Звездни компромати- 233 част

• 38 937
  • 758
  •   1
Отговори
# 570

В крайна сметка някой ще даде ли в резюме какво ѝ е специалното на тая лента? 50-те нюанса...

Леле, "Здрач" е предизвиквал някога истерия? Истерия от какво? От скръб предполагам. Не ще да е от ценителите на седмото изкуство. Някакви пъпчиви дебели тийнове у Америка вероятно ще да са истерясали, ама инак...

Само една съфорумка си призна да е гледала филма, или май две бяха, нищо особено не споделиха.Сигурно от страх.  Laughing
  Срещат се хора, колкото и книги да са прочели,все същите тесногръди и ограничени си остават, но пък с претенции

# 571
Цвети  Hug  Имам въпрос - като не сте чели книжата от къде знаене колко точно  е тъпа?

# 572
Чели сме достатъчно от книгата, за да знаем какъв боклук е точно. Вече го написахме. Може и след още десет поста, само кажете.

# 573
  • София
Ето ме и мен. На 31 години прочетох и трите тома на Здрач на един дъх и много ми харесаха. Пак ще ги прочета. Пак ще прочета и Достоевски, и Удхаус.  Wink Може и да съм проста, ама не ми пречи. Околните да му мислят.  Mr. Green
А, и филмите ми харесаха, Здрачовите.

# 574
Искаш ли само да не ми говориш така на въпреки?   Не съм прочела сред стотината мнения. Пък и не съм те задължила ти да отговаряш Wink

# 575
  • София
Одри, безсмислено е  Heart Eyes. Отивам да тропам с краче в ъгъла!
Не мога да я разбера тая мания постоянно да се афишира псевдоморал и страшна поза.
И все пак не ми стана ясна разликата между разни любовни романи и Дързост и красота. Защото съм проста сигурно.
Тонка, никакъв Достоевски, ще вземеш да поумнееш!

И за да не е спам:
http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/bobbi-kristina-bro … ogressing-2015102

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 19:01 от tzvety26

# 576
 50 нюанса тръгва като фен фикшън на "Здрач" онлайн, аз имам приятелка дето ги четеше още тогава, едва се насмогваше с преводите и беше истерия, както сега като закъснеят с превода на нашумял сериал. "Здрач" съм гледала филм, книга не съм чела, но по ми допада, има романтика, любовта е невъзможна по друга причина...по Ромео и Жулиета е цялата работа Simple Smile

# 577
Утре ..найсе хиляди бг-мамки ще посетят масово прожекцията на 50 НЮАНСА СИВО
Не се карайте, ще получите инфо от първа ръка

# 578
  • София
Как пък не бих отишла на кино, за да гледам някакви как се гърчат. Ще изчакам кротко да си го сваля от Замундата, примерно.

# 579
  • Бургас
Songes,имала ли си друг ник преди този?
Извинявай за въпроса,но ми стана любопитно,все пак сме в клюкарска тема. Grinning

# 580
Аз говоря за конкретни потребителки, не изобщо
33 девойки утре ще бъдат на на кино, точно на този филм
Не знам, филма, или тяхната поява ще предизвика масова истерия Laughing

# 581
Не мога да я разбера тая мания постоянно да се афишира псевдоморал и страшна поза.
И все пак не ми стана ясна разликата между разни любовни романи и Дързост и красота. Защото съм проста сигурно.

Heart Eyes
Те всички четат само  Достоевски и Шекспир,  най-малко де  hahaha

# 582
"Дързост и красота" е сапунка, която съм гледала като дете. Общо взето, някакви богати и красиви хора се влюбват и разлюбват от 87-ма досега. Дори няма еротични сцени.

"50 нюанса" не е обикновен любовен роман. Това е забележително зле написана история за яко плющене, връзване с въжета, залепване с тиксо, шляпане с камшици, емоционална манипулация и доминация. Всичко това с цел да бъде убедена модерната Пепеляшка, че и за нея някъде има извратен милиардер, който да я нашляпа. Явно работи.

Цвети, като наречеш кучето котка, това не го прави котка.

# 583
  • София
Утре ..найсе хиляди бг-мамки ще посетят масово прожекцията на 50 НЮАНСА СИВО
И после ще влезнат тук да обяснят как те никога не биха отишли!  Mr. Green

Heart Eyes Те всички четат само  Достоевски и Шекспир,  най-малко де  hahaha
hahaha

Songes, през цялото време никой никъде не написа, че това е роман с висока художествена стойност. Аз честно ти казвам хич нямам идея защо спориш. Ок, че персонално не ти харесвам-нямам нищо против, повярвай ми, ама защо реши с всички да спориш! Приличаш ми на строга учителка, размахваща пръчка  Mr. Green и неразрешаваща и неприемаща друго мнение, освен нейното. И не аз на кучето казвам куче, в краен случай кученце. 

И въпрос по темата: А за състоянието на Шумахер чува ли се нещо? Имам чувството, че се наложи абсолютно медийно затъмнение.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 19:08 от tzvety26

# 584
Тонка, никакъв Достоевски, ще вземеш да поумнееш!

И за да не е спам:
http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/bobbi-kristina-bro … ogressing-2015102

Разликата между разни любовни романи и ''50 нюанса сиво'' не бих могла да коментирам, но разликата между горещия роман и ''Дързост и красота'' е, че Рич не биеше Тейлър, а трябваше.

Общи условия

Активация на акаунт