На море в Турция - тема 36

• 89 817
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Ако някой е бил в Алания, може ли да сподели какво може да видим там. Какво да разгледаме. Някакви екскурзии да ни препоръчате. Предварително благодаря  Hug

Има една пещера, на брега на морета. През войните е имало вътре лазарети, защото температурата е постоянна и има слабо лъчение, което е полезно при белодробни заболявания. Освен всичко това пещерата е много красива, пълна със страхотно впечатляващи сталактити и сталагмити.
Самият град напомня на Анталия, но е по-малък. Има крепост,лазположена на висок хълм, от чиято височина се закрива много хубав изглед към морето и града.

Пещерата се казва Дамлаташ,открита е съвсем случайно при взривни работи преди доста години. В момента е страхотна атракция,напълно облагородена, отличаваща се с много висока влажност вътре в нея. А крепостта на султан Аладин Кейкубат е удивително творение с обиколка на крепостните стени от 8 км. Наистина от там се открива възхитителна гледка към 300 хил. град Алания и дългия плаж на Клеопатра.   Peace

# 616
  • София
Благодаря много на всички за отделеното тук и на лични време, за препоръчаните прекрасни хотели, за изчерпателната информация за екскурзии, фериботи и тур-агенции, за страхотното настроение, с което човек се зарежда, четейки и мечтаейки за почивката  bouquet

Най-накрая избрах подходящия хотел за нашите поводи и дата на пътуване-1 май- ВОГ-Бодрум.
Цялото семейство единодушно се възхити на снимки и предлагани условия и екстри и заяви, че това Е Хотелът Joy
Благодарим Ви от сърце Hug

# 617
Благодаря много на всички за отделеното тук и на лични време, за препоръчаните прекрасни хотели, за изчерпателната информация за екскурзии, фериботи и тур-агенции, за страхотното настроение, с което човек се зарежда, четейки и мечтаейки за почивката  bouquet

Най-накрая избрах подходящия хотел за нашите поводи и дата на пътуване-1 май- ВОГ-Бодрум.
Цялото семейство единодушно се възхити на снимки и предлагани условия и екстри и заяви, че това Е Хотелът Joy

Иес Simple Smile Това е хотела,да ! Вие с коя агенция ще пътувате?

# 618
  • София

Иес Simple Smile Това е хотела,да ! Вие с коя агенция ще пътувате?

С Турс Клуб

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 08:29 от pileto

# 619
Здравейте, момичета! Досега не съм ходила в Турция. Прегледах първата страница, но няма споделени мнения за Ramada Resort Kusadasi & Golf. Бих се радвала, ако има някой, който да сподели някаква информация или в случай че съм пропуснала ме насочи. Благодаря предварително!  Simple Smile

# 620
Здравейте момичета! Четох, четох и реших да ви помоля за помощ! За първи пат ще ходим на море в Турция. Искаме да е в Анталия от 27.06.2015г,  с дете на 2.5 години сме. Моля ако някой може да ми препоръча хотел с Ол инклузив  до 1500 Е за 7 нощувки! Много ви благодаря Simple Smile Усмихнат и слънчев ден ви желая!   Hug

# 621
здравейте, някой ходил на Памуккале, ако може да сподели мнение... четох коментари, че се ходи без обувки и се разраняват краката ... няма ли опция да се ползват аква шуз?
Хубаво е предварително да се осведомите, дали да отделите време и средства за посещение на Памуккале.
Пиша това, заради последната информация, която четох  ТУК и да не се разочаровате.

# 622
Ramada Resort Kusadasi & Golf. е чисто нов хотел- от 2015год . По тази причина няма мнения за него  Peace Ще чакаме вашите отзиви....

# 623
Здравейте!
Влязох в сайта на Турс Клуб да погледна дали има промяна в цената за нашите дати за Palm Wings Didim и ми направи впечатление,че базата на изхранване е променена на AL,а съм сигурна,че беше MAXX AL.Трябва ли да ме притеснява това?Знам,че и няколко други човека бяха споделили,че са резервирали за този хотел през същата агенция.Между другото...цената е вдигната с почти 200лв!

# 624
гледам че и във веноса е променен само на олинклузив
миналата година бяхме в палм уингс кушадасъ-ама то пък какво ли му беше макса, съвсем нормален си беше
води се 24 часов-заради някаква късна вечеря в 12
така че няма за какво да се притесняваш

# 625
Здравейте, момичета! може вече да знаете, но аз да споделя на каква информация попаднах, стори ми се важно.

Важна информация за туристите пътуващи за Турция.

04 Май 2014 г.

Министерството на външните работи уведомява, че в съответствие с публикувания на 11.04.2014 г. в Държавен вестник на Република Турция закон, на територията на страната няма да се допускат чужди граждани, валидността на документа за международно пътуване на които е по-малка от 60 дни от последния ден на планирания престой на турска територия.

Във връзка с горното, настоятелно препоръчваме на българските граждани, преди да предприемат пътуване до Турция да проверят дали паспортите им имат валидност, съобразена с новите изисквания.

# 626
Офф... аз нещо започнах да се разколебавам за Дидим! Дали няма да ни е много скучно... Дали ще има къде да се разхождаме... От както съм резервирала планувам всеки детаил-колко багаж да взема,колко пари... Много дългоочаквана е тази почивка в Турция и искам да е перфектна! Дано! А има още тооолкова мнооого време........

# 627
  • Варна
Не си съсипвай прекрасната емоция с ненужни притеснения,каквото и да е,няма да е като в БГ,със сигурност ще ти хареса,отпусни се и мечтай,разглеждай клипчета в ю туб за хотела и Дидим,ето,аз още нямам избран хотел и дата,но съм убедена,че ще си изкарам приятно почивката,за 7 път ще ми е,уверявам те,прекрасно е в Турция Hug

# 628
Не си съсипвай прекрасната емоция с ненужни притеснения,каквото и да е,няма да е като в БГ,със сигурност ще ти хареса,отпусни се и мечтай,разглеждай клипчета в ю туб за хотела и Дидим,ето,аз още нямам избран хотел и дата,но съм убедена,че ще си изкарам приятно почивката,за 7 път ще ми е,уверявам те,прекрасно е в Турция Hug

Благодаря! Постоянно гледам снимки и клипчета. Може би вече буквално изгарям от нетърпение,та затова ме налягат такива мисли Simple Smile.
Сигурна съм,че ще е страхотно! Още повече,че избрах хотел,за който тук има прекрасни отзиви. Няма какво да се обърка Simple Smile

# 629
  • Варна
Радвам се,Ани,забавлявай се,моментите на очкаване за слънчева Турция,са най-приятното от всичко,пожелавам ти,като се приберете,да напишеш най-положителния разказ за хотела Hug

Общи условия

Активация на акаунт