Звездни компромати- 233 част

• 38 931
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Абе и Елен не е цвете за мирисане. При все, че се вижда колко е противен, тя два пъти се връща при него. А още след първата раздяла той бълваше гнусотии по неин адрес. С какъв акъл се върна при него и какво намери в него, че да започне изобщо?
Пари  newsm78
И аз покрай тези истории нямам добро мнение за Колева. Трябва да си пълен меркантилен парцал /без извинение/, че два пъти да го изтърпиш този грозен психопат.

# 466
Бижу, "Олинеза" е неговата. Mr. Green
Край, заклевам се, че няма да купя нищо повече на Олинеза!  Stop Naughty Crossing Arms

# 467
7.    В сцена от филма, която бе представена по-рано, Крисчън посещава магазина, в който Ана работи, и купува въже, кабел и тиксо. Поради тази причина голяма британска верига специално се е подготвила за масово изкупуване на тези стоки във времето на излъчване на филма. Както "Telegraph" съобщава, служителите на магазина са били инструктирани да отговарят на всички подобни искания "учтиво, услужливо и с почтителност". В допълнение, служителите са били насърчени да се запознаят със съдържанието на "Петдесет нюанса сиво”, като в отделните филиали са били доставени специални екземпляри от книгата.

ooooh!
Някой може и да се зяноса, но поне ще е бил обслужен "учтиво, услужливо и с почтителност". Представям си, отивам да си купя въженце за простиране, примерно, и ме информират почтително: "Ако купите и 5 метра кабел, "Петдесет нюанса сиво" е с 50% отстъпка."

# 468
Елен е намерила това което е търсила.
Сивия филм няма и да го гледам! Аз като израснала с "Девет седмици и половина", не мога да си причиня това. Naughty

# 469
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе и Елен не е цвете за мирисане. При все, че се вижда колко е противен, тя два пъти се връща при него. А още след първата раздяла той бълваше гнусотии по неин адрес. С какъв акъл се върна при него и какво намери в него, че да започне изобщо?
Пари  newsm78
И аз покрай тези истории нямам добро мнение за Колева. Трябва да си пълен меркантилен парцал /без извинение/, че два пъти да го изтърпиш този грозен психопат.
Peace
Олинезко е супер вулгарен, но и Еленче не вярвам да му отстъпва.

# 470
Тази Олинеза май е в така разпространената категория на озлобените чичаци-нерваци. Кълне и пръска отрова като скандалджийката на махалата. Такива са ми толкова смешни, дори нямам желание да ги наритам.  Laughing

# 471
За Олинезо или лошо или нищо!  Mr. Green

Дядка!   ooooh!

Пубертетите са по - умни от него и знаят къде да спрат!  newsm78

# 472
  • София
И това ми било мъж. Такава излагация...

# 473
  • Бургас
Как се излага тоя сбръчкан старчок. Като е била такава ку*ва, за каквато я изкарва, защо е бил с нея?

# 474
Чичакът-нервак няма нищо в този живот освен много пари. Нищо не може да предложи освен пари, дори на външен вид е непривлекателен. Затова единственият тип жени край него е типът на златотърсачката. Първа, втора, трета, стотна златотърсачка. Прогнилата душа на чичака загнива все повече. Хем му се иска да има истински човешки взаимоотношения, хем няма как да стане. И така се стига до цирковете, които устройва.

# 475

От вътре ми идва да кажа само ЖЕНИ - ЗВЕРОВЕ! Tired Мъже - уроди!
Без едно момченце, там на втората снимка.
Това "момченце" е на Евгени новата любов.  Mr. Green

# 476

Сивия филм няма и да го гледам! Аз като израснала с "Девет седмици и половина", не мога да си причиня това. Naughty

Абсолютно! Както и "Дива орхидея" Peace

# 477
  • Варна
Мис и мистър Св.Валентин "Най-секси двойка" - Джулиана Гани и Ганьо Джулиани  Mr. Green

Мислех да напиша един леко подигравателен и жлъчен коментар относно дамската половинка, но чух коментар на д-р Неделя Щонова за естетично - хирургично "обезобразените" жени. Замислих се над думите й и се отказах да се подигравам на госпожица Гани. Били сгодени двамата и дано момъкът наистина да я обича, защото ми прилича на сутеньор под прикритие.

Докторката каза, че при вида на такива жени й става мъчно за тях, защото това е вид автоагресия. Жени, които са били подигравани, унижавани, тормозени, сочени с пръст, не могат да го върнат на агресора и насочват агресията към себе си.

# 478
  • София
Мис и мистър Св.Валентин "Най-секси двойка" - Джулиана Гани и Ганьо Джулиани  Mr. Green

Мислех да напиша един леко подигравателен и жлъчен коментар относно дамската половинка, но чух коментар на д-р Неделя Щонова за естетично - хирургично "обезобразените" жени. Замислих се над думите й и се отказах да се подигравам на госпожица Гани. Били сгодени двамата и дано момъкът наистина да я обича, защото ми прилича на сутеньор под прикритие.

Докторката каза, че при вида на такива жени й става мъчно за тях, защото това е вид автоагресия. Жени, които са били подигравани, унижавани, тормозени, сочени с пръст, не могат да го върнат на агресора и насочват агресията към себе си.
Направо си е за подигравка, хич не ги жали такива  Laughing То наливало , наливало силикон, резултатът няма как да е различен от гротеска  Crazy А този "мъж" съм го засичала в един албум  във  Фейсбук на Хайлайф те двамата влюбени и онази мис Джуки, оттогава съм го запомнила и като го видя някъде ми е страшно смешен  Crazy

# 479
  • Пловдив
http://life.dir.bg/news.php?id=18475657&nt=5   щерката на Сталоун.

Общи условия

Активация на акаунт