Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 59 тема

• 81 315
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
  • в 1001-та нощ
О, благодаря ти  Heart Eyes

Лилаво и златно е страхотна комбинация, първият грим е приказен Simple Smile

А родеото е лесна за работа с преливките няма проблеми. Има продукти, с които е лесно (палиттите на Пупа и Шанел), има други, с които не е толкова леко Simple Smile

Наистина клипчета не правя - много труд изискват ... и техника и осветление, декор, изобщо време да се занимаваш ... Мога да разкажа, обаче - как ги правя  Blush След като нанеса базата - с потупване полагам единия цвят и до него с друга четка от другия. Леко навлизам вече в нанесения цвят и после с неговата четка минавам на застъпеното. Така го правя и равномерно - ако продуктът е хубав - не се и налага да взимам отново цвят, а ползвам, каквото е останало в четката Simple Smile Затова ползвам няколко четки - за всеки цвят отделна Simple Smile

Пак се върнах да гледам първия грим  Blush Мацката има и много хубава форма на очите  Heart Eyes

# 736
  • Пловдив
  Здравейте,
Радвам се много, че пак се включват Адри и Лепи.
Много липсвахте в темата.

Аз два дни експериментирам с палитрата на Диор.
Гримирах се пред компа с обясненията на Алена.
Получи се, но явно тази палитра си е за професионалисти.

Да попитам как са  палитрите на Шанел.И те ли са толкова трудни?
Харесала съм си тази:

# 737
  • в 1001-та нощ
Тази е по-слабо пигментирана и да не стане, като с Montaigne  Blush Другата в пролетната колекцията е по-пигментирана. Разгледай и двойните палитри, както и единичките - много са добри  Peace но и цената им е добра  Rolling Eyes

Препоръчвам ти палитра на Пупа от този тип - много са лесни за ползване, пигментирани са, трайни, ето две гримчета - едното със зелената, другото с лилавата Simple Smile Ти сигурно ще предпочетеш неутралната, но не я взех, имам другите три Simple Smile Много неутрални палитри имам и ги избягвам Simple Smile

[/spoiler]

# 738
  • Пловдив
   Благодаря, Алена!
Но съм се навила, че искам да пробвам Шанел. Mr. Green

Ще обмисля коя четворка да бъде...

# 739
  • в 1001-та нощ
Пробвай ги Simple Smile Тези от пролетната колекция може би са лимитирани, но има такива четворки, които пуснаха, като нова формула през 2014г. Пигментирани са, аз избрах Tisse Vendome:

Розовото е корал с лек златист намек, изискано, без цигания Simple Smile

# 740
  • Пловдив
   Мерси,
утре отивам да ги пробвам.

# 741
  • в 1001-та нощ
Успех и да споделиш впечатления после  Blush

# 742
Някой може ли да ми каже ориентировъчно цената на блендърчето на Сефора?

Мисля, че беше около 15 лв  Thinking Днеска бях там и ги погледнах, ама тия консултантки толкова ме ядосаха, че  излязох като парен локомотив  #Cussing out

# 743
Аленка, браво  smile3501
Аз също и взех тази двойка на Шанел с лилавото и наистина много ми харесва и лесно се получава.

# 744
  • в 1001-та нощ
Труден избор беше какво да взема, искам още, но се въздържам. Сега само мисля за синята единичка. Така ми влезе в главата, а затворих източника, дори не видях коя е  Crazy Но ще ги гледам на живо и ще потърся точното име Simple Smile

Матовата формула на Шанел е много хубава и като че ли повече ме привлича от новата - по-маслено-перлена Rolling Eyes

# 745
Аленка, старохтен грим!  Heart Eyes

За затъмняването във вътрешния ъгъл - аз имам точно котешки очи и винаги  затъмнявам вътрешния ъгъл, външния - не.  Peace

# 746
Alena мерси за обяснението как преливаш и нанасяш сенките Hug то и аз уж действам по подобен н-н, но истината е, че мн рядко правя преливки по клепача, та практиката ми липсва Blush

# 747
  • София
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА  Hug

Общи условия

Активация на акаунт