На море в Турция - тема 36

• 89 684
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
бях на първата седалка до екскурзоводката и през цялото време надничах през тераската да гледам километража на шофора, че ,комай, бързичко караше. По едно време посред нощ, когато всички спяха а аз се кокорех и зяпах километража, човекът ми предложи ако искам да го сменя, че да си почине  Joy
Трябваше да скочиш и да му кажеш:
- Отдавна смятах да ти предложа!
Щяхте да събудите целия автобус от смях. Относно твоето пътуване до Паша Бийч - Питала ли си колко часа ще продължи?

# 316
И моята цена на офертата не е мръднала, само са сменили датата - до 31. 03.  Simple Smile

# 317
При ранните записания цената може да "играе" при хотели, към които има повишен интерес на нашия пазар, а като гледам как тук се повтарят 5-7 хотела... Или пък, ако ТА има определен договорен процент стаи и той не е голям. Освен това - зависи от транспорта - като се запълни автобуса или самолета за дадена дата /най-общо казано/. Например "Астрал" и фирмите, работещи с "Тез Тур" пълнят един самолет и в средата на февруари, за 20 юни им бяха останали 7 места - естествено, че трябваше да побързаме да резервираме.

# 318
  • гр.Варна
И нашата не е мръднала за тази дата все си е тази  Shocked
Явно това е тактика за фирмите ,за да са сигурни ,че всички места са вързани .
Еми квото е ,вече сме дали първата вноска .
Очакваме и слънчево и топло време на 04 .09 в Мармарис .
В кой хотел сте вие?Ние сме от 04.09 с тръгване от Варна.С коя фирма тръгвате ?

# 319
  • Пловдив
И нашата не е мръднала за тази дата все си е тази  Shocked
Явно това е тактика за фирмите ,за да са сигурни ,че всички места са вързани .
Еми квото е ,вече сме дали първата вноска .
Очакваме и слънчево и топло време на 04 .09 в Мармарис .
В кой хотел сте вие?Ние сме от 04.09 с тръгване от Варна.С коя фирма тръгвате ?
Във Идеал Прайм и сме от Пловдив .Пътуваме само с Ориент 99 те ни дадоха най-добра оферта . Peace

# 320
бях на първата седалка до екскурзоводката и през цялото време надничах през тераската да гледам километража на шофора, че ,комай, бързичко караше. По едно време посред нощ, когато всички спяха а аз се кокорех и зяпах километража, човекът ми предложи ако искам да го сменя, че да си почине  Joy
Трябваше да скочиш и да му кажеш:
- Отдавна смятах да ти предложа!
Щяхте да събудите целия автобус от смях. Относно твоето пътуване до Паша Бийч - Питала ли си колко часа ще продължи?

А, моля те! Аз достатъчна анимация създадох в автобуса  Joy  Ами миналата година пътувахме до Грийн нейчър 18 часа, предполагам, че тази година до Паша бийч ще пътуваме 17 часа и 55 минути  Mr. Green

Искам да запитам нещо. С колежката ми нямаше как да вземем едновременно отпуск, та тя отива от 5 юни, но Дорис са и предложили хотел Клас бийч. Имате ли някакви впечатления от този хотел, защото аз нямам спомен да сме минавали покрай него.

# 321
При нас е същата работа с ранните записвания. Цената си стои, даже и датата за 50%  -  28.02.

# 322
Искам да запитам нещо. С колежката ми нямаше как да вземем едновременно отпуск, та тя отива от 5 юни, но Дорис са и предложили хотел Клас бийч. Имате ли някакви впечатления от този хотел, защото аз нямам спомен да сме минавали покрай него.
[/quote]
Alinna,моля те не причинявай на колежката си лоши емоции в Мармарис ,в резултат на настаняване в Class Beach 3*.Посещавал съм го и спомените ми от него са меко казани лоши. Не се водете по ниската цена,храната там е зле,стаите са със старо обзавеждане,басейна е тип "локва" ,плажа му e всичко 15 сламени чадъра някои доста зле,въобще много ниска категория. Попитайте вашата фирма дали предлага Begonvil beach 3*-нов хотел наблизо до центъра,първа линия .Ако цената Ви устройва ето Ви една алтернатива на Class Beach в пъти по-добра. Ако ли не,има и други 3 зв. по-добри хотели.

# 323
Иво, за съжаление Дорис са и предложили този хотел и тя е предплатила. Аз от самото начало я убеждавах, независимо, че няма да сме заедно да се запишат и те в Паша бийч, но са послушали ТА. Аз също се притеснявам, да не си помисли, че съм я заблудила, че Мармарис е приказка.  Sad
Искам да запитам още нещо понеже не сме пушачи и не ми е направило впечатление. Скъпи ли са цигарите в Турция и необходимо ли е да си носи цигари от тук?

# 324
  • Сoфия
Искам да запитам още нещо понеже не сме пушачи и не ми е направило впечатление. Скъпи ли са цигарите в Турция и необходимо ли е да си носи цигари от тук?
Aми по-скъпички са от нашите. Горе - долу над 7, 8 - 10 турски лири... Confused
Само не си спомням до колко кутии цигари можеш да внесеш  newsm78

# 325
  • Враца
Иво, за съжаление Дорис са и предложили този хотел и тя е предплатила. Аз от самото начало я убеждавах, независимо, че няма да сме заедно да се запишат и те в Паша бийч, но са послушали ТА. Аз също се притеснявам, да не си помисли, че съм я заблудила, че Мармарис е приказка.  Sad
Здравей.
Що вече сте били в Пашата може ли да ми кажеш колко водни пързалки за вьзрастни има ,близо ли е плажа и там сьщо какво има?Благодаря

# 326
Алина ЩЕ бъде в Пашата !
Относно РЗ действително е за няколколко оборотни хотела,
а колкото до първата седалка - никога повече.Също, като Алина гледах километража, непрекъснатото говорене
на турски от шофьорите и студът, който за първи път изпитах в автобус.
Изцяло смених виждането си за първа седалка и РЗ.

# 327
  • Бургас

Може би бюджета й е ограничен и затова са й го предложили. Иначе не мога да си обясня защо от ТА ще й предлагат някоя дупка  Confused Нали само ще се изложат, а Дорис е добра ТА

# 328
  • Русе
Като казахте за първата седалка, от тази година четох, че допълнително се заплащат предните места. И ако няма желаещи, да заплатят какво става? Мисля си да не се падна пък аз зад шофьора, че сме сред първите резервирали Joy
Едно време по еккурзии, понеже ми става лошо при пътуване все ме слагаха на първата седалка - или зад шофьора, или до вратата.

# 329
турс клуб са свалили веноса и палм уингс в дидим, и същия в кушадасъ от сайта си
каква ли може да  е причината  newsm78
аз пък резервирах чрез тях за веноса

Общи условия

Активация на акаунт