На море в Турция - тема 36

• 89 666
  • 737
  •   1
Отговори
# 465

val вземете си репеленти,че в палма в кушадаса имало много комари, поне миналата година наши познати са били от 13.06 миналата година и не са могли да си отворят прозореца, та си купували репелент за детето.
Много благодаря за съвета. Изобщо не съм се сетила за това. А моя е много чувствителен към комарите и доста се надува. Много сте полезни тук във форума. Hug Имам още едно питане. Медицинската застраховка припътуване обхваща ли и зъболекар ако се наложи по спешност.

# 466
  • Бургас
Имам още едно питане. Медицинската застраховка припътуване обхваща ли и зъболекар ако се наложи по спешност.

Да, обхваща, но наистина спешен случай /като пулпит например/ и мисля, че беше ограничена до определена сума. Нещо ми се въртят едни 150 евро, но за всеки случай питай изрично.

# 467
Имам още едно питане. Медицинската застраховка припътуване обхваща ли и зъболекар ако се наложи по спешност.

Да, обхваща, но наистина спешен случай /като пулпит например/ и мисля, че беше ограничена до определена сума. Нещо ми се въртят едни 150 евро, но за всеки случай питай изрично.
Много благодаря. Дано не се налага де. Че до вчера лекувахме зъби и ги оправихме, но все пак да питам.

# 468
Аааааа, тези неща са задължителни, а пък и екскурзиите не са безплатни  Mr. Green , да не говорим, че чаша вино е 12 лири......добре, че има кой да ме търпи.
Ти вярваш ли си ? Защото аз - НЕ !
Много хард го раздаваш, но както и да е.
Желая хубава почивка !

# 469
Аааааа, тези неща са задължителни, а пък и екскурзиите не са безплатни  Mr. Green , да не говорим, че чаша вино е 12 лири......добре, че има кой да ме търпи.
Ти вярваш ли си ? Защото аз - НЕ !
Много хард го раздаваш, но както и да е.
Желая хубава почивка !

Форумът има друга цел, която определено не е да се разпитва кой къде и как си харчи парите и после да се  подмятат злобни коментари. Мисля, че определено е мой проблем с колко пари ще тръгна и как ще ги похарча. Благодаря ти. Приятна почивка и на теб.

# 470
Да, така е, но ТИ сама , без някой да те пита споменаваш цифра.
Колкото до злобния коментар - съжалявам, не мисля, че има злоба !
Истината винаги е боли. Край по цифрите.

# 471
А ТИ сама, без някой да ти иска съветите си ги даваш и обикновено думите ти съдържат доста вербална агресия, но това си е твой маниер на поведение. Ще те помоля да подминаваш постовете ми.

# 472
Ейййй, момичета, какво се случва??? Предстоят ни такива слънчеви дни, изпълнени с положителни емоции, вие тук издребнявате. Явно чакането ви изнервя Stuck Out Tongue Бъдете по-позитивни

# 473
Здравейте, ние ще бъдем в Палм Уингс Кушадасъ от 30.05 и ще помоля  Val27 за отзиви и снимки като се върнат .

# 474
Здравейте, ние ще бъдем в Палм Уингс Кушадасъ от 30.05 и ще помоля  Val27 за отзиви и снимки като се върнат .

Ние сме след вас

# 475
Ще се отчета със снимки и отзиви след като се приберем.

# 476

И ние сме от 30.05 в Палм Уингс, аз заблудих без да искам че сме от 30.06. Ще се радвам да се запознаем ,аз ще съм сама с детето на 7 год. че таткото не иска да идва с нас по почивки. Пътувам за поредна година с ДОРИС от В.Търново

# 477
Момичета сега отворих сайта на дорис и погледнах че пише за palm wings кушадасъ че единият външен басейн е отопляем.някои да знае нещо по въпроса.

# 478
И аз ще се радвам да се запознаем  vania ml, ние ще сме 4 семейства с по две деца. Нашата щерка е на 8 год. и даже се пада там да празнуваме и рожден ден.

# 479
Момичета сега отворих сайта на дорис и погледнах че пише за palm wings кушадасъ че единият външен басейн е отопляем.някои да знае нещо по въпроса.
Външния басейн е само един и не е отопляем.
Има няколко малки, но слънчевата топлина е достатъчна.
Мястото е ограничено и добре разпределено на територията на хотела,
а втори голям няма как да се направи.

Общи условия

Активация на акаунт