Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 59 тема

• 81 320
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • в 1001-та нощ
Mari Lin, веждите са ти станали много хубави  Peace

А първия грим, ако не беше казала, че е кафяв - нямаше да предположа  Blush Но гледам на малък монитор и по-приглушено осветление  Rolling Eyes

Определено първият грим изглежда по-пипнат, от показаните след това Simple Smile

Blush

Затъмняването на вътрешния ъгъл, както и изцяло тъмен клепач според мен са подходящи за по-котешки очи  Blush

Аз днес носих контрастното дуо на Шанел  - розово и кафво Simple Smile Ползвах и очната линия на МАС в бурканче  но все още я разучавам и търся четки за прецизно  нанасяне Simple Smile Пробвах и спиралата на Герлен Le 2, както и базата за мигли на Хелена Рубинщан. Извива много по-хубаво от Максимайзера на Диор и е полека. Спиралата фиксира извивката, обе няма, разделя добре  Peace

Ще покажа гримчето, като се приберем в София, че не остана време да го кача Simple Smile

# 691
  • Street of Dreams
Е не, страхотни вежди сте отгледали всички, моля за линк към темата, че искам и аз! Crossing Arms

Моят подвижен клепач е по-скоро със средна големина, въпреки големите ми очи. Пробвах затъмняването днес в двата ъгъла, не изглежда зле, на отворено око почти не се вижда. Не мога да преценя дали е красиво или не. Crazy

# 692
  • в 1001-та нощ
Снимай другия път Simple Smile За твоите очи, до колкото си ги спомням е подходящо Simple Smile

Темите за веждите: 1, 2   bouquet

# 693
  • гр. София
Аз си мисля, че на моите очи ще седи много добре затъмняване във вътрешния ъгъл, но не съм пробвала.

# 694
  • в 1001-та нощ
Да  Peace и при теб, имат много хубава форма  Peace

# 695
  • София
Много хубави изпълнения и красиви жени на последните страници  Crazy

Затъмняването във вътрешния ъгъл оптически приближава раздалечените очи и обратното - изсветляването на вътрешните ъгли при близко разположени очи ги раздалечава оптически. Затова не е препоръчително, ако очите ви са близко разположени, да слагате тъмно отвътре и ако са раздалечени светло, защото ще подсилите "дефекта".

Отчитам се и аз с един много простичък грим, но нямам време за друго сутрин  Confused

# 696
Адри,страхотен цвят  Heart Eyes,отдавна се чудя точно на такава сянка,но очите ми са кафяви и не знам дали ще ми отива( с много малко цветове се харесвам) .Твоята сянка каква е?

# 697
  • София
Лилавото много подчертава сини, зелени и кафяви очи. Почти универсален цвят е. Затова е и любимо на всички пишман гримьори. Мажат лилаво наред, защото знаят, че на почти всеки отива. Важно е обаче самият нюанс да се уцели, за да пасват и на тена на кожата. Моите по принцип са сивкави, но сложа ли лилаво, веднага добиват синьо-зелен цвят.

Сянката е L'Oreal Color Infallible Purple obsession. Опушена е с една много любима палитра на Sephora - Colorful5 The Essential Mattes.

# 698
  • в 1001-та нощ
Хубаво е станало, а на живо съм сигурна, че е било още по-хубаво. На живо гримовете ти са много въздействащи и има магия, която на снимка е неуловима  Blush

С какви четки нанасяш тъмното във външния ъгъл и как го нанасяш - просто един тъмен цвят с по-леко нанасяне по контура или ползваш няколко, за да има затихване и плавно преливане към тена на кожата?

# 699
  • София
Слагам най-тъмния цвят във формата на V с четка Zoeva 231. После с малко по-светъл цвят преливам навсякъде и навътре по сгъвката на клепача с MAC 217. Насъбрах цял куп четки, но реално ползвам максимум 3 и в редки случаи 4 (ако слагам очна линия) четки за очите. В някое от клипчетата ми показвах точно това с V-то. Трябва да го изнамеря кое беше.

# 700
  • в 1001-та нощ
Ще се радвам, ако си направиш труда Simple Smile  И аз ползвам 231 - мисля, след като беше споделила за нея преди време. Ползвам още 4 четки за очите  Blush Като "техника" действам по същия начин, но ми се случва да не е толкова прецизно, колкото ми се иска  Laughing

# 701
  • Велико Търново
Адри, много хубав грим  bouquet Лилавото много ти отива, и аз съм със сини очи, но точно такъв цвят нямам...всъщност, мисля, че в Шоколадовата палитра има нещо подобно, ще проверя newsm78 От теб се зарибих по сянката L'Oreal Color Infallible Flashback Silver - много често я ползвам и съм преполовила бурканчето Simple Smile

# 702
Затъмняването в двата ъгъла на окото за каква форма на очите е подходящо? Може би за по-изпъкнали?   Thinking

Изглежда интересно като идея, не мисля, че ще ми отива защото съм с по-присвити очи (така да го кажа ;д ), но бих пробвала довечера като се прибера и няма да излизам повече. На показаните до момента снимки стои много красиво  Flutter
По принцип е създаден да раздалечени очи.
Както и изсветляването за близко седящите.

# 703
Сега прочетох че Адри го е обяснила.

# 704
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А пробвали ли сте да затъмните в двата ъгъла очите, а не само във външния?

Коя четка бихте използвали за тъмното?
Ондин, имаш ли идея какви са сенките на тази снимка Heart Eyes?

Общи условия

Активация на акаунт