Пети - Седми клас в 38 оу, 129 оу, 55 соу ?

• 2 348
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,

Обмислям да преместя детето след четвърти клас. По район тези са ми удобни 38 оу, 129 оу, 55 соу.
В класациите от НВО за 7ми клас се представят добре.

Моля родители на дечица в прогимназиален етап в тези училища за мнения и препоръки. Почти не намирам тема по училищата след 4ти клас.

Благодаря!

П.П. Смених 12 соу в питането с 55 соу.

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 12:55 от Мейкуун

# 1
Повдигам темата с надежда да се включат родители на деца, учили там 5-7ми клас.  Simple Smile

# 2
Здравейте!
И двете ми деца учат в 38 ОУ и съм изключително разочарована!!! Не Ви го препоръчвам!!! За съжаление това не е само мое мнение... Реномето му на елитно училище си отиде с пенсионирането на стария директор преди няколко години. От тогава всичко тръгна на зле!!!  До 4-ти клас беше добре, в 5-ти се търпеше, но през последните две години е АД! Голямата завършва 7-ми клас. Зам. директорката, която им е по математика хич не ги поглежда тази година, не им преподава, защото е убедена, че всички ходят по учители, но това освен че не е точно така, все пак работата и е да преподава, а не да си оправя документацията в час. Учителката по биология си позволява да ги ругае в час, което за мен е недопустимо! По англ. език им преподава една изключително неграмотна жена и на децата им се налага да я поправят. Написа на дъщеря ми такава забележка в първи срок, че се ужасих- беше пълна с грешки! Учителката по бълг. език си позволява да ги обижда и унижава непрекъснато, и за съжаление не е само тя. Знам, че децата са трудни в тази възраст, но в случая проблемът не е в тях, а в новата директорка, която хич не се вълнува от училището и все е по командировки. Тя преподава по руски език и класовете, които са при нея не знаят нищо. Те просто не учат, защото нея все я няма... Да не говорим, че мнението ни като родители не се зачита изобщо!
Децата нямат никаква допълнителна заетост, уж защото базата е малка. В детската градина базата също беше малка, но директорката винаги намираше начин...
Малката е втори клас и там също имаме проблеми- не моето дете конкретно, а всички. Учителите решават проблемите си с децата като ги пращат на логопед или психолог. Преподавателките по физическо и англ. език са изключително груби с децата. И двете съм ги виждала в действие и то пред главния вход на училището. То са крясъци, то са обиди... Даже тази по ФВ им пише двойки по анцузите, по ръцете и т.н.

Моля да ме извините, че коментарът стана толкова дълъг, но реших да се обоснова. Мога да пиша и още...

Аз лично мисля да преместя малката в 12 СОУ. Родителите на всички деца от нейната група, които отидоха там са много доволни, а все по-често попадам на родители, които казват, че нивото до 7-ми клас също се е вдигнало. Не го направих по-рано, заради голямата- притесняваше се да не и направят проблеми, заради сестра и...

Дано съм била полезна!  Успех в избора!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт