Звездни компромати- 233 част

• 39 081
  • 758
  •   1
Отговори
# 270
Както и по лицето на Гуен Стефани не са малко. Мъхеста е.

# 271
На мен пък ми е много симпатична Гуинет на тази снимка, смятам, че е просто загоряла. Много сладки лунички на носа има.
Тя си има лунички, просто експозицията на снимката е усилена, затова е така натрапчиво. Ето я с по-малка експозиция. На мен също ми харесва.
Малко са хората със съвършена кожа без грим.

За мен си е чист фотошоп при  Гуинет, явно са си поиграли с тена и, а едно затъмняване на снимка може да качи 10-20 години...също така и без фотошоп с лошо осветление и ниска резолюция може и най-голямата красавица да излезе като звяр  Peace

# 272
  • UK
Не е фотошоп, от светлината е.

То и други има с мъх, мъха общо взето няма какво да го направиш, но това са си дълги черни косми.

# 273
За мен нито една снимка не е фотошопвана с цел влошаване и загрозяване.
Ариана Гранде явно маха тези косми все пак, но има петънце на лицето, на което те растат така на снопче. Но си се вижда ясно мястото и на други снимки.

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 00:20 от Бижy

# 274
  Дори и  да са малко обработени, пак е материал, които действа благородно върху самочувствеито на нормалната жена. Мислят ги за богини, а то какво излезе... "Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада"   Sunglasses

# 275
 Дори и  да са малко обработени, пак е материал, които действа благородно върху самочувствеито на нормалната жена. Мислят ги за богини, а то какво излезе... "Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада"   Sunglasses

Е да, с тази цел е направено  Peace

# 276
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да де, ама ако обикновената жена се види снимана при същите условия, какво ли би видяла? Надали нещо различно от "Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада" Laughing
А горните снимки затвърждават убеждението ми, че е грешка да се клепа много грим по лоша кожа. Става като мазилка по напукана стена.

# 277
  • UK
Мъха не е такъв проблем, казват, че Мерилин Монро имала много мъх по лицето и затова изглеждала все едно сияе. Туфа косми на бузата е друго нещо, а и може да се махне лесно. Мноого жени имат косми, растящи по брадичката или бузите, но се махат лесно, а това са косми, които не са махани поне от месец, ако се съди по дължината и гъстотата.

# 278
Аз косми виждам върху бенка, може би не е препоръчително да се обезкосмяват постоянно такива места.

# 279
Аз,честно да ви кажа, не се сещам да познавам толкова жени с толкова лоша кожа, колкото виждам по тези снимки. Познавам чистачки, докторки, обикновени меркантилници и какви ли не, но мисля и не мога да се сетя за повече от 2 с такива кожи. В шок съм, и не е заради космите.

# 280
Странно е, че жени с толкова лоша кожа се клепат точно с толкова дебел слой фдт, който обикновено въобще не съответства на техния тен като цвят и стават като шпакловани, което още повече влошава положението... Надяват се да прикрият нещо, а то става брутално просто.

# 281
  • UK
Не е бенка тук, увеличи снимката и виж колко голямо пространство е окосмено.
http://40.media.tumblr.com/06ea04d5d08b00c8ecd8e276539b5a58/tumb … 1qzy531o1_500.jpg

# 282
Това Кейт Мос ли е, че нещо не мога да позная?  Thinking
Ако е тя - доста прилична кожа за жена злоупотребяваща с...с...с всичко.

# 283
Малко по горе я има на още една снимка, там е по-зле, но сигурно и на нея не си я познала.

# 284
Да, зачудих се дали е тя. Над Гуинет.  Peace
По-зле е в сравнение със себе си на долната снимка. Нооо определено е много по-добре от звезди с 20г по-млади от нея.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт