Звездни компромати- 233 част

• 38 933
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
tooclose Къде го има филмът?
Имаше предпремиера снощи в Cinema city. От утре започват да го дават във всички кина.

# 451
Този Майонезата пак е правил някакви изказвания за Елен, надминал се е по противност от предния път. Психопат, не я ли преживя вече. Горкото момиче.

В интервю ли?
Ето го отвратителното му изявление.

# 452
Няма по-гнусен представител на мъжкия пол от тоя майонезения - и визуално, и духовно Close Sick Ще намразя майонезата! Коя е негова да не купя никога повече, ба си противния, долен, смахнат психопат! Иде ми да я опердаша яко тая Елен! Луда ли е била, Боже мой!!!?  ooooh!

# 453
  • София
Не ми се отваря, дайте някакво заглавие, че да го открия в Гугъл.

# 454
И аз не мога да отворя

# 455
Скрит текст:
Александър Найденов – Майонезата бе провокиран от последното интервю на бившата си – Елен Колева, да говори за нея малко по-грубо, след като тя си позволи да го нарече „психопат“! „Кой е психопатът – решете вие. Има жени, които мислят с главата си. Има и други, които го правят основно с „оная“ си работа. Не ме интересуват мнение и морални квалификации на жена“, която са я клатили анално още на 12 години някъде по градинките на N-ското градче“, скандализира Найденов в отговор на обидата на Елен, като обясни, че последните му думи са на Колева, и сама му е признала за „подвига си“. Бизнесменът продължава да говори яростно за бившата си и разкрива нов факт за нея – „че е изклатила цял футболен отбор барабар с резервите до невръстните й 24 години, но не го е узнал, когато е трябвало“, твърди майонезеният бос в интервю за в. „Галерия“, цитира hotarena.net.
Александър не се счита за виновник, затова че кариерата на Елен не процъфтя. Споделя, че я е спрял един единствен път и това е било да се снима гола и после да я изнасилят. Оказало се, че „сдуханият, нисък и трътлест“ режисьор бил от „бившите тъпкачи“ на актрисата. „Само малка част от междукрачните й контакти не са били свързани с „професионалното й израстване“... Да ти таковам „професията“ и „златните шансове“!“, пени се бизнесменът.

# 456
# 457
статията е в hotnews

# 458
 Да се лекува този, противен, по-противен, най-противен...Майонезата. Ако има класация за противност.

# 459
Абе и Елен не е цвете за мирисане. При все, че се вижда колко е противен, тя два пъти се връща при него. А още след първата раздяла той бълваше гнусотии по неин адрес. С какъв акъл се върна при него и какво намери в него, че да започне изобщо?

# 460
  • София
Абе и Елен не е цвете за мирисане. При все, че се вижда колко е противен, тя два пъти се връща при него. А още след първата раздяла той бълваше гнусотии по неин адрес. С какъв акъл се върна при него и какво намери в него, че да започне изобщо?
Пари  newsm78

# 461
тОлкова хубава виждали ли сте я? Mr. Green
http://paqk.eu/?p=17819
чета из жълтите весникарски дебри, че Гущерова била бременна
същата новина прочетох и за КамелиЯ Воче
неведоми са пътищата божии Laughing

# 462
Бляк!То Мариния Хриси е по- лицеприятен.

# 463
Бижу, "Олинеза" е неговата. Mr. Green

# 464
Пари  newsm78
Да, така мисля и аз, но в такъв случай да не се сърди. Той си е идиот явно, така че сега ще му сърба попарата. Не че го оправдавам, напротив, психопат е, обаче и тя е трябвало да го види по-рано, ама парите явно заслепяват повече от любовта.

Общи условия

Активация на акаунт