Звездни компромати- 233 част

• 38 882
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
Олеле, май трябва пак да върна темата за нюансите, ето ви една Дакота в Лондон. Отново
Тази девойка ми изглежда много притеснена от тоалетите, които някой (явно) я кара да носи.  Rolling Eyes
Тази рокля й стои ужасно от кръста нагоре.
И този цвят червило не е нейният. Може би като е руса...

# 736
Обаче Жейми Дорнан е толкова миловиден и сладък. Да бяха избрали някой с по-сурово излъчване за ролята. Този ми е в категория "мечоци". Искам да го щипна по бузката.  Blush
Той затова така бърчи вежди на снимките, опитва се да изглежда страшен.  Laughing

# 737
Е то две еднакви деца няма. Всяко с темперамента си. Моята дъщеричка вече е на 4 и продължава да си поплаква доста повече от повечето деца  Peace.

Ей тук е разковничето. Аз и сестра ми бяхме коренно различни деца. Никога не съм обичала да ходя с нашите някъде, където няма да има други деца, тя обратно беше залепена за майка ми. Аз от съвсем малка съм изявила желание да спя в самостоятелна стая, тя до първи клас спеше в спалнята на родителите ни.

Относно изражението на Норт- детето на приятелката ми е със същото изражение, по-скоро липса на такова. Никаква емоция няма в него, когато е пред хората, обаче в къщи не млъква, пее, танцува, ако не съм я виждала с очите си никога не бих повярвала.

# 738
Физиономият й казва : "Господи! Кой ме натика в тези дрехи! Не ме снимайте!"

Кание да не е скрит чорапогащнико маниак и тайно да поносва тези на жена си?
Манекенките дори на главите си имат подобна материя.

Много странно изглежда в областта на бикините - прекалено издуто. Венерият хълм и коремът образуват цяла непрекъсната дъга, а не би трябвало да е така.

# 739
Ами сгънала си е дебелините и се е получила равномерно изпъкнала повърхност.  hahaha Тя май си пада по бельо тип скафандър.

# 740
Аз харесвам черните дрехи на Норт. Интересни са и определено нетрадиционни. И ѝ отиват. Е, ако мислят с години да я обличат само така ще ми омръзне, но за сега е интересно.

# 741
И на мен ми харесват дрешките и, даже и палтото  Mr. Green.

Това с избягването на черни (тъмни) дрехи май го има само тук. Рядко виждам деца, момиченца по-точно, които да носят нещо по-тъмно, изключвам якето и ботушите. Онзи ден бях в магазин за детски дрехи и се заслушах в две майки, които се възмущаваха от някаква рокличка, която била черна.

# 742
Олеле, май трябва пак да върна темата за нюансите, ето ви една Дакота в Лондон. Отново
Тази девойка ми изглежда много притеснена от тоалетите, които някой (явно) я кара да носи.  Rolling Eyes
Тази рокля й стои ужасно от кръста нагоре.
И този цвят червило не е нейният. Може би като е руса...

Таз девойка вЕрно ли е на 26? На мен ми прилича на 38+

# 743
  • Sofia
не е красива,но и никакъв чар няма

# 744
  • Бургас
Това с избягването на черни (тъмни) дрехи май го има само тук. Рядко виждам деца, момиченца по-точно, които да носят нещо по-тъмно, изключвам якето и ботушите. Онзи ден бях в магазин за детски дрехи и се заслушах в две майки, които се възмущаваха от някаква рокличка, която била черна.

Няма лошо да сложиш черна дреха на детето си, ама да го обличаш винаги като погребален агент, не ми се струва уместно.

# 745
  • София
Само този, който е кихал над торбичката на прахосмукачката, знае какво е това "50 нюанса сиво".
Vikute, цитирах те в "Смешките". Ако имаш нещо против, кажи, да те махна.
Аз нямам, но го преписах от Вицовете  Sunglasses

# 746
Стига де, има достатъчно снимки, на които детето е с дрехи различни от черни. Но ако иска майката да го облича само в черно или военно зелено, нейна си работа.

# 747
  • София
Няма лошо да сложиш черна дреха на детето си, ама да го обличаш винаги като погребален агент, не ми се струва уместно.
Peace
Напъните на Ким и мъж да са ексцентрични на гърба на детето са жалки.

# 748
А какви са критиките за колекцията на Кание?  newsm78 Много ми е интересно. То това не мога да го нарека дрехи, по-скоро чорапогащници и бюстиета. Много ми е любопитно да прочета коментар на Ана Уинтър.  Wink

# 749
Аз пък си мисля, че го обличат така, че да е в тон с тях. И аз съм го правила, докато дъщеря ми беше по-малка. Сега вече се съобразявам с нейния вкус, освен, когато комбинацията е безумна  Laughing.
Мен повече ме дразни като видя розово бебе в оранжева количка, с майка в червен аутфит.

Общи условия

Активация на акаунт