На море в Турция - тема 36

• 89 713
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Сoфия
medlab Благодаря за подробната информация. Екскурзията с яхта звучи много интересно. Аз малко се притеснявам да се возя на каквито и да са лодки, фериботи, яхти...но пък звучи много интересно и може и да се престраша  Hug

Иначе разходка до Сиде също съм го запланувала. Щом не е и целодневна - идеално.

Мира-Демре-Кекова ми изглежда най - интересна от всички екскурзии, но пък мойто мило вече е ходил там и мисля да остане за по - напред във времето, живи и здрави, а пък и пътя щом е много...

Гледах, че има и екскурзия до водопада в Манавгат? Някой има ли повече информация за нея ?  bouquet

# 451
Здравейте и от мен. Аз нямам търпение вече да идва моренцето. Въпрки, че в нашия период има вероятност да не става за плаж аз се надявам аниматорите да са добри и да ни занимават през деня. Ние последно сме в palm wings кушадасъ. Това ще ни е първотоморе в Турция и сенадявам да не се разочаровам. Имам едно питане -двама ли са шофьорите в автобуса? пътуваме с ориент. И тези екрани на всяка седалка на автобуса какво точно може да се прави. Има ли дч си гледаш филмче. Че много време ми се струва пътя и се надавам да има нещо да се занимава детето. Като има повече деца в автобуса, заигрват ли се. Извиняваите за многото въпроси ,но се притеснявам да не му омръзне. На 7 год е.

# 452
  • Резерват "Северозапад"
Водачите са двама, сменят се. Въобще не е сигурно, че вашият автобус ще бъде с екрани Wink, на нас не ни се падна такъв. Повечето път е през нощта и децата спяха. На тях им е по-лесно пътуването Grinning.

# 453
  • София
Здравейте и от мен. Аз нямам търпение вече да идва моренцето. Въпрки, че в нашия период има вероятност да не става за плаж аз се надявам аниматорите да са добри и да ни занимават през деня. Ние последно сме в palm wings кушадасъ. Това ще ни е първотоморе в Турция и сенадявам да не се разочаровам. Имам едно питане -двама ли са шофьорите в автобуса? пътуваме с ориент. И тези екрани на всяка седалка на автобуса какво точно може да се прави. Има ли дч си гледаш филмче. Че много време ми се струва пътя и се надавам да има нещо да се занимава детето. Като има повече деца в автобуса, заигрват ли се. Извиняваите за многото въпроси ,но се притеснявам да не му омръзне. На 7 год е.

няколко години пътуваме с Ориент и така и не сме попадали на автобуси с монитори,
в Палма анимацията не е от най силните им страни, например сравнявам с анимацията в Онурията, но пък хотела е чудесен, нов, с отлична храна, местоположение  Peace
шофьорите на автобуса са двама и се сменят, пускат филм, децата понасят по-добре пътуването от нас големите  Grinning

# 454

val 27 от коя дата сте в Палм Уингс? Ние от 30 .6. и детето ми също е на 7 год. ще е добре да се засечем.

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 14:50 от vania ml

# 455
От 15.05 сме ние.

# 456
Здравейте!
Тази година ще почиваме за първи път в Турция в Йоздере - NOTION KESRE BEACH  хотела ще се открива през май тази година, така че няма как да търся мнения за него само ми остава да се надявам че всичко ще бъде ОК, но ме интересуват подробности за местноста.
 Хотела е разположен на 5 км от Йоздере и на 30 км от Кушадасъ.
Имате ли представа какъв транспорт се ползва за да се стигне до тях? Имам предвид дали има някакъв градски транспорт, който минава на определен час?
Също така ако някой може да препоръча интересни места в района ,които си заслужава да видиш както и добри места за шопинг  Grinning
Доста хубав ми изглежда,а от къде резервира?

# 457
Йоздере ми се вижда прекрасно-предполагам юли месец е топличко и приказно.Ако някой е ходил да сподели  bouquet  bouquet  bouquet

# 458
Здравейте!
Тази година ще почиваме за първи път в Турция в Йоздере - NOTION KESRE BEACH  хотела ще се открива през май тази година, така че няма как да търся мнения за него само ми остава да се надявам че всичко ще бъде ОК, но ме интересуват подробности за местноста.
Имате ли представа какъв транспорт се ползва за да се стигне до тях? Имам предвид дали има някакъв градски транспорт, който минава на определен час?
Също така ако някой може да препоръча интересни места в района ,които си заслужава да видиш както и добри места за шопинг  Grinning
Не знам името на агенцията през която е резервацията, тъй като сестра ми се занимаваше, но мога да питам довечера. По принцип когато аз търсих хотели този го предлагаха на много места.

# 459
Здравейте!
Не знам името на агенцията през която е резервацията, тъй като сестра ми се занимаваше, но мога да питам довечера. По принцип когато аз търсих хотели този го предлагаха на много места.

Да,ако може,защото вече съм разногледа станала...За първи път ще почиваме в Турция и толкова хотели прегледах и  коментари изчетох,че се обърках тотално...

# 460

val вземете си репеленти,че в палма в кушадаса имало много комари, поне миналата година наши познати са били от 13.06 миналата година и не са могли да си отворят прозореца, та си купували репелент за детето.

# 461
Йоздере ми се вижда прекрасно-предполагам юли месец е топличко и приказно.Ако някой е ходил да сподели  bouquet  bouquet  bouquet
Чак пък прекрасно... Йоздере е едно малко градче с немного магазини. Там, обаче, със сигурност са едни от най-прекрасните хотели в района на Кушадасъ. Юли със сигурност е повече от топличко. Simple Smile

# 462
Здравейте! Имам следния въпрос - ще почиваме в Алания / Авсалар/ и се интересувам дали предлагат рафтинг. Ако да, на коя река е и дали си заслужава- вдига ли достатъчно адреналина? Благодаря предварително.

# 463
Здравейте! Имам следния въпрос - ще почиваме в Алания / Авсалар/ и се интересувам дали предлагат рафтинг. Ако да, на коя река е и дали си заслужава- вдига ли достатъчно адреналина? Благодаря предварително.
Да,предлага се както от другите райони на Анталия.Мисля че в района на Манавгат,в местността Зеления каньон ако не се лъжа. но все пак попитайте Вашата агенция. И също е важно кой период ще почивате,за рафтинг основно условие е пълноводието на реките.За адреналина е сигурно че е на макс. Имам познат който не пропуска да се запише всяка почивка. Казва че с парасейлинга това е най-екстремния спорт. Wink

# 464
Впечатления от Бодрум-Гюмбет...вижда ми се плитко и чисто....благодаря предварително Laughing  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт