На море в Турция - тема 36

• 89 607
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Интересува ме периода, тъй като миналата година при групата от 27. 09. е започнало да вали и се е развалило времето. Не искам 40 градуса, но и все пак искам да има плаж, слънчево и хубаво време  Grinning

# 31
  • Бургас
Много любима тема! Тази година сме в Бодрум, да попитам и аз за екскурзии, подобни на предлаганите в Мармарис?

Погледнете тук за екскурзиите
http://www.bodrumexcursions.com/

Интересува ме периода, тъй като миналата година при групата от 27. 09. е започнало да вали и се е развалило времето. Не искам 40 градуса, но и все пак искам да има плаж, слънчево и хубаво време  Grinning

Ние по същото време бяхме в Мармарис. Първия ден валеше и беше наистина студено, но на втория ден времето се оправи. Като цяло миналата година беше доста откачена в метеорологично отношение и имаше доста неприсъщи за летния период температури. Да се надяваме, че тази ще е нормална. Сигурна съм, че периода, който сте избрали ще ви посрещне с много слънце и високи температури.

# 32
Джулка, аз не съм на ти с английския. Освен остров кос, коя друга екскурзия си заслужава в Бодрум? Остана ми малко време да реша дали пак Мармарис, или Бодрум.

# 33
  • Бургас
Джулка, аз не съм на ти с английския. Освен остров кос, коя друга екскурзия си заслужава в Бодрум? Остана ми малко време да реша дали пак Мармарис, или Бодрум.

Ние бяхме само на целодневна екскурзия с корабче из заливите на Бодрум. Много ни хареса. Спират те на няколко места, имаш 30 мин. да поплуваш. Корабчето сама си го избираш. На крайбрежната има спрени десетки такива. Пазариш се и за цената на място.
Иначе местните забележителности са : Гробницата на цар Мавзол /Мавзолеят в Халикарнас/, Крепостта на Бодрум, която е до пристанището /вътре има музей/.
И всеки вторник в сградата до автогарата има седмичен пазар. Първоначално гледката е плашеща, но има доста хубави неща, които може да се купят на много сносни цени - кожени изделия, кърпи, ръчно бродирани покривки, дрехи, бельо, чанти, колани. Пазарете се до дупка  Grinning

П.П. Алинка, снощи сънувах, че съм на почивка в Пашата и въобще не ми хареса  Laughing

# 34
 Joy нтъй сега, демек ме мотивираш да ходя в Бодрум. Малииии, то аз каквато съм плувкиня-жива ютийка, много ще да ми хареса тази екскурзийка с корабче  Mr. Green

# 35
alinnna

Отивай в Бодрум, а догодина пак в Мармарас  Simple Smile. Ние сме на принципа не сме толкова млади, че да повтаряме! /това разбира се се отнася за мен- някой да не се обиди/

# 36
  • Бургас
Joy нтъй сега, демек ме мотивираш да ходя в Бодрум. Малииии, то аз каквато съм плувкиня-жива ютийка, много ще да ми хареса тази екскурзийка с корабче  Mr. Green

Не, просто ми стана смешно как съм в един ужасен хотел, който уж беше Пашата и мрънках за стария ни хотел  Laughing Ех, сънища. Напоследък често ми се случва да сънувам, че съм на почивка в Турция  Crazy.
А на теб съм ти казала, че каквото и да решиш, няма да сбъркаш. Бодрум също е страхотен курорт, но пък там за хубав хотел трябва да се бръкнеш за повече пари. Не знам дали видя Salmakis. Много е хубав, а и е в града. То всичко опира до финанси, иначе и на двете места е страхотна красота.

# 37
Оффффф,видях Саламакис и чак ми потрепна сърчицето, обаче ние ,нали вече сме с трети възрастен /дИтето одъртя  Grinning/, а и предстоят промени в работата ми, та не ми се дават толкова пари. А и както ти казах, предпочитам тези парички, които спестя от луксозен хотел с кеф да си  ги похарча по магазините и екскурзийки. Срам-не срам, миналата година за Грийн нейчър  платихме 1500 лева, а аз на място в Мармарис похарчих 2000 и купувахме още един сак, за да си пренесем багажа, макар, че и от България си носех резервен  Embarassed Аз за този Ясмин бийч се замислям, не за Ясмин резорт. Понеже ясмин бийч е 4 звезди и е в града, а и никак не е скъп. Но не мога да намеря отзиви на хора, които са почивали там.

# 38
  • Бургас
Аз за този Ясмин бийч се замислям, не за Ясмин резорт. Понеже ясмин бийч е 4 звезди и е в града, а и никак не е скъп. Но не мога да намеря отзиви на хора, които са почивали там.

Погледна ли тук отзивите:

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298661-d2634122-Reviews … Aegean_Coast.html

# 39
Те на английски  Joy

# 40
  • Бургас

Използвай google преводач. Малко тъпашки превежда, но горе-долу разбираш какво е искал да каже лирическият герой  Laughing

# 41
Ааааааа, амо то това е за бодрум резорт, а пък аз търся за Ясмин бийч, понеже няма отзиви на първа страница.

# 42
  • Бургас
Ааааааа, амо то това е за бодрум резорт, а пък аз търся за Ясмин бийч, понеже няма отзиви на първа страница.

Извинявай. Този ли е
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298661-d296943-Reviews- … Aegean_Coast.html

# 43
Точно този е  Hug

# 44
  • Пловдив
Има ли такива,които са избрали самолетни за края на август в Мармарис. Моля,споделете кои хотели избрахте!

Общи условия

Активация на акаунт