Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 59 тема

• 81 314
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Лепи с новата коса си уникална! Hug
Толкова ти сияят очите с нея! Heart Eyes

# 721
  • София
Адри, много полезно клипче, благодаря!   bouquet Ще ми бъде много приятно да постваш и други твои клипчета.  Simple Smile
И на мен Лепи с тъмната коса много ми харесва и гримът е чудесен.  Peace

# 722
Лепи, наистина с този цвят си мнооого готина Simple Smile
Адри, уникален грим е този с лилавото Heart
Аленка, иронията е там, че точно първия (показан) грим е доста набързо направен, а някои от другите съм ги туткала сума ти време хаха
На живо кафявото си е мнохо тъмно кафяво. От години търся такова... Добре, че една консултантка ме "излъга" да си го взема, аз бях влязла за тъмнокафяви матови сенки Simple Smile

# 723
  • в 1001-та нощ
Адри́ , съгласна съм  Peace

А ти май имаше и други палирти от този тип - помня, че ги харесваше?

lepi  Shocked не съм очаквала, че в Джъмбо има декоративна козметика  Crazy В кой от двата им магазина ходиш?

Mari Lin  Party явно понякога и консултантите имат право Simple Smile  bowuu newsm76

# 724
  • в 1001-та нощ
Eто и грима, за който разказвах Simple Smile Ползвах kонтрастното дуо на Шанел 70  - Rose Majeur:

За очна линия - направих опит с Blacktrack на МАС - с новата четка 317 на Зоева и една остра, като игличка - преди време я препоръча Адри - е помня дали от ибей, джъмбо ..... Все още е става толкова прецизно, колкото ми се иска и дръжките на четките ми пречат - дълги са ми, ще ги отрежа при първа възможност  Mr. Green Хубавото на очната линия е, че е матова и може да се избира интензивността на нанасяне - например във външния ъгъл опитах да я направя по-сивкава и да се влее в тъмната сянка. Даже се получи Simple Smile

Розовото е малко измито - различно е от розовото в пролетната четворка за 2014 Simple Smile Малко по-ярко и по-сатенено е Simple Smile

# 725
  • София
Много красиво, Аленка! Hug
Само, че това лилаво при мен сивее на екран. Как стои нанесено на цял подвижен клепач?

# 726
  • София
Аленка розовите сенки са разкошни! Много нежно ти стои тази комбнация Simple Smile
Кое е червилото  Heart Eyes

kopche, Мihaela_z,  Mari Lin
  благодаря ви момичета Simple Smile Аз все още се опитвам да свикна с тъмната коса Simple Smile

# 727
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета   bouquet

kopche, на живо тъмният цвят е нещо средно между кафяво, сиво и лилаво - специфичен цвят Simple Smile

От тази серия има и синьото дуо 30 Bleu Tendre:

Ето и на очи:

Oпределено са и нежни и пигментирани, още бих взела, но цената ... А за тези се възползвах на Черния петък и от 76 мисля лева - паднаха до 50 + малко  Mr. Green А в Сефора са и ниско долу - нямаше да предположа, че ги има, ако в Ринга не ги бях загледала на изнесения щанд Simple Smile

Сега, докато търсих снимка на дуото ми попадна това:

Направо ми спя сърцето и на следващото ходене до Сефора - ще гледам, дано не е лимитка  bowuu

lepi  Hug червилото е от новите на Шанел - 410 Catherine Simple Smile

# 728
Аленка, страхотни гримове както винаги...
Момичета взех си крем на Шанел с фактор 50,но забелязвам,че след като сложа фон дьо тена Lingerie de peau кожата ми лъсва бързо.Ако има база може ли да реши проблема.Аз не умея да се гримирам,но искам да се науча.Не съм пробвала с пудра защото нямам,но ако това е решение дайте предложение какъв вид е добре да ползвам.

# 729
  • гр. София
Някой може ли да ми каже ориентировъчно цената на блендърчето на Сефора?

# 730
  • в 1001-та нощ
emi5000  Hug Благодаря  Blush

А кой крем на Шанел си взе? Сега чакаме новите СС кремове с висок фактор, които ще са нещо средно между настоящия флуид Беж и настоящия СС крем  Blush

Каква е кожата ти, като тип  Rolling Eyes

Вариант е да вземеш прозрачна матираща пудра. За база не мога да кажа  Peace

От кремовете с висок фактор  харесвам на Кларанс - никакво омазняване и чудесна хидратация, попива бързо, без следи Simple Smile Разбира се и проба трябва Simple Smile

# 731
  • София
Аленка мерси, тези дни ще се разходя до прити шопа да го видя на живо Simple Smile

# 732
Кремът е UV Essentiel -anti-pollution SPF 50.Кожата ми е дехидратирана и смесена,зимата е почти суха.Имам пигментни петна затова ползвам защита с висок фактор.Благодаря Алена ще погледна и крема на Clarins, въпреки че ако ползвам само крема кожата ми не изглежда мазна.Просто с този фон дьо тен не си пасват.Аз видях и CC крема на Шанел,но ми се стори доста плътен и труден за нанасяне.Дано новият,за който ти обясни да е с друга текстура.

# 733
  • в 1001-та нощ
Старият е много покривен и иска хубаво разнасяне, а аз също го нанасям над крем, но не веднага над крема  Peace Флуидът беж е по-лек, като текстура и по-малко покривен. Новото СС - било някъде по средата и с фактор 50 - ами ще го видим Simple Smile

Освен да тестваш друг тониран продукт, който да се сработва добре с крема на Шанел и да го ползваш поне докато го измажеш Simple Smile А после можеш да се върнеш на настоящия ФДТ Simple Smile

# 734
Малко късно се включвам, но:
Alena страшно нежен цялостен грим се е получил с розово-лилаво-сивкавите сенки на Chanel Heart Eyes
Не спирам, обаче да гледам грима ти с Rodeo_то на Zoeva - хипнотичен и силно въздействащ ми е. Как си я направила толкова плавна преливката  Crazy де да правеше и ти клипчета ... Simple Smile

Lepi с прекрасен грим отново, както всички, които съм запомнила от нея Simple Smile
.......

Вдъхновена от стари гримове на Foxi и 'Rodeo' гримът на Alena, днес търсих светло-златисто-жълти сенки, с които да допълня лилавия си грим. Не намерих, за това малко утешителни снимки:
( които май оставям само на линкове .... Confused)

http://pinterest.com/pin/545287467359227504/

http://pinterest.com/pin/475200198152834289/

http://pinterest.com/pin/397090892117581385/

Общи условия

Активация на акаунт