Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 59 тема

• 81 309
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • в 1001-та нощ
Прилича на палитрата Родео на Зоева Simple Smile

# 706
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ау, много красива палитра е това Heart Eyes. Ще я търся значи, благодаря   bouquet

# 707
Лилавото много подчертава сини, зелени и кафяви очи. Почти универсален цвят е. Затова е и любимо на всички пишман гримьори. Мажат лилаво наред, защото знаят, че на почти всеки отива. Важно е обаче самият нюанс да се уцели, за да пасват и на тена на кожата. Моите по принцип са сивкави, но сложа ли лилаво, веднага добиват синьо-зелен цвят.

Сянката е L'Oreal Color Infallible Purple obsession. Опушена е с една много любима палитра на Sephora - Colorful5 The Essential Mattes.

Adri мн се радвам, че пак се включваш, хеле пък с толкова красив грим! ( че прописа в блога отново, също)  Party
Мн хубаво го каза за лилавото  Joy
Точно с лилавото Purple Obsession (L'Oreal Color Infallible) се възприемам дори и аз. Определено мисля, че би седяло добре и на кафеви очи.

Иначе по принцип вярвам, че няма цвят, който да не отива на някой- въпросът е да се подбере подходящия нюанс ( спрямо цвят на ириса, тен на кожата и цвят на косата  ) На някои им отиват повече нюанси ( на теб и хора с подобен цветотип имам ч-вото, че почти всичко им отива) при други намирането на техните е по-трудно.

За Zoeva 231- имам 4-5 четки на Zoeva, само от тази съм наистина доволна и я ползвам ежедневно.

# 708
  • в 1001-та нощ
Ау, много красива палитра е това Heart Eyes. Ще я търся значи, благодаря   bouquet

До България поръчваме от сайта на марката  Peace

# 709
  • Street of Dreams
Rodeo belle е палетата, тези снимки ми ги беше пратила Алена преди време на лични  Heart Eyes

# 710
  • в 1001-та нощ
 Flutter Crazy Оооо, забравила съм, но явно имам някакви остатъчи спомени, защото моментално се сетих за палитрата - червеното е много специфично и съм влюбена в него.

Единствено ме озадачи този блясък в центъра - не помня да има такъв цвят и се чудя дали е от светкавицата или е ползвана перлена база ....

Ще потърся в нета да видя има ли инфо как е правен грима Simple Smile

А ти пробва ли го?

При мен няма да стои добре такъв грим Sad

# 711
  • София
Аленка, ето тук се вижда добре как правя V-то в края на окото

# 712
  • Street of Dreams
А аз си мислех, че блясъкът е оптическа измама ото самото преливане на тъмно и светло. Пробвах го, но не ми се получи така  Mr. Green Моите очи не са нито разделени, нито приближени, така че мога да си позволя да нося сенките затъмнени в двата ъгъла. Друг е въпросът дали ми харесва - намирам, че очите ми изглеждат твърде дълбоки така.
Често се гримирам едноцветно, от мързел и липса на въображение. Слагам до малко върху костта и дърпам нагоре, следейки формата на веждите.

# 713
  • София
Ади много ми харесва лилавото гримче
Аленка много хубави гримчета си показала
а ето и едно гримче от мен

Скрит текст:

продукти:
Скрит текст:
FACE:
Estee Lauder Double Wear
MAC Studio Fix
Catrice Camouflage
MaxFactor Eye Luminizer Fair
EYES:
Couvrance Brown Pen
Alverde  Blond
NYC primer
Sleek: Stallion, Valley of Diamonds & 1001 Nights
Urban Decay:, Buck & Virgin
Victoria Silk Touch - Glitter
Urban Decay 24/7 Perversion
Lancome Grandiose
 CHEEKS:
W7 Honolulu
Clarins Splendours
 MAC Cream Soda
Milani Coralina
MAC Whisper of Gilt
LIPS:
MAC Angel
Manhattan 52N

