Турция избор на хотел помогнете

• 1 503
  • 5
  •   1
Отговори
Здравей те искам да помоля за помощ със съпругата ми имаме голяма дилема спрели сме се на няколко оферти за майските празници ако може да ни помогнете със избор на хотел от тези:
Batihan Beach Resort - Кушадъса с фирма Версо Травел
Ramada Resort Akbuk - Дидим  с фирма Глобус Холидей
Alkoclar Alacati 5 - Чешме  с фирма Уни Холидей
Adakule Alkovlar - Кушадасъ  с фирма Александър Травел
За първи път ще ходим в Турция и незнаем какво да изберем помогнете с оценки на хотели и фирми?

# 1
Снощи ми попадна същата оферта за Батихан, той ми е най- на сърце  Heart Eyes
Ама май месец дали става за море?

# 2
Определено за първо посещение Кушадасъ и Батихан.Чудесен хотел.Времето дори и да е хубаво водата е студена /според мен/за тур агенцията не мога да помогна.Ако сте с автобус вижте коя предлага пътуване с комфорти автобуси /по нови/

# 3
Ходила съм в Кушадасъ в х-л Адъкуле-препоръчвам го .Добра храна,добра хигиена.Хотела е интересен-на няколко нива,с асансьор се стига до плажа.Плажа е чакъл,но има достатъчно платформи.
Удобно е за допълнителните екскурзии Ефес,гроба на Дева Мария и Памуккале.
В Дидим препоръчвам "Веноса" също от личен опит-чисто,добра храна,плитко море големи басейни,градина.

# 4
Ние сме всикнали да пътуваме дълго с автобуси имаме няколко пътувания до атина. Интерисуваме за Ramada Resort Akbuk че ми хареса ама само на снимките не ми разчита затова питам за мнение!

# 5
Снощи ми попадна същата оферта за Батихан, той ми е най- на сърце  Heart Eyes
Ама май месец дали става за море?
Ето водата горе долу с каква е температура http://water.travel.org.ua/may/kusadasi-water-temperature.html

Общи условия

Активация на акаунт