На море в Турция - тема 36

• 89 863
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Нашият пък, Palm Wings Dididm вече го няма в офертите на Турс клуб Grinning
и нашия веноса го няма, но някой писа че ще появят-просто сменяли цените  Peace

# 376
  • Резерват "Северозапад"
А пък нашият хотел - Club Turban, е поевтинял с 81 лв. ooooh!...май и аз ще се замисля за смисъла на ранните записвания Close!

# 377
Ако погледнете, темета е разгледана около 20 000 пъти. Тук се пише горе-долу само за 5-7 хотела, и явно те стават популярни на нашия пазар и оттук или местата свършват, или цените за тях се вдигат.

Например Идеал Прийма си е много добър хотел, но доколкото знам само една фирма го предлага и то с автобус, затова и цената му не се вдига все още.

# 378
Ако погледнете, темета е разгледана около 20 000 пъти. Тук се пише горе-долу само за 5-7 хотела, и явно те стават популярни на нашия пазар и оттук или местата свършват, или цените за тях се вдигат.

Би трябвало да е така. Но точно за тези 5-7 хотела, за които за пише тук постоянно цените са си същите, а някои пишат че и са надолу

# 379
  • София
Но пък за нашия хотел, който почти не се споменава в темата, цената с е вдигнала сериозно.

# 380
Ние сме във Вог в  Бодрум за  майските празници. Няма промяна в цената. Както  и през  лятото  няма повишение на цените. 

# 381
  • гр. София
Постоянно разглеждам темата и реших и аз да попитам за един хотел- Garden of sun в Дидим.
Влязох в темата за Дидим и прочетох няколко мнения, но ще съм благодарна ако някой може да сподели впечатления от този хотел.

# 382
За трима възрастни в AZURA DELUXE RESORT 5*  цената е вдигната с 542 лв спрямо ранното записване.Нашата ТА иска и 100% плащане да 8 май, така, че според мен има полза от ранно записване.

# 383
За трима възрастни в AZURA DELUXE RESORT 5*  цената е вдигната с 542 лв спрямо ранното записване.Нашата ТА иска и 100% плащане да 8 май, така, че според мен има полза от ранно записване.
[/quote
Разбира се че има смисъл от РЗ. Има и хотели изключения,които в течение на сезона свалят цените ,но това си е лотария и за мен не може да се залага на това. Огромното болшинство от хотели след март-април приемат резервации на стандартни цени,това съотносимо с момента означава 10-15 % завишение. Спрямо декември цифрата става 20-25%,при някои и 30%. Пример -Club Asteria  в Belek.

# 384
разбира се че има смисъл от ранните записвания
точно си мислех че нашия хотел веноса се е покачил само с 100 лева
но за него вече няма места за почти целия сезон
едни приатели искаха да идват с нас и от няколко агенции ни казаха - от края на май до края на август няма места  Rolling Eyes

# 385
разбира се че има смисъл от ранните записвания
точно си мислех че нашия хотел се е покачил само със 100 лева
И при мен положението е около 100 лв разлика на човек (и това е между февруарските и мартенските цени).

# 386
 newsm78, явно Паша бийч е минал в групата на кофти хотелите, щом само за него няма поскъпване.  Mr. Green

# 387
Хайде да започва сезона!
Напоследък коментарите са само за РЗ, температури...

# 388
  • Резерват "Северозапад"
newsm78, явно Паша бийч е минал в групата на кофти хотелите, щом само за него няма поскъпване.  Mr. Green
Joy Joy Joy
А Club Turban-а направо е пропаднал, щом като е поевтинял Mr. Green.

# 389
  • София
Нашият е поскъпнал със 100 лв спрямо записванията през февруари. Обаче места за полета няма вече.  Peace

Миналата година се записахме едва две седмици преди пътуването и цената пак беше супер. Бих казала, че понякога е въпрос на късмет. Паша бийч миналата година например беше на промоция през юни и цените бяха като тази година ранни записвания януари  Laughing

Някой да е бил в Salmakis, Bodrum?

Общи условия

Активация на акаунт