# 714
  • в 1001-та нощ
Аленка, ето тук се вижда добре как правя V-то в края на окото
Скрит текст:

Благодаря  Hug Определено ми беше много интересно  Peace На подвижния клепач  винаги ли така нанасяш сенките "с намазване" или зависи от продукта? Аз от много време действам с потупване и не до края на клепача. Ако нанеса един цвят на целия клепач - после, като затъмнявам  не получавам толкова интензивен цвят. Замисляла съм се да започвам с тъмното, за да не си цапам външния ъгъл с тъмни сенки Simple Smile

При мен окото доста влиза под костта и този ъгъл и е труден. По същия начин го пая, но при теб изглежда "детска игра" ..... а при мен "каторжен труд"  Mr. Green То отстрани винаги е лесно и опитът си казва думата, но съм впечатлена Simple Smile

А блендването на тъмния ръб под веждата - с някои много пигментирани сенки ми се получава трудно, особено с базата на МАС. С базата на NYX беше лесно, но много нетрайно при мен. Най-добре в това отношение са ми сенките на Шанел и Пупа - всичко става по мед и масло  Blush

Това клипче има голямо предимство, че е кратко - изгледах го на един дъх и определено  в сравнение с първите се вижда голям прогрес - точно на клипчеправенето - за грима - и преди и сега - нивото е високо Simple Smile

Ще се радвам да споделяш и други клипчета, като направиш   bouquet

# 715
  • София
Lepi, невероятна си с тъмна коса!!! Гримът ти също е прекрасен.

# 716
Лепи, и според мен с този цвят коса ти е супер! Гримът също е чудесен.

# 717
  • в 1001-та нощ
А аз си мислех, че блясъкът е оптическа измама ото самото преливане на тъмно и светло. Пробвах го, но не ми се получи така  Mr. Green Моите очи не са нито разделени, нито приближени, така че мога да си позволя да нося сенките затъмнени в двата ъгъла. Друг е въпросът дали ми харесва - намирам, че очите ми изглеждат твърде дълбоки така.
Често се гримирам едноцветно, от мързел и липса на въображение. Слагам до малко върху костта и дърпам нагоре, следейки формата на веждите.

Моите очи също не са нито разделени, нито приближени, но не ми ходи тъмно към носа, заради просвета, който имам там. Формата е подобна на тази:

Формата не е котешка, костта  се качва от слепоочието към челото над носа:

Ето, например за тези, като форма - затъмняване отвътре ще стои добре:

Намерих снимката от къде е - http://www.zoeva-blog.de/inspiration/rodeo-belle-eyeshadow-palette-get-the-look/

Има кратки обяснения  - не пише каква е базата. На целия клепач е нанесен кораловия цвят, той е напълно матов. Възможно е да е от светкавицата.....

Ето при мен как стоят корала и червеното. Във вътрешния ъгъл има от бледо жълтото  при Веси златнее, а във външния след червеното има и кафяво:

Лепи, благодаря ти   bouquet

Много се радвам, че ни поднасяш тази прелест, на първата снимка не те познах. Гледам и се чудя - кое е различно  Rolling Eyes Е, видях най-накрая  Blush И този цвят много ти отива  Blush

Сега кажи кое точно е това синьо блещукащо Rolling Eyes Погледнах описа, но да не издирвам едно по едно Rolling Eyes

Благодаря предварително   bouquet

# 718
  • София
Аленка, зависи от продукта. Обикновено действам с потупване, но по-мазните сенки си ги мажа  Laughing
Лепи, и тук да кажа - с тъмна коса си ууууникална!  Heart Eyes

# 719
  • София
Илли, Ади,Епона,  Аленка - благодаря ви момичета   bouquet

Аленка блещукащото е кремообразен брокат от Джъмбо

но след 5 минута ми събра зверски сенките в сгъвките Sad

Общи условия

Активация на акаунт