinking

Общи условия

Активация на акаунт