Търся електронна книга - тема 15

• 159 848
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Търся "Норвегия във времето" от Евгения Тетимова.....никъде не мога да я намеря, та да попитам и тук?!!  Confused
Скрит текст:
Публикувана 2006 в Специалност "Скандинавистика" в СУ "Св. Климент Охридски.
Синът ми завърши Скандинавистика, ще го помоля да се разрови и да пита съвипускниците си. Гледам има я и в библиотеката във Варна, евентуално да я вземем и сканираме, но ще отнеме време, че аз нямам скенер, трябва да търся друг човек /освен ако ти не си от Варна/

# 571
Бъзоход, и е така, и не е съвсем така. Зависи как е сканирана и самата книга. Програмата ти показва къде са местата, където трябва да се редактира, останалите по диагонал ги минаваш. Аз от многооо време съм започнала да редактирам "Всяко решение си има проблем"-много места за редактиране има, а съм с две десетмесечни и все не идва ред в последно време. Та, да, прочела съм част от нея, но с голямо удоволствие ще седна да я прочета, когато я направя годна за четене.

"Всяко решение си има проблем" на Гир е коригирана и чака за качване в Ателието на Читанка, може да се дръпне и от там.

# 572
Здравейте,

Търся 3-тата част на Лабиринта и "Прилив" на Марио Суарес - имейл - stefan2356@abv.bg

# 573
  • В един копнеж!
Търся "Норвегия във времето" от Евгения Тетимова.....никъде не мога да я намеря, та да попитам и тук?!!  Confused
Скрит текст:
Публикувана 2006 в Специалност "Скандинавистика" в СУ "Св. Климент Охридски.
Синът ми завърши Скандинавистика, ще го помоля да се разрови и да пита съвипускниците си. Гледам има я и в библиотеката във Варна, евентуално да я вземем и сканираме, но ще отнеме време, че аз нямам скенер, трябва да търся друг човек /освен ако ти не си от Варна/

Crazy Лелее, такава отзивчивост не ме беше срещала скоро!! Благодаря Ви, от сърце,  но не бих си позволила да моля за такава огромна услуга.   bouquet Не съм от Варна!

# 574
Търся книгата Принцът на тръните от Марк Лорънс, както и другите книги от поредицата. Ако някой ги има, моля да ми ги изпрати на имейл: didityoy_99@abv.bg Много ще съм благодарна! Simple Smile

В дата-бг.нет качиха и трите на български вчера!

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 17:32 от delchevadi

# 575
Здравейте, търся третата книга от поредицата "Аз,вещицата" - "Книгата на живота" на Дебора Харкнес ,Ако някой я има ще помоля за нея. Embarassed
Скрит текст:

# 576

Там е  ''Миг преди никога''. Simple Smile

''Миг преди винаги'' ще е налична в МБ до седмица - две, ако не се лъжа.  Peace

Значи чакаме седмица две Simple Smile
А Красива тайна на Кристина Лорен да не би вече да я има някой Simple Smile

http://data-bg.net/details.php?id=17389

# 577
Търся Властелините на финансите на български.

# 578
Здравейте,

Търся "Тайният живот на пчелите" - Сю Монк Кид. Мейлът ми е delchevadi@abv.bg.

Много благодаря!

# 579
  • Плевен
Здравейте, търся книги на Ървин Ялом

# 580
Аз не съм намерила досега, а се рових. А в тази тема май никой не отговаря.

# 581
Аз не съм намерила досега, а се рових. А в тази тема май никой не отговаря.
Щом никой не отговаря значи няма книги от този автор. Peace

# 582
Здравейте,

Търся "Тайният живот на пчелите" - Сю Монк Кид. Мейлът ми е delchevadi@abv.bg.

Много благодаря!
Има я в МБ

# 583
Пак да попитам - някой дали има "Немското дете" на Камила Лекберг? И ако я има, би ли ми я пратил Simple Smile?
marinova_98@yahoo.com

# 584
Пак да попитам - някой дали има "Немското дете" на Камила Лекберг? И ако я има, би ли ми я пратил Simple Smile?
marinova_98@yahoo.com
Тя излезе през април, много е рано още.

Общи условия

Активация на акаунт