На море в Турция - тема 36

• 89 764
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Ти пък .....гузно. После пък той ще отиде  Wink. Ами ето, ако дойдете с майка ти с нас, имам двама силни мъже до мен и ще ни пазят и трите  Grinning.

# 406
За тези които се интересуваха.Липсващите хотели на Турс клуб вече ги има.

# 407
  • Плевен
Здравейте, нужна ми е помощ за избор на хотел в Кушадасъ.
Колебанията са между Палома клуб Султан, Сюрмели, Батихан, Pain bay и Палм Уингс.
Палома клуб Султан ми харесва най-много, но ни излиза и 1000лв по-скъп. А, ако и друг хотел има, който е хубав и ще си изкараме добре, не ми се иска да ги давам. Другото, което ме притеснява, че май е по-далече от Ефес, а аз искам да отидем с такси до там. newsm78 Колко би ни излязло според вас самостоятелното посещение?
Май Сюрмели ще отпадне, тъй като разбрах, че всъщност пързалки няма да има и тази година. Вие какво знаете по въпроса /на мен при всички запитвания ми казват има, няма  Rolling Eyes
Пайн бай почти няма свестен плаж /майка ми ще пътува с нас, а тя държи на плаж тип Албена Laughing/, така че май и той ще отпадне  Sad
Изчетох всички теми тук, отзиви и вече тотално се обърках, а трябва този уикенд да решим. Thinking

Наистина ще съм благодарна, ако ми дадете съвет за избора.

И още нещо - гледам тур операторите и като чели Албена Холидейс са най-изгодни. Четох и тук, че резервирате през тях. Имали някаква уловка в по-ниската цена? Как са автобусите им?

# 408
  • София
Откъде черпиш инфо, че пързалки няма да има в Сюрмели? Аз от 3-4 различни източника знам, че ще има. Точните думи на едните бяха, че дори са купени пързалките и се чака разрешение от тяхното ХЕИ за монтирането им. Други ми пратиха копи/пейст от скайпа на техния разговор с някакъв мениджър на хотела, койюто също твърдеше, че ще има. Трябваше обаче да стане до края на февруари, сега е март и почвам да се притеснявам. Ще съм много разочарован ако няма, по-точно дечурлигата. На албена рейсовете са стари Сетри, собствени, в сайта ги има, но били широки и удобни за дълъг път. Аз поне предпочитам стари и широки м/у седалките, отколкото нов и тесен коленете да ми опират в ушите. Сюрмели мисля, че е най-евтин, което не значи, че е най-калпав. Мои приятели 2 поредни години ходят на него и те ме зарибиха. Събирам си компания от 11.09.  Laughing

# 409
Само при мен ли е така.З седмици чакам Ориент да ми отговорят че са получили останалото капаро по раните резервации.За фактурите ги знам вече какви са бързаци но при 4 мейла поне да си бяха труда да отговоря.

# 410
Само при мен ли е така.З седмици чакам Ориент да ми отговорят че са получили останалото капаро по раните резервации.За фактурите ги знам вече какви са бързаци но при 4 мейла поне да си бяха труда да отговоря.
Аз Ориент от ноември ги чакам да ми върнат отговор  Joy Joy Ако все още ги чаках, нямаше никаква резервация да имаме  Whistling

# 411
Това е несериозно според мен.Като знам за НГ какво подканяне беше  ooooh!След завръщането ни им писах малко отзиви.Пак нищо.Определено ме губят като клиент.

# 412
И ние миналата година имахме същите проблеми с Ориент. А сега с Дорис си контактуваме постоянно и ми е по-спокойно.

# 413
  • Русе
Е как им се доверявате така?Без фактура ,без слючен договор на момента,аз се притеснявам така и затова в Русе има офис на Емералд и ходя там на място,знам ли да дам 600лв. и да чакам фактури не е за мен.Онлайн пазарувам редовно,но тогава плащам при получаване на доставката-де и спочивките да беше така-да плащаме на края Laughing

# 414
Алина, с 2000 ТЛ бутик ли ще отваряш ?!!!!
/Интересно ми е за какво би ти послужила такава сума/
За Сюрмели - всички мои познати, които са почивали там биха отишли отново. Доволни, без забележки.

# 415
За харчене, разбира се. Миналата година бяхме с повече и върнах само 170 лири.

# 416
alinnna,
Ти в кой курорт щеше да почиваш тази година?

# 417
Отново в Мармарис, само, че този път в Паша Бийч...

# 418
 Hug
Трябва да споделиш с мен къде мога да похарча поне 1000 лири Wink

# 419
Ами трудно е за споделяне, понеже аз съм шопинг маниачка и спокойно мога и 10000 да похарча без никакъв проблем. А 2000 лири могат да заминат за миг за чифт обувки и някакво кожено палто-най-елементарния пример.

Общи условия

Активация на акаунт