Звездни компромати- 233 част

• 39 122
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • София
Ума Търман винаги съм я намирала за грозна, а от показаните ѝ снимки направо ми причерня пред очите.

Клаудия Шифър ми е тоталната аутсайдерка от звездните манекенки на 90-те.

# 182
И за да е хейта пълен винаги съм намирала Ванеса за смъртно грозна  Crazy

Много е магнетична Ванеса. И аз не я харесвах, после я гледах в La fille sur le pont - запленява. Хубав е филмът, препоръчвам. Peace
Особено тази сцена ми е от най-еротичните ever  https://www.youtube.com/watch?v=CKqQl3D4AzI

# 183
1. Николетините обувки и чанта Не ми харесват .
2. Харесвам песните на Кание , но не и него самия .
3. Цецка ми е супер антипатична и не излъчва никакви чувства , тотално празна ми е .
4. чРД на Татяна Лолова , прекрасна за мен актриса . Heart Eyes
5. Завиждам за островчето и яхтичката на Амбър , ама тоя Джони е бита карта. Никога не съм го харесвала , а Карибските пирати заради него ги мразя .  Embarassed

Отчетох се , чак на 13 страница .  Laughing
6. Силно разочарована съм от новият Х фактор на България  Naughty Naughty

# 184
Ума Търмън наистина не прилича на себе си.

И днешната порция Берлинале Simple Smile
Натали Портмън пак

Хелън Мирън, Саймън Къртис, Райън Рейнолдс

Робърт Патинсън и Саймън Корбийн

Крисчън Бейл и жена му

Натали и Крисчън

Не можах да позная Лора Лини

A Хелън Мирън е страхотна дори и като се спъва.

# 185
  • някъде
На мен лично и Джони ,и Ванеса са ми страшно противни.Но може ли някой да ме осветли кое точно прави от Ванеса "класа"?И защо е толкова възвеличена от потребителките /повечето/ тук?Само защото е майка на децата му или има нещо друго?

# 186
  • София
В шок съм от Ума Търман. Винаги ми е била грозна и съм се чудила какво толкова й намират всички , а сега е просто ...  Shocked

# 187
zhekova,

Защото има изключително успешна кариера от 14-годишна досега и е професионалист в това, което прави. Като публична личност има фино, деликатно, ненатрапчиво присъствие. Като жена е архетипната французойка - нежна и небрежно стилна, без да изглежда така, сякаш е положила усилия за това.
Аз я харесвам още от дете, от клипа с таксито  Laughing. Всичко друго, което по-късно съм видяла от нея като изпълнител, актриса и публично присъствие, само ме е убедило допълнително в достойнствата и.

Аз пък не разбирам защо би била противна в нечии очи. Не е класическа красавица, но това я прави още по-чаровна. Дъщеря и сега е същата като нея на младини, само очите са на Жони. Много хубаво момиче, но се е изкифлило вече, за съжаление. Сигурно пуделът има пръст (лапичка?) в тази работа.

# 188
Много е магнетична Ванеса. И аз не я харесвах, после я гледах в La fille sur le pont - запленява. Хубав е филмът, препоръчвам. Peace
Особено тази сцена ми е от най-еротичните ever  https://www.youtube.com/watch?v=CKqQl3D4AzI
[/quote]

Да Heart Eyes Hug

# 189
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не е класическа красавица, но това я прави още по-чаровна.
Точно класическа красавица е. И беше символ на Франция за немалък период от време, наследявайки дами като Аджани и Беар.

# 190
Моята представа за класическа красавица е друга.  Peace Мога да разбера защо не всички я смятат за красива, но противна не е в никакъв случай.
Символ на Франция, лице на Шанел... Тези неща не са без значение и натежават на везните срещу коя да е звездичка.

# 191
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пропорциите на лицето и са съвършени. Не е ли това по дефиниция класическа красавица?
Скрит текст:

# 192
Лицето на Ума "плаче" за спирала (и мигли) и ще е супер.

# 193
  • bad@ss
Лицето на Ума "плаче" за спирала (и мигли) и ще е супер.
Peace

Много я харесвам.

Хиляди пъти мога да гледам Гатака заради нея  Heart Eyes Heart Eyes

# 194
Пропорциите на лицето и са съвършени. Не е ли това по дефиниция класическа красавица?

По дефиниция - да, но аз едва сега забелязвам, че са съвършени, честно казано. Не съм обърнала внимание, не ми се е струвало важно. С годините съм изменила лично за себе си смисъла на това понятие и включвам много други неща. Основно женственост. Ванеса ми е в категория "фея" и до днес.

Жулиет Бинош и Кейт Бланшет са моите класически красавици. Леа Сейду, Летисия Каста. Как така се събраха толкова много французойки, аз по принцип не съм фенка на французите...
Цветана Манева, от нашите актриси.

Общи условия

Активация на акаунт